existuje pre vás parfém,s ktorým voniate jednoducho všetkým, kazdý ho chváli, alebo aspoň nikdy k nemu nikto nemal pripomienky, určite je to utópia, ale aspoň sa k nej niektorý parfém blíži?
existuje pre vás parfém,s ktorým voniate jednoducho všetkým, kazdý ho chváli, alebo aspoň nikdy k nemu nikto nemal pripomienky, určite je to utópia, ale aspoň sa k nej niektorý parfém blíži?
Určite Boucheron Jaipur Saphir… nie že by mi ho všetci ako na povel
chválili, ale naozaj nikto sa nesťažoval. Všimla som si niekoľkokrát, keď
som ho mala na kabáte, že ľudia v autobuse sa prisunuli ku mne bližšie a
hlbšie vdychovali nosom
Nikdy
neodpustím firme Boucheron že ho už nevyrába ![]()
Ta otázka se mi líbí. Musím se přiznat, že když jdu do nějaké společnosti, která je „vůněmi nedotčena“, volím raději nějakou líbivější z poličky, méně kontroverzní. Třeba L´Instant Magic se zatím nesetkal s negativním hodnocením.
Já měla kdysi (před 15 lety) nejvíce a jedině kladných ohlasů na Pleasures. Dokonce mi, když jsem přemýšlela, co si pořídit (a „otravovala“ s tím rodinu) můj syn řekl: „tak si kup tu, cos měla, když jsem byl malej“. Je fakt, že jsem ji jako jedinou měla 3× za sebou.
Vždy se najde jedinec, který mé vůni zrovna nefandí…
Výrazná nebo těžká nebo sladká nebo kořeněná nebo … nebo … Prostě
sto lidí, sto různých názorů… ![]()
Samozrejme, ale neviem, či to brať ako fakt, alebo alibizmus, výhovorku, aby som prestala hľadať vôňu, ktorá by bola príjemná pre mňa a aj pre čo najširšie okolie. Hľadám vôňu, z ktorej by aj moju fajnovú kolegyňu, ktorá používa len antiperspiranty, nebolela hlava.
Ona je v podstatě jakákoliv vůně, kterou používáš opatrně,
neškodná. Někomu třeba vadí vanilka, někomu pačuli, někdo nesnese
výrazné citrusy,apod. ale to by Ti musela říct vysloveně jaká složka jí
vadí. Jinak by mělo stačit navonění, které bude cítit jen když se
k tobě někdo nakloní a neprovonět celou kancelář. Pak by neměla mít
důvod si stěžovat.
Když se dívám na tvou poličku, tak pro mě by to byla Jeanne, na mé kůži
voní moc pěkně. Nopak davovky Eclat a Light Blue bych zrovna nemusela,
i když Eclat na mně držel slušně a manželovi se hodně líbil. To
ostatní asi jak se na kom rozleží.
Jeanne je môj miláčik, veď to poznáte tú reklamu na kofolu „keď ju miluješ…“, ale som vďačná za každý názor na všeobecne príjemnú vôňu.
Zatím jsem byla všemi pochválená za L, to mi chválila matka, sestra, teta, v práci. Muži i ženy. Dokonce ho kolega koupil manželce.
Ďakujem, pôjdem skúsiť všetky spomínané vône, myslím, že je fajn mať vôňu, ktorá je pre snáď všetkých príjemná