ActiFry

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Kerze
sv. Parfema z Kecálburgu 14258 příspěvků 06.02.11 12:44
ActiFry

Máte ho někdo ? Jste spokojeni ? Fakt to na lžíci oleje usmaží řízky ? Uvažuju, že to koupím našim, páč jsou hrozně na smažené věci a nejsou už nejmladší, tak ať to alespoň škodí méně když už nelze neškodit… :D 

Na poličce 26 parfémů 26 miniatur 41 odstřiků 134 vzorků V tužebníku 8 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
 
xronos
sv. Parfema z Kecálburgu 2117 příspěvků 06.02.11 13:00

Kerzi, já sem o něm uvažoval a po přečtení hodně diskusí jsem řekl NE.
Na hranolky je to prej ok, ale na řízky ne … je tam ta vrtulka, která točí těma potravinama … můžeš ji vydělat, ale tím pádem se to v podstatě stane friťákem

navíc to potom bude motivovat dělat smažený věci víc než normálně

a řízek se musí dělat na pánvi! :)

… jo a pár lidí si stěžovalo na plastovej smrad … to mě taky docela vyděsilo

Na poličce 34 parfémů 0 miniatur 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Salinas
Nevyléčitelná závislačka 1462 příspěvků 06.02.11 13:13

Já ho mám a plastovej smrad necítím. I když vyděláš vrtuli tak v tom nemůžeš fritovat jako ve friťáku, protože uprostřed té „pánve“ je díra. řízky jsem v tom dělala jen kuřecí a to tak, že jsem dno vymazala a po nějaké době jsem řízky otočila. Manželovi ten řízek chutná, ale já dávám přednost klasickému. Když už si ho dám tak ať stojí za to. Dělám v něm rozkouskované kuře, které potřu kořením. Vypustí si svůj tuk. Pekla jsem v něm i buchtičky na „buchtičky s krémem“. Taky v něm opékám chleba nebo rohlíky do polévek. V podstatě to funguje na principu horkovzdušné trouby. Brambory jsou v něm perfektní. Není to jako když si dáš hranolky. Spíš jako brambory pečené v troubě (na plech s pečícím papírem nakrájím brambory na malé kousky, posypu kořením a zakápnu olejem, peču v troubě), ale ty musíš občas prohrábnout atd. Tyhle brambory se díky pohybu udělají ze všech stran stejně. Manžel si v tom dělali maso na nudličky a byl spokojený.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
Kerze
sv. Parfema z Kecálburgu 14258 příspěvků 06.02.11 13:18

No, naši jsou právě hodně na ty řízky, takže tam usmažit jdou ?
Pokud jde o plastový smrad, tak to asi někdo nečetl návod a pustil to rovnou bez prohřátí, ne ?! :D

Na poličce 26 parfémů 26 miniatur 41 odstřiků 134 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
Salinas
Nevyléčitelná závislačka 1462 příspěvků 06.02.11 13:29

Kerze, relativně jdou. Ale za mě jen ty kuřecí a rozdělené na menší kousky. Ono se to spíš zapéká tím horkým vzduchem z vrchu. Bez vrtule to navíc není rovnoměrné a tak je musíš sem tam přehodit. Škoda, že si se neptala včera. Manžel tam děla řízky s kostí (kuřecí). Mohla jsem ti to vyfotit. Spíš se zkus poptat po známých jestli to někdo nemá a udělá ti vzorek :mrgreen: Znáš třeba ten recept jak se zapéká ryba s krustou (máslo, strouhanka, bylinky, mandle…),tak ta strouhanka se na tom řízku v podstatě taky zapeče, ale neusmaží. Myslím, že by rodiče nebyli spokojeni. Naši na to koukají taky nedůvěřivě.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
xronos
sv. Parfema z Kecálburgu 2117 příspěvků 06.02.11 13:53

já se po tom díval kvůli tomu, že ujíždím na chipsech a přece jenom ty kupovaný to není ono

nakonec jsem si to rozmyslel, protože by mě to pořád svádělo je dělat

s těma řízkama to vidím jako ty: jednou za čas, ale pořádně mastnej ;)

Na poličce 34 parfémů 0 miniatur 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Salinas
Nevyléčitelná závislačka 1462 příspěvků 06.02.11 15:53

Teda chipsy jsem v tom nedělala :conf: Možná to večer zkusím a pak hodím foto :twisted: Ber to tak, že 1 lžíce oleje omastí jídlo 4 lidem. Když si někdo mastí brambory na talíři je tam toho určitě víc.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
tuzezlypes
Parfémová maniačka 562 příspěvků 06.02.11 16:38

Taky jsem o tom uvažovala, přišlo mi to jako super nápad na zdravější hranolky. Ale tu chuť si neumím představit. Zatím rozhodlo, že je to další velký krám a já už na to nemám místo.

Na poličce 58 parfémů 2 miniatury 14 odstřiků 64 vzorků V tužebníku 3 parfémy
 
xronos
sv. Parfema z Kecálburgu 2117 příspěvků 06.02.11 16:43
Salinas píše:
Teda chipsy jsem v tom nedělala :conf: Možná to večer zkusím a pak hodím foto :twisted: Ber to tak, že 1 lžíce oleje omastí jídlo 4 lidem. Když si někdo mastí brambory na talíři je tam toho určitě víc.

no jo, jenže vařenej brambor s máslem je furt lepší (hlavně zdravější) než ty hranolky (i kdyby byly úplně bez tuku) … ale to je :ot:

Na poličce 34 parfémů 0 miniatur 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Kerze
sv. Parfema z Kecálburgu 14258 příspěvků 06.02.11 16:50

Salinas, jak to tak čtu, tak by to bylo spíše pro mě, která mám ráda různé restované masové směsi, myslím, že by v tom šly restovat čínské nudle a rýže, masové kuličky, brambory zapečené s česnekem nebo s olivami a rozmarýnem, atd. atd. :D

Na poličce 26 parfémů 26 miniatur 41 odstřiků 134 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
Salinas
Nevyléčitelná závislačka 1462 příspěvků 06.02.11 17:21

Přesně. Pekla jsem v tom i ty kuličky :D

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
Kerze
sv. Parfema z Kecálburgu 14258 příspěvků 06.02.11 17:29

J,j, začínám vážně uvažovat. :D Teď jsem koupila římský hrnec, tak možná ActioFry bude následovat…láká mě představa, že nemusím stát u plotny a míchat a převracet…prostě to naplním zapnu a ono se to uvaří samo…nemá to i odložený start ? Si představuju, že jedem na odpolední výlet, tak předem nafoluju hrnec a když se vrátím vítá mě vůně právě dovařené večeře… :P

Na poličce 26 parfémů 26 miniatur 41 odstřiků 134 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
xronos
sv. Parfema z Kecálburgu 2117 příspěvků 06.02.11 17:35

no vidíš … a ty řízky pak vyzkoušíš a eventuelně koupíš druhej vašim :)

Na poličce 34 parfémů 0 miniatur 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Salinas
Nevyléčitelná závislačka 1462 příspěvků 06.02.11 17:43

Odložený start to nemá, ale není problém koupit časovač na zásuvku. Ovšem problém je v tom, že to fachčí i po zapípání časovače.
Mám tam teď ty „čipsy“ a vidím to bledě. Okraje jsou hotové, ale středy jen „dušené“. Jak je to tenké tak se to má tendenci na sebe lepit…

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
Kerze
sv. Parfema z Kecálburgu 14258 příspěvků 06.02.11 17:51

Jak to může fachčit ? Ten časovač tomu utne přísun proudu… :conf:

Na poličce 26 parfémů 26 miniatur 41 odstřiků 134 vzorků V tužebníku 8 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist