Co jste dnes měli dobrého?

Fotoalbum tématu (254) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
RainyWeather
sv. Parfema z Kecálburgu 6963 příspěvků 11.09.10 23:56
Co jste dnes měli dobrého?

Snad nikde neexistuje paralelní téma…

Ha, koukám, že je tu téma „Co dnes uvařit dobrého“. Ale zde můžeme psát vše možné, i nevařené. Popřípadě můžete sdělovat, co jste si dali v restauraci, pro inspiraci :D

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 371 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 656 Další »
Reakce:
 
RainyWeather
sv. Parfema z Kecálburgu 6963 příspěvků 11.09.10 23:58

A já bych začla. Měla jsem k obědu výborný křupavý smažený květák s brambory a rajským salátem. K večeři jsem si udělala mísu poctivého šopského salátu s vinným octem s estragonem a dobrým :!: balkánem. Jako bonus jsem ujídala polevu a zdobení při tvoření padortu pro mamku k narozeninám (padort proto, že jsem nenašla recept a proto udělala buchtu s polevou a zdobením do dortové formy :oops: ).

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 371 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Garfield
sv. Parfema z Kecálburgu 3380 příspěvků 12.09.10 01:45

Já měla dnes kuře s rýží, k svačině rajčatový salátek s balkánem, k večeři mrkvový salátek. A pak mamka dopekla hraběnčin řez a dieta byla v pr**** :bang: :(

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Incognita
Nevyléčitelná závislačka 1031 příspěvků 12.09.10 02:25
Garfield píše:
Já měla dnes kuře s rýží…

Bys měla zkouknout severský film Tajemství slov ; doporučovala Vrzi a fakt docela zajímavé :D

Já dnes k snídani dva plátky kořeněného salámu (tenké ale prů 10cm), 2 banány, Earl Gray s mlékem a medem,
k obědu 3 palačiny /papírově tenké se mi povedly/ s tvarohem, medem a praženými vlašáky,
k večeři 2 knedlíky s vejcem a okurkou (zítra přijede přítel a bude maso - nejspíš losos:),
a celý den ujídám sklizená balkonová baby-rajčátka (1kg to bude) a stroužky parmezánu - asi 10 slupiček (včera to byly švestky, ale už došly) a určo ještě něco kolem,
1l čajů (různě, dnes hlavně Honeybush) , 1l jemně perlivé vody a 4dl bílého Veltlína průběžně se zbylou hrstičkou arašídů ve wasabi a vlastnoručních kořeněných suchárků,
odpoledne hodinová svižná procházka a jinak jen stressová zátěž,
voněla jsem se ráno Infusion d'Iris, po obědě In Black (nesedlo) a večer Sensuous;
och! teď už jsem zůstala zcela nahá ! :roll:

Stran suchárků bych uvítala radu, protože mi nechtěně vycházejí nasladko a nadmíru křupavé - tvrdé, dělám z domácího suchar-chleba a kořením česnekem a provensálským kořením. :P

Na poličce 26 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 1 vzorek V tužebníku 2 parfémy
 
Garfield
sv. Parfema z Kecálburgu 3380 příspěvků 12.09.10 13:08

:conf: :?: Mi ve stručnosti řekni oč jde :wink: Pokud pojednávád film o chovu kuřat, tak to snad ani vidět nechci.Drůbež je jediné maso, které jím. Teď se mi vybavil naprosto odporný film Kuře melancholik :speechless:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2397 příspěvků 12.09.10 15:39

Kuře melancholik byl vážně drsnej film, šli jsme na něj kdysi povinně do kina se školou! Byl celkem vychvalovaný, ale podruhé bych ho už vidět nechtěla teda.

Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem. Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)

Na poličce 94 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 22 parfémů
 
manolia
sv. Parfema z Kecálburgu 5227 příspěvků 12.09.10 16:53
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)

To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:

Na poličce 14 parfémů 1 miniatura 4 odstřiky 44 vzorků V tužebníku 3 parfémy
 
FlirtBoy
sv. Parfema z Kecálburgu 2899 příspěvků 12.09.10 17:03

croissantek s plátky uzeného lososa :banana:

Na poličce 286 parfémů 16 miniatur 13 odstřiků 53 vzorků V tužebníku 15 parfémů
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2397 příspěvků 12.09.10 17:46
manolia píše:
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)
To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:

Tak bramboráčky jsou standartní, důležitý je asi základ pod to masíčko. Říkáme tomu domácí anklbens :-) a je to z cukety, papriky a cibule - taková ňahňa, kterou zavařujeme a pak se to dává k jakémukoliv masu. Asi by to šlo udělat i bez zavařování, ale počítám, že by to trvalo dlouho, než se to udusí a změkne…

Na poličce 94 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 22 parfémů
 
manolia
sv. Parfema z Kecálburgu 5227 příspěvků 12.09.10 18:01
meduza123 píše:
manolia píše:
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)
To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:
Tak bramboráčky jsou standartní, důležitý je asi základ pod to masíčko. Říkáme tomu domácí anklbens :-) a je to z cukety, papriky a cibule - taková ňahňa, kterou zavařujeme a pak se to dává k jakémukoliv masu. Asi by to šlo udělat i bez zavařování, ale počítám, že by to trvalo dlouho,
než se to udusí a změkne…

Asi vím, co myslíš, něco podobného jsme doma dělávali z cibule rajčat a a paprik a to vše se pak dá na ten upečený placek, že?Sliním :whistle:

Na poličce 14 parfémů 1 miniatura 4 odstřiky 44 vzorků V tužebníku 3 parfémy
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2397 příspěvků 12.09.10 19:08

JJ, osmahne se masíčko, zaleje se to touhle majdou a pak na bramboráčky, delikatesa!

Na poličce 94 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 22 parfémů
 
LuciaG
sv. Parfema z Kecálburgu 4506 příspěvků 12.09.10 21:24

K obedu robil manžel Chilli Con Carne a popoludní sme grilovali u rodičov na zahrade mäsko a klobásky 8)

Na poličce 21 parfémů 3 miniatury 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
derad
sv. Parfema z Kecálburgu 6189 příspěvků 12.09.10 21:28

k véči jsem si udělal onikiri. je to tradiční prosté japonské jídlo z rýže a tuňáka a je to moc dobré.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 103 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
Lalaith
sv. Parfema z Kecálburgu 3078 příspěvků 13.09.10 08:48

Na oslavu jsem stvořila: hubník, domácí slunečnicový chléb, tuňákovou pomazánku, česnekovou pomazánku s bylinkama, slané štrůdly (jeden se špenátem, šunkou a sýrem, druhý s omáčkou na špagety, slaninou a sýrem) A chutnalo :banana:

Na poličce 12 parfémů 9 miniatur 2 odstřiky 50 vzorků V tužebníku 10 parfémů
 
FlirtBoy
sv. Parfema z Kecálburgu 2899 příspěvků 13.09.10 17:47

a já dneska kančí medailonky s brusinkovou omáčkou a kroketkama 8)

Na poličce 286 parfémů 16 miniatur 13 odstřiků 53 vzorků V tužebníku 15 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 656 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Střihněte si změnu - 7 tipů na krátký sestřih pro všechny věkové kategorie

 

Krátké sestřihy už dávno nejsou jen pro babičky a maniacké pixie slečny. Styl ala kastrol nahradil nespočet variací střihů, díky kterým si je může dovolit každá žena. Včetně vás.

Celý článek »
TOPlist