onlineparfem.cz

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

asawa
Nováček Příspěvků: 28 10.12.11 15:36
onlineparfem.cz

Chci se zpetat, jakou máte zkušenost s onlineparfem.cz, teď jsem tam našla skladem nejlevnější tester Stelly, dokonce mají i pobočku v Praze k vyzvednutí, tak jestli je to seriózní obchod a nemusím se bát..
dík moc

Na poličce 8 parfémů 1 miniatura 0 odstřiků 15 vzorků V tužebníku 8 parfémů
Reakce:

olca
Znalkyně Příspěvků: 360 08.01.12 12:50

já jsem i u nich objednávala, vlastně na online parfum.sk, což je ten samej obchod, jen je na Slovensku a úplně bez problémů. Dokonce mi to poslali ze Slovenska a za běžné poštovné, nějak do 100,–kč. Chtěla bych se ještě zmínit o nich, že jsou jedni z nejlevnějších a mají tam takové parfémy, které již nikde nejsou k sehnání. Třeba Hypnotic Poison Elixir, nebo Midnight Poison Elixir. ;)

Na poličce 25 parfémů 6 miniatur 23 odstřiků 124 vzorků V tužebníku 22 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist