Poradíte, kde je možné zakoupit Zlatou knihu parfémů?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 21.01.12 16:05
Poradíte kde je možné zakoupit Zlatou knihu parfémů?

Hledala jsem a hledala,ale nikde nenašla :nevim: .Děkuji

Na poličce 32 parfémů 0 miniatur 4 odstřiky 96 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:

Suniang
Znalkyně Příspěvků: 362 21.01.12 20:53

Zkus nejake antikvariaty, ale mne se ji sehnat taky zatim nepodarilo, sehnala jsem v antikvariatu ;akorat; Parfemy stoleti..

Na poličce 15 parfémů 6 miniatur 10 odstřiků 61 vzorků V tužebníku 11 parfémů

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 21.01.12 21:18

Mysela jsem,že bude víc dostupná.Na netu jsem ji nikde nenašla. Asi to bude náročnější,než jsem předpokládala. Děkuji za radu a zkusím vyhledat tam.Také by mne stačila i nějaká jiná,ale moc jich není a nebo nejsou moc dobré.Alespon ted vím,kam se ted zaměřit a kde ji mohu sehnat.Děkuji.

ijáček
Znalkyně Příspěvků: 490 21.01.12 21:37

Zlatou knihu jsem nikdy nikde neviděla, ale na Amazonu jsem si koupila Perfumes, the A-Z Guide za přijatelnou cenu. Tady na Arome z ní Ada v jednom vláknu část přeložila.

Na poličce 7 parfémů 40 miniatur 2 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 3 parfémy

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 21.01.12 22:24

Je v češtině psaná ? Ráda bych sehnala jakoukoliv dobře napsanou a nejen s parfémy dneška,ale i historii,za­jímavosti a přehledy značek,parfémů ,také popisy a složení.

ijáček
Znalkyně Příspěvků: 490 21.01.12 23:54

Je v angličtině a nevím o tom, že by byla přeložená do češtiny. Tady máš malou ochutnávku z Adina pera:
 http://www.arome.cz/…-guide-6388/

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 22.01.12 00:18

Diky moc Ijáčku :kytka: :hug: jdu na to.Jen knížka by byla praktičtější a osobnější.Ale i tohle je způsob,jak se dozvědět víc.A angličtina uf,to bych asi nepřečetla ani za,no nikdy. :oops:

ijáček
Znalkyně Příspěvků: 490 22.01.12 00:24

Není zač. Máš co dělat, než to přečteš v češtině:) Ale ty Turinovy recenze jsou fakt vtipné, i když někdy kontroverzní. A Ada překládá skvěle.

Suniang
Znalkyně Příspěvků: 362 22.01.12 01:44

Ijacku ja taky dekuju, tohle vlakno neznam .. Jdu se do nej rychle kouknout..

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 22.01.12 02:00

Fakt dobrý :D vtipný rozhodně a řekla bych,že i když hrubě definované,tak věcně a vystižně.Mnohdy po vyzkoušení nové vůně je můj pocit totožný s tím jeho ,tedy že přirovnávám podobným způsobem.Měla jsi pravdu ,vtipné a kontroverzní a navíc srozumitelné.Diky moc,baví mne to a jdu pokračovat :palec:

Suniang
Znalkyně Příspěvků: 362 22.01.12 02:06

Jo a Plisku , Parfem stoleti jsem sehnala sice v antikvariatu, ale pres net.. :) .. Adino vlakno je opravdu skvely, ze me to vubec ;prekvapuje; .)

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 22.01.12 02:40

Jen je toho málo :,( četla bych klidně do rána,je to napsané pěkně a zábavně,že se to čte samo.Knížku stále chci,ale na netu jsem na ni nenarazila. To jsi měla štěstí a budu hledat lépe.Určitě taky nějakou seženu.Děkuji Suniang a kdyby tě nebavila už,tak dej vědět,koupím hned a ráda ;)

marabu
Učednice Příspěvků: 50 23.01.12 11:49
Parfém bláznivého tance

Jako inspiraci doporučuji „Parfém bláznivého tance“ od Toma Robbinse. Je tam vše podstatné.

Na poličce 3 parfémy 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Plíšek
Parfémová maniačka Příspěvků: 578 23.01.12 22:07

Pokud je tahle běžně dostupná ,tak by mne zajímala. Jakákoliv dobře psaná. Historie a výroba. Navrch nějaké příběhy vůní.Podívám se i po téhle.Děkuji za typ. :)

marabu
Učednice Příspěvků: 50 24.01.12 08:50

„Parfém bláznivého tance“ je výborná beletrie a týká se spíše filozofie a smyslu vůní a parfémů. Nejsou tam konkrétní příběhy vůní.

Na poličce 3 parfémy 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist