Eisenberg + ostatní z parfumerií

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

janicka24
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1631 15.11.11 17:51
Eisenberg+ostatní z parfumerií

Holky nepoužíváte někdo tuto kosmetiku?Já mám Eisenberg na kontury očí a rtů-prý je to jeden z mála krémů,co se může používat i na horní víčka,je super a pak jejich krém anti-stress a to je bomba.I když mám akné,tak ho nezhoršuje a pleť je po něm krásná a hebká.Hodně rychle zmizí začervenání,svě­dění,které mám při léčbě akné…jsou neparfémované.Měla jsem i denní a taky dobrý…Jenže o této kosmetice není nikde nic…Je to jediná značka krémů,které mě nenadělaly paseku(kromě La Roche,Ichthyolu a Biodermy) Pak jsem měla na zkoušku Rexaline,taky dost dobrý,ale na mě mastnější a Hydradose myslím a též dobrý.....Máte někdo zkušenosti s krémy z parfumerek?Stri­vectrin mají také myslím…a ten neznám,ale slyšela jsem na něj samou chválu…

Na poličce 19 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
Reakce:

Halyinka  22.11.11 00:09
Eisenberg

Tato značka mi vyhovuje a mají výborné krémy na sluníčko…i když teda dražší..

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist