Damsky deostick

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Katarinka182
Nováček Příspěvků: 19 21.01.12 21:39
Damsky deostick

Ahojte zavislacky :srdce:
chcem sa len spytat si pouzivate damske tuhe deosticky svetovych znaciek…a ako dlho vydrzia…rozmyslam si kupit ale neviem ci to nebudu len zbytocne vyhodene peniaze :roll:

Na poličce 32 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 1 vzorek V tužebníku 0 parfémů
Reakce:

dusty
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1408 21.01.12 22:22

Pouzivam tuhy dezodorant Nivea a maximálna spokojnost. Uz som mala aj Light Blue od DG a Romance od RL a nevidím žiadny rozdiel, akurát v cene, sú to vyhodené prachy. Najhorší deostick, ktorý som mala, bol od Fenjal, vôbec neúčinkoval – nebol to ani antiperspirant, ani dezodorant, pod pazuchou som mala nejaký šmyklavý maglajz, po týždni som ho vyhodila.

Na poličce 30 parfémů 4 miniatury 3 odstřiky 4 vzorků V tužebníku 10 parfémů

Katarinka182
Nováček Příspěvků: 19 21.01.12 22:28

takze nekupujem :-) dakujem

Na poličce 32 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 1 vzorek V tužebníku 0 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist