Myšlienky a komentáre k Adiným recenziám

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
benvenuta
Nevyléčitelná závislačka 1705 příspěvků 16.05.07 11:03

Casto mi nad Adinymi recenziami napadaju rozne komentare, moj vlastny nazor na danu vonu, volne asociacie… A nemam ich komu povedat okrem LCD obrazovky. Takze tu je priestor na to.
Pripojte sa aj s komentarmi k starsim recenziam, ale nezabudnite vzdy napisat, o ktoru ide, pripadne pridat aj link na recenziu.

Na poličce 36 parfémů 25 miniatur 8 odstřiků 49 vzorků V tužebníku 4 parfémy
Reakce:
 
benvenuta
Nevyléčitelná závislačka 1705 příspěvků 16.05.07 11:18

Quel Amour!
Skusala som ju nedavno niekolkokrat, ale vzdy som vedela uz na zaciatku, ze to nie je vona pre mna… Kvetinova zlozka je krasna a romanticka, ale ovocne tony som nevedela zniest. Su to tony cerveneho ovocia, hlavne ribezli, podla webu AG aj ceresne a ine, ale pre mna je to len genericky synteticky ton „berries“, podobny ako v hlavovych tonoch Insolence (a tie mi strasne vadia). Asi zacinam byt na tieto tony osobne „alergicka“. Musela som vonu zmyt.
Ale teraz ma Adina recenzia provokuje k tomu, aby som ju vyskusala este raz. Asi si ju dam pod koleno, aby som vydrzala, kym zoslabnu ovocne tony a zistila, ako vonia koncovka.
Skoda, lebo AG ma vela vybornych voni, pravdu povediac lepsich nez tato. Pokial ide o ruzove vone, Rose Absolue alebo Ce Soir ou Jamais mi vonali lepsie.

Na poličce 36 parfémů 25 miniatur 8 odstřiků 49 vzorků V tužebníku 4 parfémy
 
estelle
sv. Parfema z Kecálburgu 3313 příspěvků 16.05.07 12:35

Tak Quel Amour! ma pre mna osobne pekny iba flakonik :-) Zaciatok sa mi zapacil, ale hned nastupilo nieco, co s mojimi doterajsimi vonavymi skusenostami neviem opisat…jarovo­kyslecosi…(nes­mejte sa) a tymto pre mna uz dalsie pokusy - hladat v nej moje „neviditeľne šaty“- určite skoncili.

Na poličce 15 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
benvenuta
Nevyléčitelná závislačka 1705 příspěvků 16.05.07 12:47

Pod okienkom, kde tukas odpoved je napisane BBCode: on. Je to link. Ked nan kliknes, najdes navody, ako vytvorit tucne pismo, farebne pismo, link, vlozit obrazok…
Tu je navod na link: [ url=http://ada­.konicky.net/fo­rum/ ] Diskuzní fórum [ /url ] vytvořil Diskuzní fórum
ale musis odstranit medzery z kodu.

Na poličce 36 parfémů 25 miniatur 8 odstřiků 49 vzorků V tužebníku 4 parfémy
 
estelle
sv. Parfema z Kecálburgu 3313 příspěvků 16.05.07 12:57

Burberry - Brit Red

O tejto voni pisem preto, lebo ma zujala hned na prve ovonanie a ziskala si ma. Trochu doplnim Adine zlozenie: rebarbora, jasmin, mandarinka,cervene ruza, zazvor, paculi, santalove drevo, pernikove korenie a vanilka. Kdesi o nej pisu ako pikantnej, svieze, orientalnej voni. Podla mna aj je. Tato vona, aj ked je sladka, je zaroven svieza (mozno ta rebarbora) - je to zvlastna kombinacia…vynara sa pocas nej nieco zname ako davna spomienka (mozno tym pernikom). A rebarbora mi tam vobec nevadi…prave naopak. Naozaj je to zvlastna kombinacia, vhodna na chladnejsie dni, jesen, zimu. Red Brit - vonku ked fuka vietor…to je nadhera.

Na poličce 15 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
benvenuta
Nevyléčitelná závislačka 1705 příspěvků 16.05.07 13:17

link nevysiel? re 3: az po hodnej chvili mi doslo, co znamena jarovokyslecosi, neviem, ci tomu budu rozumiet nase ceske clenky :)

Ten flakon na Quel Amour je specialna verzia. Mne sa vlastne ta obycajna paci viac. Toto je standardna flaska damskych voni AG http://www.annickgoutal.nl/…eaudusud.jpg

Brit Red som neskusala, prvy Brit sa mi tak hnusil, ze som nikdy nepozbierala odvahu v parfumke vyskusat dalsie Brity. Zlozenie znie dobre, este keby tam nebola ta rebarbora.

Na poličce 36 parfémů 25 miniatur 8 odstřiků 49 vzorků V tužebníku 4 parfémy
 
estelle
sv. Parfema z Kecálburgu 3313 příspěvků 16.05.07 20:40

benvenuta: ten nepochopitelny vyraz na opis vone…to nechapem ani ja :-D, ale pokusim sa ho vysvetlit: kysle cukriky zmiesame s trochou pripravku na umyvanie riadu - Jar :nejaka kyslejsia verzia, napriklad citron, plus deci jablkoveho octu. Dufam, ze neprehanam,ale to je ciste subjektivne a… milovnicky tejto vone vsetkych koncin sveta - nehnevajte sa. Brit Red musis rozhodne vyskusat! Aspon kvoli tej rebarborke…v pri­pade tvojho zaujmu - posli adresu - poslem ti vzorku…Ozaj link mi nevysiel :-(, musim to nacvicit.

Na poličce 15 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 8 parfémů
 
eve  22.05.07 13:16

Musím se zastat Splah 212 od C.H., naopak na mně voní nádherně netuctově a lépe než úplně původní 212:-) Na 212 mi vždy vadilo, jak je fádní a pořád stejná: teď naopak Splah řeší tento problém: hlava je vodní a osvěžující, zbytek vůně je prakticky plně identický s původní 212. A nejsem sama, kdo má podobný názor, kamarádka- maniak do 212 (její vůně No.1) je novou Splash nadšená asi 10× více než já:-) Doufám nás nešálí smysly:-) Narozdíl od adiny emotivní rady, která doporučuje vyhnout se obloukem, doporučuju zkusit, máte-li rády původní verzi Caroliny Hererry 212, ale chtěly byste ji v ozvláštněném provedení a v hezčím flakonku;-)

 
Elle14
Nováček 23 příspěvků 22.05.07 14:30

Od Caroliny Herrery jsem si koupila kazetu 212 sexy, je nádherná a povedená. Na léto budu používat mlíčko a jaro, podzim zima cůni. Splash jsem cítilla na papírku je krásná a avěží.
Celkem mě zaujala Euforia Bloosom hodně květinová, ty pivoňky…hmmm

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist