Ralph Lauren??

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

la.reina
Znalkyně Příspěvků: 461 28.05.10 11:20
Ralph Lauren??

Co vy na to děvčátka?

http://www.aukro.cz/…4544217_ralp … 100ml.html

Viděly jste někdy něco podobného?

Ralphy mám – Ralph a Ralph Hot, vím, o oranžovém Rocks, Wild a Cool, ale tohle jsem ještě nikdy neviděla… :conf:

Děkuji za Vaše poznatky…

Na poličce 70 parfémů 4 miniatury 19 odstřiků 29 vzorků V tužebníku 23 parfémů
Reakce:

meduza123
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1980 28.05.10 16:51

Tak do toho bych určitě nešla. Sice tuhle značku moc neznám, ale už to víčko by mi asi stačilo :shock: (nehledě na to, že prodejce nemá prakticky žádné hodnocení)

Na poličce 122 parfémů 56 miniatur 42 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů

Arome Zuza
Parfémová maniačka Příspěvků: 744 28.05.10 16:56

Vůně Ralph Lauren skoro neznám, ale stejný prodejce/kyně prodával i tohle: http://www.aukro.cz/…4544239_nina … 100ml.html … a to je podle mě padělek jak hrom.

Na poličce 11 parfémů 0 miniatur 10 odstřiků 75 vzorků V tužebníku 11 parfémů

la.reina
Znalkyně Příspěvků: 461 28.05.10 18:06

Já do toho taky nešla :mrgreen: (právě to víčko mě zarazilo – oba moji Ralphíci mají víčka hladká, nikoliv zubatá), ale spíš mě zajímalo, jestli třeba není něco nového nebo něco co neznám… letní verze, limitka, nebo tak něco… No, tak asi není. :)

Aspoň se nemusím tlouct do hlavičky :bang: ale stejnak bych ty lidi bila hlava nehlava… že se nestydí… unterwassermani… :angry:

meduza123
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1980 28.05.10 20:08

To víčko bylo fakt šílené, jak od obří zubní pasty :-)

A těm, co to kupují, se divím. Vždyť musí vědět moc dobře, že je Aukro plné padělků, a stejně přihazují i na zjevné faky (a ještě u nováčků a ještě dokonce kupující zkušení s mnoha hodnoceními). Já bych se zvencla dát tolik peněz za nějakou Čínu :speechless:

Na poličce 122 parfémů 56 miniatur 42 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů

la.reina
Znalkyně Příspěvků: 461 28.05.10 22:05

Přesně… víčko od zubní pasty…

… holky, já to nevydržela a výherkyni jsem napsala. :oops:

Doufám, že mě někdo neztluče někde v podchodu že mu kazím kšefty. :bang:

Ale když mě to děsně štve, když někdo prodává shity jako originály… :nono:

Jednou jsem si na Aukru koupila Kenzo Flower a ještě jsem ani nesundala víčko a už jsem věděla že mi přišel fake – a to jsem ještě před platbou paní psala, že vůni znám a jestli je to 100pro originál. Dušovala se mi že naprosto jistě – a to co přišlo teda nebyl ani podařený padělek, ne tak originál… pěkně mě to nakrklo…

evik77
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3085 28.05.10 22:11

Tak to jsem zvědavá, co ti odepíše. Jestli to nebude „pro dobrotu na žebrotu“.

Na poličce 16 parfémů 1 miniatura 4 odstřiky 23 vzorků V tužebníku 28 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist