Make-up pro 25let, mastná T-zóna

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Ava
Učednice Příspěvků: 190 02.01.12 03:36
make-up pro 25let, mastná T-zóna

Ahoj, vím, že je tu jiné vlákno o make-upu, ale přiznávám se, že hledat v té dlouhé diskuzi něco obdobného, co potřebuji já, na to nemám :)
Takže jsem se chtěla zeptat, zda poradíte nějaký dobrý make-up pro moji pleť, je mi 25, mám mastnější T-zónu, výraznější póry, rozhodně žádnou porcelánovou dokonalou pleť, občas se někde ještě objeví i pupínek. :evil: Není to ale zas tak hrozné, aby bylo třeba používat výrazně krycí make-upy.
Mám také celkem dost náročný režim, takže toho moc nenaspím, ráda bych něco, v čem budu vypadat alespoň trochu svěže. Bohužel většina rozjasňujících make-upů, co jsem zkoušela, mi přišla buď moc lehká nebo příliš mastná…
Nějaký tip? děkuju

Na poličce 16 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 7 vzorků V tužebníku 5 parfémů
Reakce:

emily
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1182 03.01.12 16:15

podklad matujuci krem alebo podkladova baza na mastnu plet, pory: Benefit Poreless, Illamasqua Matt Primer, Rouge Bunny Rouge Methamorphose, YSL Matt Primer, Smashbox Photofinish Light, NYX HD..
Make up: Bourjois Perfect Flower, Clarins Everlasting, YSL Teint Resist, Chanel Perfection Lumiere

Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 2 odstřiky 115 vzorků V tužebníku 12 parfémů

Ava
Učednice Příspěvků: 190 06.01.12 13:39

Děkuju za odpověď… i když se teda přiznám, že drtivou většinu vůbec neznám.

Na poličce 16 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 7 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist