Komentare k recenziam a aktualizaciam

benvenuta 21.04.07 18:17

Adi, uvitala by som, keby existoval nejaky organizovany sposob, ako okomentovat a s ostatnymi prediskutovat tvoje recenzie a ine aktualizacie…
Na hlavnych parfumovych blogoch (Bois de Jasmin, Perfume Smellin` Things, Perfume Posse, Now Smell This) su recenzie len polovica zabavy, po ich zverejneni sa clovek mnoho dozvie z naslednej diskusie medzi stamgastami - a priatelska atmosfera a humor v tychto debatach tiez nie je na zahodenie. Ty mas urcite svoje vlastne predstavy, ako budovat svoj web. Ja ti len navrhujem dat svojim navstevnickam moznost viac pokecat…
Mohla by si trebars urobit na komentare k recenziam extra sekciu vo fore, do ktorej by viedol link na spodku recenzie alebo nieco take. Tak, aby pre vsetky citatelky bolo jednoduche sa tam dostat. Co povies?

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

Ada 21.04.07 18:44

Už jsem o tom přemýšlela. Dávat diskuzi přímo pod recenze se mi nechtělo, jednou jsem to měla na jiném svém webu a špatně to dopadlo, přestože tam byla tučným písmem napsaná prosba, aby lidi nevkládali dotazy a inzeráty, ale jen komentáře, vkládali všichni převážně dotazy a inzeráty.
Ideální by zřejmě byla možnost propojit nějak recenze s databází - zatím je to jen jednostranné, v databázi jsou odkazy na recenze. Web s recenzemi je však vybudovaný jiným stylem než databáze, takže bych ho musela nějak upravit. A tu úpravu je potřeba trochu promyslet, abych nenadělala víc škody než užitku. Ale dá se říct, že se na tom pracuje - ačkoli to není většinou na první pohled vidět, na databázi a všem kolem se pořád pracuje, protože bych ráda vybudovala opravdu pěkné stránky o vůních. Jen to jde pomaleji, protože jsem na to sama a je to velké sousto.

Barbarra 24.04.07 00:14

…ale daří se ti to báječně. Moc se mi ty stránky líbí!

benvenuta 24.04.07 00:51

Aj mne sa velmi pacia, to je ti dufam cely cas jasne :) Drzim ti palce, aby sa ti ten web co najviac podaril.

Myslis, ze ak budu mat navstevnicky lahko dostupne linky na burzu a na forum (kvoli otazkam - ak su otazky taky problem, mohla by sa na ne vytvorit extra sekcia venovana cisto radam pre zaciatocnicky alebo nie co take), tak aj tak budu vkladat do komentarov inzeraty a otazky?

Ked objavujem tvoj web, prichadzaju mi na um rozne pripomienky a navrhy pre teba, ale casto ich zamietnem, lebo su inspirovane anglickymi webmi a Cesky a Slovenky sa asi na internete spravaju trochu inak a zrejme potrebuju aj inu strukturu webu. Aspon tak mi to pripada, ked vidim spravanie zien dajme tomu na lady.sk v sekcii Krasa alebo na okounovi.

Vcera som objavila funcie „policka“, „nabidka a poptavka“, „tuzebnik“ a ine… Bola som popletena z toho, ze som ich nevedela najst, ani ked som bola nalogovana. Potom som zistila, ze sa musim zaregistrovat este raz, aby som sa dostala k policke. Neviem, ci som ja urobila nejaku chybu albo tvoj web vyzaduje 2 oddelene registracie. Ak je to tak, bolo by dobre na to upozornit…

Este ked som prechadzala databazou, myslela som si, ze niektore z tych najstarsich Guerlainov z roku 1850 by tam nemuseli byt, pretoze tie uz z mrtvych nevstanu a pravdepodobne sa o vacsine z nich nedaju zistit ani ziadne informacie… Mas ciel urobit tu databazu ako databazu voni, ktore su alebo niekedy v minulosti pocas nasich zivotov boli dostupne a ktore sa stale daju zohnat a onuchat, alebo chces mat kompletne informacie o kazdej znacke? Nie som si ista.

Ada 24.04.07 09:36

Web vyžaduje dvojí registraci, to mě taky trápí, ale tam jsem trochu v kelu - fórum jsem neprogramovala a systém registrace je v něm trochu jiný, a i kdybych to spojila, musely by se všechny uživatelky buď z databáze nebo z fóra registrovat znova. Zkusím se poradit s odborníkem a uvidím.
Nejstarší Guerlainy původně v databázi nebyly, ale pak jsem je tam pro zajímavost hodila - určitě jsou lidi, kteří ani netuší, že historie Guerlainu sahá tak daleko do minulosti a překvapí je to :)

Silis 24.04.07 10:27

Já jsem za seznamy starých Geurlainů Adě vděčná, baví mě si takové informace číst a googlovat další podrobnosti…

benvenuta 25.04.07 00:23
Ada píše:
Web vyžaduje dvojí registraci, to mě taky trápí, ale tam jsem trochu v kelu - fórum jsem neprogramovala a systém registrace je v něm trochu jiný, a i kdybych to spojila, musely by se všechny uživatelky buď z databáze nebo z fóra registrovat znova. Zkusím se poradit s odborníkem a uvidím.
Nejstarší Guerlainy původně v databázi nebyly, ale pak jsem je tam pro zajímavost hodila - určitě jsou lidi, kteří ani netuší, že historie Guerlainu sahá tak daleko do minulosti a překvapí je to :)

Vsak ja ti to nevycitam, ze treba dvojitu registraciu, len by som uvitala, keby na to bolo niekde jasne upozornenie (alebo som ho prehliadla?)

Chava 26.04.07 18:09

Paráda, báječné stránky a skvělé diskutující. Ado,máš o vůních nejlepší stránky,co znám. Smekám a zdravím. Mimochoem, na Now smell this je recenze na novou vůni od Artisánů, tak tam mrkni a zkus něco zjistit, ano?

Ada 26.04.07 18:41

Už jsem na to koukala, ale není to recenze, jen oznámení o nové vůni. Moc tu značku neznám, přitom se dá zkusit a koupit i u nás, takže se na ni musím v budoucnu trochu podívat :)

benvenuta 26.04.07 22:57
Ada píše:
Už jsem na to koukala, ale není to recenze, jen oznámení o nové vůni. Moc tu značku neznám, přitom se dá zkusit a koupit i u nás, takže se na ni musím v budoucnu trochu podívat :)

Vaaazne? Mate vy ale stastie. Na SK nie su. Ak ich chcem vyskusat v obchode, tak bud vo Viedni alebo v Zurichu ci Baseli, ked idem za drahym.
Nakolko su rozsirene - jeden obchod v Prahe alebo aj viac?

L`Artisan je spolu s Guerlainom moja najoblubenejsia znacka.

Ada 26.04.07 23:08

Jeden obchod by měl být v Praze a druhý v Brně.

benvenuta 26.04.07 23:37
chava píše:
Paráda, báječné stránky a skvělé diskutující. Ado,máš o vůních nejlepší stránky,co znám. Smekám a zdravím. Mimochoem, na Now smell this je recenze na novou vůni od Artisánů, tak tam mrkni a zkus něco zjistit, ano?

L'Eau de Jatamansi uz recenzovala Victoria tu: http://boisdejasmin.typepad.com/_/2007/ … i_eau.html

Garfield 31.05.07 00:37

Ado ony ty komentáře nějak nefachčí.Chtěla jsem přidat svoje dojmy ze zelené Les Belles, od Ricci, pod tvou recenzi, ale z celého komenáře se tam nějak divně hodily jen asi první tři slova :(

Ada 31.05.07 10:22

To je divné, koukám do databáze a je tam několik komentářů, z toho některé v pohodě vcelku a jiné rozkouskované… co to tam zase hapruje :)

Ada 31.05.07 10:25

Ahá, už je mi to jasné, diakritika…

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

 Váš příspěvek

Další témata z kategorie


Reklama


Reklama

TOPlist