Dalsi zaskrtavaci hodnoceni parfemu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Slimek
sv. Parfema z Kecálburgu 8352 příspěvků 04.12.08 08:49
Dalsi zaskrtavaci hodnoceni parfemu

Navrhuji pro nas, co neumime tak hezky popisovat jednotlive vunicky, ale presto se taky chceme podelit o dojmy a zaroven se o kazde vuni dozvedet, co nejvice z nazoru ruznych nosiku, aby se o nejake body rozsirilo zaskrtavaci hodnoceni parfemiku s temi palecky nahoru a dolu, samozrejme pokud je to technicky mozne. Myslela jsem treba pridat alespon, zakladni identifikaci vune (tezka, lehka, vyvazena), pak treba jakou ma vune vydrz (dlouha, stredni, kratka),pokud byly nejake ohlasy okoli, tak jake (pozitivni, negativni, neutralni) a pro odvaznejsi treba jak vnimaji vuni jako (spis sladsi, kyselejsi, sussi nebo co ja vim), popr. jako (korenenou, kvetinovou, mydlovou, drevitou). Asi by bylo fajn, aby nebylo nutne vse odskrtat, jen to kde mame nejaky nazor.
Co na to forum?

Na poličce 83 parfémů 6 miniatur 2 odstřiky 256 vzorků V tužebníku 7 parfémů
Stránka:  1 2 3 Další »
Reakce:
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 04.12.08 09:03

Šlo by přidat hodnocení sladká-nesladká a teplá-chladná (na stupnici od jedné do pěti - to se mi tak osvědčilo nejvíc), dál zařazení do kategorií (orientální, květinová atd.). Teoreticky by šlo nechat uživatele i přiřazovat atributy, i když technicky by to bylo možná náročnější.

Ale získaly bychom tak opravdu podrobný přehled. Takže by pak vyjelo třeba: vůně XYZ je pro 5 uživatelek velmi teplá, pro 2 uživatelky teplá; 7 uživatelek ji hodnotí jako orientální, 4 z toho navíc jako květinovou; 6 lidí cítí gardénii, 4 lidi kadidlo atd.

A kdybych měla velký pocit nevytíženosti (což v nejbližší době nehrozí), mohla bych přidat i databázi podobností. Tj. každý by vyplnil, které vůně jsou si podle jeho mínění podobné.

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
Alena
sv. Parfema z Kecálburgu 5554 příspěvků 04.12.08 09:06

no já zvedám ruku pro!! v životě bych nedokázala vůni popsat natolik, aby z toho někdo jiný poznal, jaká je :roll: ale zaškrtnout, jestli je vůně sladká, má dobrou výdrž, líbí se mi… to bych zvládla :lol: :lol:

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém
 
Myskamauska
sv. Parfema z Kecálburgu 10501 příspěvků 04.12.08 09:14

Já jsem taky pro,protože popisovat vůně neumím,takže pro mě by to bylo takhle daleko lepší, :wink:

Na poličce 1 parfém 0 miniatur 6 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
Slimek
sv. Parfema z Kecálburgu 8352 příspěvků 04.12.08 09:17

Rozhodně Tě Ado nechci přetěžovat, to se mi jen tak urodil dnes ve snu nápad a docela by se mi libíl i reálně. Tak snad nestrhnu vlnu zájmu :wink:

A je fakt, že si asi dovedu živě představit, jak z těch zaškrtaných názorů vznikne vlastně nic neříkající guláš. Hmmm :oops:

Na poličce 83 parfémů 6 miniatur 2 odstřiky 256 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Alena
sv. Parfema z Kecálburgu 5554 příspěvků 04.12.08 09:35

fakt je, že není nad to, přečíst si zdařilou recenzi a pod tím pár příspěvků od našich „stálic“, co umí krásně popisovat :lol:

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 04.12.08 09:43
Slimek píše:
Rozhodně Tě Ado nechci přetěžovat, to se mi jen tak urodil dnes ve snu nápad

Ve snu? Tobě se zdá o našem webu? :)

Slimek píše:
A je fakt, že si asi dovedu živě představit, jak z těch zaškrtaných názorů vznikne vlastně nic neříkající guláš. Hmmm :oops:

I to je možné… ale můžeme to zkusit. Když se to osvědčí, dobře, když ne, taky se nic nestane.

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
Slimek
sv. Parfema z Kecálburgu 8352 příspěvků 04.12.08 09:50

Myslím, že nejsem sama komu se zdá o vůních, tedy i webu s nima spojeným :wink:

Zkusíme to,JOOo? Tak to je supeer. Můžem být nějak nápomocné?

Na poličce 83 parfémů 6 miniatur 2 odstřiky 256 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 04.12.08 14:03

Můžete… běžte to vyzkoušet :) V databázi v detailu vůně je nahoře vedle ručiček odkaz „Hodnotit podrobně“, můžete začít zaškrtávat.
Odkaz na vyhodnocení u každé vůně také je, ale ještě se tam nic nezobrazuje - dodělám večer nebo zítra.

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
Slimek
sv. Parfema z Kecálburgu 8352 příspěvků 04.12.08 14:24

Žjůvááá, to je pěkný. Škoda, že musím makat a nemůžu to hned vyzkoušet :cry:

Na poličce 83 parfémů 6 miniatur 2 odstřiky 256 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Alena
sv. Parfema z Kecálburgu 5554 příspěvků 04.12.08 14:26

:lol: :lol: a já myslela, že musím makat sama :lol:

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém
 
klubko
sv. Parfema z Kecálburgu 7108 příspěvků 04.12.08 14:55

Já už jedu, jů, to mě baví! :lol:

Na poličce 7 parfémů 3 miniatury 4 odstřiky 59 vzorků V tužebníku 4 parfémy
 
Slimek
sv. Parfema z Kecálburgu 8352 příspěvků 04.12.08 15:07

No, já se tu normálně moc nenadřu :roll: (i když bych ráda :( - pak mě to tu stojí spoustu peněz, … aneb co tu vidím,musím mít :lol: ), ale zrovinka dnes jako na potvoru :( prostě musím.

„Ado, jsi fakt šikovná a hrozně rychlá, díky.“

Na poličce 83 parfémů 6 miniatur 2 odstřiky 256 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Dafnee
Učednice 163 příspěvků 04.12.08 20:14
škrtání

:D :lol: je to bezvadný,taky jsem to testla,super :banana: :!: :!: :!:

Na poličce 15 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 54 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
jitka006
Nevyléčitelná závislačka 1557 příspěvků 04.12.08 20:53

To je úžasný :banana: :banana: Děkujeme

Na poličce 31 parfémů 2 miniatury 19 odstřiků 9 vzorků V tužebníku 16 parfémů
Stránka:  1 2 3 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist