Existuje pre vás parfém, s ktorým voniate jednoducho všetkým?

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

nováčik
Učednice Příspěvků: 246 22.01.12 23:59
existuje pre vás parfém,s ktorým voniate jednoducho všetkým?

existuje pre vás parfém,s ktorým voniate jednoducho všetkým, kazdý ho chváli, alebo aspoň nikdy k nemu nikto nemal pripomienky, určite je to utópia, ale aspoň sa k nej niektorý parfém blíži?

Na poličce 22 parfémů 3 miniatury 1 odstřik 0 vzorků V tužebníku 4 parfémy
Stránka:  1 2 3 Další »
Reakce:

bosbubalus
Učednice Příspěvků: 44 23.01.12 10:44

U mňa momentálne Boudoir, všetci sú z neho na vetvy. Sme sa hľadali… :srdce:

Na poličce 6 parfémů 3 miniatury 3 odstřiky 4 vzorků V tužebníku 20 parfémů

sensitive  23.01.12 19:42

Určite Boucheron Jaipur Saphir… nie že by mi ho všetci ako na povel chválili, ale naozaj nikto sa nesťažoval. Všimla som si niekoľkokrát, keď som ho mala na kabáte, že ľudia v autobuse sa prisunuli ku mne bližšie a hlbšie vdychovali nosom 8) Nikdy neodpustím firme Boucheron že ho už nevyrába ;)

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Elvira
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 5358 23.01.12 19:52

Ta otázka se mi líbí. Musím se přiznat, že když jdu do nějaké společnosti, která je „vůněmi nedotčena“, volím raději nějakou líbivější z poličky, méně kontroverzní. Třeba L´Instant Magic se zatím nesetkal s negativním hodnocením.

Na poličce 36 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 6 parfémů

Lila
Znalkyně Příspěvků: 447 23.01.12 19:59

Já měla kdysi (před 15 lety) nejvíce a jedině kladných ohlasů na Pleasures. Dokonce mi, když jsem přemýšlela, co si pořídit (a „otravovala“ s tím rodinu) můj syn řekl: „tak si kup tu, cos měla, když jsem byl malej“. Je fakt, že jsem ji jako jedinou měla 3× za sebou.

Na poličce 14 parfémů 0 miniatur 11 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Elvira
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 5358 23.01.12 20:06

Vzala bych si ještě Artemisii.

Na poličce 36 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 6 parfémů

prvni.zena
Učednice Příspěvků: 166 23.01.12 20:58

U mě je to určitě La Mome

Na poličce 20 parfémů 5 miniatur 19 odstřiků 144 vzorků V tužebníku 11 parfémů

Lucinela
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1009 24.01.12 10:05
Elvira píše:
Vzala bych si ještě Artemisii.

U mne také Artemiska a Osez Moi.

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 10 parfémů

gabra771
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1170 24.01.12 16:16

Vždy se najde jedinec, který mé vůni zrovna nefandí… :zed: Výrazná nebo těžká nebo sladká nebo kořeněná nebo … nebo … Prostě sto lidí, sto různých názorů… :P

Na poličce 7 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 2 vzorků V tužebníku 0 parfémů

nováčik
Učednice Příspěvků: 246 24.01.12 16:51

Samozrejme, ale neviem, či to brať ako fakt, alebo alibizmus, výhovorku, aby som prestala hľadať vôňu, ktorá by bola príjemná pre mňa a aj pre čo najširšie okolie. Hľadám vôňu, z ktorej by aj moju fajnovú kolegyňu, ktorá používa len antiperspiranty, nebolela hlava.

gabra771
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1170 24.01.12 16:55

Aby ji nebolela hlava jenom z toho důvodu, že si koupíš dražší vůni než má ona… :mrgreen:

Na poličce 7 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 2 vzorků V tužebníku 0 parfémů

danaada
Znalkyně Příspěvků: 423 24.01.12 17:01

Ona je v podstatě jakákoliv vůně, kterou používáš opatrně, neškodná. Někomu třeba vadí vanilka, někomu pačuli, někdo nesnese výrazné citrusy,apod. ale to by Ti musela říct vysloveně jaká složka jí vadí. Jinak by mělo stačit navonění, které bude cítit jen když se k tobě někdo nakloní a neprovonět celou kancelář. Pak by neměla mít důvod si stěžovat.
Když se dívám na tvou poličku, tak pro mě by to byla Jeanne, na mé kůži voní moc pěkně. Nopak davovky Eclat a Light Blue bych zrovna nemusela, i když Eclat na mně držel slušně a manželovi se hodně líbil. To ostatní asi jak se na kom rozleží.

Na poličce 9 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

nováčik
Učednice Příspěvků: 246 24.01.12 18:12

Jeanne je môj miláčik, veď to poznáte tú reklamu na kofolu „keď ju miluješ…“, ale som vďačná za každý názor na všeobecne príjemnú vôňu.

Majla
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1338 24.01.12 18:21

Zatím jsem byla všemi pochválená za L, to mi chválila matka, sestra, teta, v práci. Muži i ženy. Dokonce ho kolega koupil manželce.

Na poličce 24 parfémů 1 miniatura 6 odstřiků 25 vzorků V tužebníku 13 parfémů

nováčik
Učednice Příspěvků: 246 24.01.12 18:41

Ďakujem, pôjdem skúsiť všetky spomínané vône, myslím, že je fajn mať vôňu, ktorá je pre snáď všetkých príjemná

Stránka:  1 2 3 Další »
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist