Muži a vůně a parfémy

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

marabu
Učednice Příspěvků: 50 14.01.12 19:42
Muži a vůně a parfémy

Je to zajímavý nepoměr – tak mnoho tvůrců parfémů jsou muži a tak málo mužů se o parfémz a vůně zajímá. I zde se předpokládá že návštěvníkem je žena. Ženy kupují mužům parfémy s předpokladem že muž by si parfém sám nevybral.
Proč muže nezajímají vůně ? Tedy – západní muže.

Na poličce 3 parfémy 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:

krumlovák
Učednice Příspěvků: 84 14.01.12 20:00

Uf,jak troufalé osočení…jen hledat ve správných vláknech :cert:

Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém

jaccckie9
Parfémová maniačka Příspěvků: 595 14.01.12 20:01

Ja si nemyslim, ze muzov vone nezaujimaju…Naopak, zaujimaju ich…Vone samotne, aj vona zeny :)

Na poličce 11 parfémů 56 miniatur 13 odstřiků 9 vzorků V tužebníku 0 parfémů

marabu
Učednice Příspěvků: 50 14.01.12 20:29
krumlovák píše:
Uf,jak troufalé osočení…jen hledat ve správných vláknech :cert:

jojo pane – o vás vím – ale pod jménem a fotkou máte nápis „učednice“. Vůbec se nepočítá s tím že by se zajímal muž.

krumlovák
Učednice Příspěvků: 84 15.01.12 08:22
marabu píše:
krumlovák píše:
jojo pane – o vás vím – ale pod jménem a fotkou máte nápis „učednice“. Vůbec se nepočítá s tím že by se zajímal muž.
Dopodud jsem po kriteriích v názvosloví nepátral,ale zřejmě hyearchie postupu se odvíjí od počtu příspěvků v diskuzi,já se za učednici sám nepovažuji :nevim: …
Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém

marabu
Učednice Příspěvků: 50 15.01.12 10:24
krumlovák píše:
marabu píše:
krumlovák píše:
jojo pane – o vás vím – ale pod jménem a fotkou máte nápis „učednice“. Vůbec se nepočítá s tím že by se zajímal muž.
Dopodud jsem po kriteriích v názvosloví nepátral,ale zřejmě hyearchie postupu se odvíjí od počtu příspěvků v diskuzi,já se za učednici sám nepovažuji :nevim:

Ale ale pane – ja jsem narazel na ten automaticky pridelovany zensky rod, ne na vase znalosti. To bych si nedovolil. Navic se z diskuze tezko pozna kdo vecem fakt rozumi.

drobececek
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1899 15.01.12 10:35
marabu píše:jojo pane – o vás vím – ale pod jménem a fotkou máte nápis „učednice“. Vůbec se nepočítá s tím že by se zajímal muž.

Myslím, že to tu Ada nebo admin už řešili. Udělat dva druhy statusů podle pohlaví by bylo technicky o dost složitější a ženských je to prostě víc, proto ty ženské rody. Určitě to není proto, že by tu s muži nikdo nepočítal (viz. sekce „Pánské vůně“).

No a co se týče prvního dotazu…myslím, že západní muži se o vůně a parfémy zajímají celkem dost, jen Češi bohužel trochu pokulhávají (a když jdete jakýmkoliv městem, zjistíte, že vlastně i české ženy).

Na poličce 16 parfémů 2 miniatury 7 odstřiků 76 vzorků V tužebníku 5 parfémů

marly
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1169 16.01.12 23:35

Chlapi sa o parfumy zaujímajú. A najmä mladšie ročníky. A na rozdiel od súčasných 40-tnikov, vyholených kravaťákov, čo každý deň medzi 7:00 a 9:00 príšerne silno voňajú after shaveom, dokonca používajú aj parfumy. A dokonca sa radi o nich bavia. Radi oňuchávajú vialky. Chodia na letiskách do parfumérií. :)
Neviem, ako je to v ČR, ale prinajmenšom v metrosexuálnej Bratislave mladí muži medzi 20 a 40 voňajú. :)

Na poličce 9 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 130 vzorků V tužebníku 12 parfémů

marabu
Učednice Příspěvků: 50 17.01.12 10:01

Tak to je asi najvyšší čas aby sa objavil sloveský tvorca parfémov. Parfémová osobnosť už na Slovensku je.

barbucha
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 9451 17.01.12 10:02

Tak Mojsejovci už svoje parfémy mají … :mrgreen:

Na poličce 10 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém

marly
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1169 17.01.12 10:05
barbucha píše:
Tak Mojsejovci už svoje parfémy mají … :mrgreen:
:lol:
Na poličce 9 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 130 vzorků V tužebníku 12 parfémů

barbucha
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 9451 17.01.12 10:07

http://www.pluska.sk/…-noriku.html

Kristeježiši: http://sasky.blog.sme.sk/…-Mojsej.html

:lol:
Na poličce 10 parfémů 0 miniatur 7 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 1 parfém

jerry
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8196 17.01.12 10:26

…přijdou v životě momenty, kdy se i zatvrzelý ateista začne dovolávat Boha :mrgreen:

Na poličce 39 parfémů 1 miniatura 12 odstřiků 77 vzorků V tužebníku 17 parfémů

dusty
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1408 17.01.12 10:28

Yes. Multikulturalizmus sa mi automaticky spája s Braňom Mojsejom z Pereša :mrgreen: . Stačí sledovať, ako sa v tej ich „vile“ prelínajú architektonické alebo interiérové trendy. Najviac na mňa zapôsobil program, kedy mala Nora Mojsejová predviesť elegantnú hostiteľku, v úvode jej kamery švenkovali po príbytku a urobili detail na hovienko jej bezsrstého psa umiestnené vedľa verzáčeovského divána. :mrgreen: Nejako tak si predstavujem Mojsejovské fragrances.

Na poličce 30 parfémů 4 miniatury 3 odstřiky 4 vzorků V tužebníku 10 parfémů

slniecko
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1547 17.01.12 10:33

Viem, ze je to otazka vhodna skor do jazykoveho okienka, ale snad to nevadi"
Je fraza „no to me poser“ vhodna k danej situacii??

Inak, nie je to to, co tu niekto dost agresivne ponukal vo vlakne o vyrobe vlastneho parfemu, nie?

Na poličce 37 parfémů 52 miniatur 50 odstřiků 465 vzorků V tužebníku 67 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist