Hodnocení prodávajících a kupujících

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
adlen
Učednice 50 příspěvků 26.11.07 14:41

Ahoj holky a hlavně Ado,
nešlo by vytvořit u každého člena možnost psát hodnocení?
Hodně se tu prodávají, kupují a vyměnují parfémky a abych řekla pravdu, vždy trnu hrůzou, jestli to dobře dopadne…:-) Lidé jsou různí…:-( Nejpohodlnější je platba převodem na účet, ale to je s neověřenými prodejci velmi riskantní.
Přimlouvám se proto pro zavedení hodnocení. Každý by po prodeji či nákupu napsal, jak byl spokojen atd.
Díky moc.
 Lenka

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 10 vzorků V tužebníku 6 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »
Reakce:
 
Silis
Učednice 200 příspěvků 26.11.07 19:13

Mně už to taky napadlo, podobně jako se na MUA dávají ty tokeny… Šlo by to, Ado?

Na poličce 28 parfémů 6 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 26.11.07 22:36

Stačilo by založit na to thread, kam by lidi připisovali své zkušenosti? Třeba na Nyxu v bazaru to tak je.

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
adlen
Učednice 50 příspěvků 27.11.07 07:51

To neznám, tak nevím.
Stačilo by třeba jen ty palce, jak jsou u hodnocení parfémků.
Aby měl každý člen na své osobní stránce - kromě poličky, tužebníku atd, také kolonku hodnocení. Aspoň by se všichni registrovali…
Ahoj a děkuju.

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 10 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 27.11.07 09:09

Blbý je, že registrace do fóra není propojená s registrací do databáze. Muselo by se to nějak udělat přímo ve fóru, ale zas takový problém by to taky nebyl. Jen to bude chvíli trvat, mám teď práce nad hlavu, honím jeden šibeniční termín :)

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 16.12.07 18:14

Hodnocení zprovozněno - je na tomto odkazu a skládá se z jednoduchého přidávání a čtení komentářů. Případné úpravy budou záležet na tom, jak se co osvědčí nebo neosvědčí.
Hosté hodnocení nemůžou ani vkládat, ani dostat. Je to pouze pro registrované; platí pro registraci na fóru (pokud přijdete přihlášené odsud, nemusíte se do hodnocení znovu nijak přihlašovat).

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
 
adlen
Učednice 50 příspěvků 16.12.07 18:20

Hurá, super, díky moc.

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 10 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
Silis
Učednice 200 příspěvků 16.12.07 18:50

Bezva, už jsem otestovala:)

Na poličce 28 parfémů 6 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
zdensy
sv. Parfema z Kecálburgu 4734 příspěvků 21.12.07 20:08

Jen malá technická poznámka - bylo by příjemné přečíst si rok uvedení u všech vůní přímo v recenzi, hledám rok přepínáním do databáze. Jinak moc děkuji za krásné stránky.

Na poličce 30 parfémů 3 miniatury 4 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
adlen
Učednice 50 příspěvků 30.01.08 12:29

Ještě k hodnocení, vyplňujeme tam, zda jsme koupili či prodali, ale v tom hodnocení se to pak nikde neukáže, je tam předmět obchodu a komentář. Takže pokud někdo vyloženě do komentáře nenapíše, že dobře nakoupil či prodal, tak nic nevíme:-)))

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 10 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
atyzek
Nevyléčitelná závislačka 1070 příspěvků 29.04.08 10:26

Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:

Na poličce 31 parfémů 3 miniatury 13 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 22 parfémů
 
fiore
sv. Parfema z Kecálburgu 3297 příspěvků 29.04.08 15:40
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:

Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:

Na poličce 56 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 35 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
Mitzi
sv. Parfema z Kecálburgu 9443 příspěvků 29.04.08 16:49
fiore píše:
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:
Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:

Já taky ne, proto jsem tady v diskusi :-) tak mě těší, že nejsem jediná ;-)

Na poličce 0 parfémů 2336 miniatur 71 odstřiků 459 vzorků V tužebníku 24 parfémů
 
ppjmh
Znalkyně 336 příspěvků 07.05.08 12:54
Mitzi píše:
fiore píše:
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:
Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:
Já taky ne, proto jsem tady v diskusi :-) tak mě těší, že nejsem jediná ;-)

I já trpím sněžnou slepotou :-)

Nebo dělám něco špatně :-(

Na poličce 15 parfémů 5 miniatur 0 odstřiků 1 vzorek V tužebníku 0 parfémů
 
Ada
sv. Parfema z Kecálburgu 3744 příspěvků 12.05.08 19:57

Hodnocení už je zase funkční, odkaz by měl být ve všech stylech vidět nahoře v menu.

Na poličce 40 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 322 vzorků V tužebníku 9 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist