Co jste dnes měli dobrého?

Fotoalbum tématu (270) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
RainyWeather
sv. Parfema z Kecálburgu 6964 příspěvků 11.09.10 23:56
Co jste dnes měli dobrého?

Snad nikde neexistuje paralelní téma…

Ha, koukám, že je tu téma „Co dnes uvařit dobrého“. Ale zde můžeme psát vše možné, i nevařené. Popřípadě můžete sdělovat, co jste si dali v restauraci, pro inspiraci :D

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 371 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 666 Další »
Reakce:
 
RainyWeather
sv. Parfema z Kecálburgu 6964 příspěvků 11.09.10 23:58

A já bych začla. Měla jsem k obědu výborný křupavý smažený květák s brambory a rajským salátem. K večeři jsem si udělala mísu poctivého šopského salátu s vinným octem s estragonem a dobrým :!: balkánem. Jako bonus jsem ujídala polevu a zdobení při tvoření padortu pro mamku k narozeninám (padort proto, že jsem nenašla recept a proto udělala buchtu s polevou a zdobením do dortové formy :oops: ).

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 371 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Garfield
sv. Parfema z Kecálburgu 3382 příspěvků 12.09.10 01:45

Já měla dnes kuře s rýží, k svačině rajčatový salátek s balkánem, k večeři mrkvový salátek. A pak mamka dopekla hraběnčin řez a dieta byla v pr**** :bang: :(

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Incognita
Nevyléčitelná závislačka 1031 příspěvků 12.09.10 02:25
Garfield píše:
Já měla dnes kuře s rýží…

Bys měla zkouknout severský film Tajemství slov ; doporučovala Vrzi a fakt docela zajímavé :D

Já dnes k snídani dva plátky kořeněného salámu (tenké ale prů 10cm), 2 banány, Earl Gray s mlékem a medem,
k obědu 3 palačiny /papírově tenké se mi povedly/ s tvarohem, medem a praženými vlašáky,
k večeři 2 knedlíky s vejcem a okurkou (zítra přijede přítel a bude maso - nejspíš losos:),
a celý den ujídám sklizená balkonová baby-rajčátka (1kg to bude) a stroužky parmezánu - asi 10 slupiček (včera to byly švestky, ale už došly) a určo ještě něco kolem,
1l čajů (různě, dnes hlavně Honeybush) , 1l jemně perlivé vody a 4dl bílého Veltlína průběžně se zbylou hrstičkou arašídů ve wasabi a vlastnoručních kořeněných suchárků,
odpoledne hodinová svižná procházka a jinak jen stressová zátěž,
voněla jsem se ráno Infusion d'Iris, po obědě In Black (nesedlo) a večer Sensuous;
och! teď už jsem zůstala zcela nahá ! :roll:

Stran suchárků bych uvítala radu, protože mi nechtěně vycházejí nasladko a nadmíru křupavé - tvrdé, dělám z domácího suchar-chleba a kořením česnekem a provensálským kořením. :P

Na poličce 26 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 1 vzorek V tužebníku 2 parfémy
 
Garfield
sv. Parfema z Kecálburgu 3382 příspěvků 12.09.10 13:08

:conf: :?: Mi ve stručnosti řekni oč jde :wink: Pokud pojednávád film o chovu kuřat, tak to snad ani vidět nechci.Drůbež je jediné maso, které jím. Teď se mi vybavil naprosto odporný film Kuře melancholik :speechless:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2401 příspěvků 12.09.10 15:39

Kuře melancholik byl vážně drsnej film, šli jsme na něj kdysi povinně do kina se školou! Byl celkem vychvalovaný, ale podruhé bych ho už vidět nechtěla teda.

Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem. Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)

Na poličce 91 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 23 parfémů
 
manolia
sv. Parfema z Kecálburgu 5227 příspěvků 12.09.10 16:53
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)

To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:

Na poličce 13 parfémů 1 miniatura 0 odstřiků 29 vzorků V tužebníku 3 parfémy
 
FlirtBoy
sv. Parfema z Kecálburgu 2902 příspěvků 12.09.10 17:03

croissantek s plátky uzeného lososa :banana:

Na poličce 288 parfémů 16 miniatur 13 odstřiků 53 vzorků V tužebníku 15 parfémů
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2401 příspěvků 12.09.10 17:46
manolia píše:
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)
To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:

Tak bramboráčky jsou standartní, důležitý je asi základ pod to masíčko. Říkáme tomu domácí anklbens :-) a je to z cukety, papriky a cibule - taková ňahňa, kterou zavařujeme a pak se to dává k jakémukoliv masu. Asi by to šlo udělat i bez zavařování, ale počítám, že by to trvalo dlouho, než se to udusí a změkne…

Na poličce 91 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 23 parfémů
 
manolia
sv. Parfema z Kecálburgu 5227 příspěvků 12.09.10 18:01
meduza123 píše:
manolia píše:
meduza123 píše:Dneska k obědu jsem si pořádně omastila hubu bramborákama s masíčkem . Mám co dělat, abych průběžně neuzobávala z toho co zbylo. Teď bych měla dva dny jíst jen mrkvičku, abych ten ,,zdravý,, oběd trochu vykompnezovala :-)
To zní moc dobře, nebyl by recept?Já dnes taky jedla „zdravě“ hranolky s naloženým masem, bramborák jsem měla včera na Radegast Den Nošovice, byl moc dobrý :whistle:
Tak bramboráčky jsou standartní, důležitý je asi základ pod to masíčko. Říkáme tomu domácí anklbens :-) a je to z cukety, papriky a cibule - taková ňahňa, kterou zavařujeme a pak se to dává k jakémukoliv masu. Asi by to šlo udělat i bez zavařování, ale počítám, že by to trvalo dlouho,
než se to udusí a změkne…

Asi vím, co myslíš, něco podobného jsme doma dělávali z cibule rajčat a a paprik a to vše se pak dá na ten upečený placek, že?Sliním :whistle:

Na poličce 13 parfémů 1 miniatura 0 odstřiků 29 vzorků V tužebníku 3 parfémy
 
meduza123
sv. Parfema z Kecálburgu 2401 příspěvků 12.09.10 19:08

JJ, osmahne se masíčko, zaleje se to touhle majdou a pak na bramboráčky, delikatesa!

Na poličce 91 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 40 vzorků V tužebníku 23 parfémů
 
LuciaG
sv. Parfema z Kecálburgu 4506 příspěvků 12.09.10 21:24

K obedu robil manžel Chilli Con Carne a popoludní sme grilovali u rodičov na zahrade mäsko a klobásky 8)

Na poličce 20 parfémů 3 miniatury 7 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 4 parfémy
 
derad
sv. Parfema z Kecálburgu 6190 příspěvků 12.09.10 21:28

k véči jsem si udělal onikiri. je to tradiční prosté japonské jídlo z rýže a tuňáka a je to moc dobré.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 103 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
Lalaith
sv. Parfema z Kecálburgu 3101 příspěvků 13.09.10 08:48

Na oslavu jsem stvořila: hubník, domácí slunečnicový chléb, tuňákovou pomazánku, česnekovou pomazánku s bylinkama, slané štrůdly (jeden se špenátem, šunkou a sýrem, druhý s omáčkou na špagety, slaninou a sýrem) A chutnalo :banana:

Na poličce 16 parfémů 8 miniatur 2 odstřiky 50 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
FlirtBoy
sv. Parfema z Kecálburgu 2902 příspěvků 13.09.10 17:47

a já dneska kančí medailonky s brusinkovou omáčkou a kroketkama 8)

Na poličce 288 parfémů 16 miniatur 13 odstřiků 53 vzorků V tužebníku 15 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 666 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Víla, nebo princezna? Svatební účesy z dlouhých vlasů

 

Necháváte si narůst vlasy právě kvůli svatebnímu účesu? Tak ať to stojí za to! Teď už si jen vyberte, jestli chcete být za přirozenou vílu, nebo za okázalou princeznu s komplikovaně vyčesanými vlasy.

Celý článek »
TOPlist