L'Occitane v Brně

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

radmila.k
Znalkyně Příspěvků: 315 17.04.08 08:29

Včera jsem šla po dlouhé době do centra a viděla jsem, že na Masarykově ulici budou otevírat obchod L'Occitane – místo květinářství Černý tulipán.

Na poličce 6 parfémů 1 miniatura 3 odstřiky 3 vzorků V tužebníku 3 parfémy
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 17.04.08 14:17

My už víme, jen nevíme kdy… :)

Na poličce 18 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 34 vzorků V tužebníku 60 parfémů

radmila.k
Znalkyně Příspěvků: 315 17.04.08 14:22
Ronna píše:
My už víme, jen nevíme kdy… :)

Tak to jsem pozadu, jak dlouho to tam už je? Já do centra moc nechodím, nesnáším davy. Ale až bude otevřeno, tak se obětuju. :)

Ada
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3570 17.04.08 14:33

Taky jsem to tam už viděla… těším se na čuchanou, ale bojím se, že to bude malý krámek, není tam moc místa.

(OT: Mimochodem, nedávno jsem koukala do brněnské historie a zjistila jsem, že Masarykova se jmenovala kdysi Židovská; potom Ferdinandova; pak přišla první republika a už to byla Masarykova; pak Goebbelsova; pak zase na chvilku Masarykova, potom třída Vítězství, na konci 60. let zas na dva roky Masarykova, znovu třída Vítězství a teď zase Masarykova, jak dlouho to asi vydrží :D To je holt osud hlavních ulic. Ještě že tomu domorodci říkají prostě Čára bez ohledu na režim :) )

Na poličce 29 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 323 vzorků V tužebníku 4 parfémy

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 18.04.08 23:14

Goebbelsova?
No to je děs. To by mě zajímalo, jestli to přejmenovávali Němci, nebo byli Brňané sami od sebe tak iniciativní… :roll:

22.04.08 00:00
Ada píše:
Taky jsem to tam už viděla… těším se na čuchanou, ale bojím se, že to bude malý krámek, není tam moc místa.(OT: Mimochodem, nedávno jsem koukala do brněnské historie a zjistila jsem, že Masarykova se jmenovala kdysi Židovská; potom Ferdinandova; pak přišla první republika a už to byla Masarykova; pak Goebbelsova; pak zase na chvilku Masarykova, potom třída Vítězství, na konci 60. let zas na dva roky Masarykova, znovu třída Vítězství a teď zase Masarykova, jak dlouho to asi vydrží :D To je holt osud hlavních ulic. Ještě že tomu domorodci říkají prostě Čára bez ohledu na režim :) )

Ale ta Čára – to je Česká ulice , to není Masarykova.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Ada
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3570 22.04.08 08:23

Určitě? Mně zase několik Brňáků tvrdilo, že čára je to celé – od nádraží až na druhý konec…

Svatka
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3923 22.04.08 17:17

Výrokem na Čáře myslíme na České, alespoň v naší rodině a blízkých přátelích. Zeptám se ještě kolegyň v práci.

Na poličce 12 parfémů 5 miniatur 10 odstřiků 8 vzorků V tužebníku 1 parfém

Arome Lada.
Znalkyně Příspěvků: 351 22.04.08 17:21

Čárou nazýváme začátek České (kolmá na Joštovu, po které jezdí tramvaje) , končící na Svoboďáku. Slovy „sejdeme se na Čáře“ myslíme, že se setkáme na takovém jakoby náměstíčku na začátku České. ( prodává se tam pizza- prý nejlepší v Brně.)Jen odbočím – nevím, jestli tento příspěvek bude dobře umístěný, nebo jestli vůbec dojde, zase mám problémy s odesíláním , i psaním. Lada

Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 23.04.08 12:23

Ano, Čára je Česká.

Ada
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3570 23.04.08 12:25

Tak už se to asi začíná rozmělňovat… někdo tvrdí to a někdo ono a za chvíli bude dědictví starých Brňanů dočista ztraceno :)

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 23.04.08 12:29

Lada to popsala pěkně a já se ptala otce, tak mi to taky potvrdil.
Já myslím, že tam je důležité to písmeno č.

radmila.k
Znalkyně Příspěvků: 315 03.06.08 14:40

Tak jsem se v obchodě byla poprvé podívat, vypadá to tam velice příjemně, i výběr mi přijde přiměřený (ale nikdy jsem nebyla v jejich obchodě jinde, tak celý sortiment neznám).

Fleur
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 5377 03.06.08 21:39

Sortiment, aranže, vyškolené prodavačky i ceny – vše stejné jako v jejich jiných obchodech po celé Evropě.

Na poličce 27 parfémů 3 miniatury 6 odstřiků 6 vzorků V tužebníku 11 parfémů

Violette
Parfémová maniačka Příspěvků: 745 02.07.08 13:39

Já to taky slyším poprvé, že by Brňáci říkali Masarykové Čára. A to žiju v Brně celý život. Čára je Česká. Sraz „na Čáře“ je u banky (ČSOB) – resp. „pod hodinama“ (dříve uzenářství Steinhauser, dnes myslím KB)

Na poličce 24 parfémů 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist