Recenze, proč se nezveřejňují

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 12:44
Recenze, proč se nezveřejňují

Zadávala jsem na tyto stránky recenzi parfému, ale ani po dlouhé době se recenze u parfému neobjevila. Zkusila jsem to tedy znovu a zase nic. To se uveřejňují jen některé recenze nebo jak tomu mám rozumět. Nikdo mi ani nenapsal zprávu, že mám třeba o parfému napsat něco jiného.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Reakce:
 
Frantatata
sv. Parfema z Kecálburgu 22760 příspěvků 16.04.14 13:17

@Lisa11
Vítám na arome a přeji, ať se tu brzy zorientujete. :kytka:

Abyste se tu teoreticky zorientovala, je zapotřebí si přečíst pravidla vedení diskusí a pak také pravidla, jak by recenze měla vypadat; prakticky Vás jistě někdo rád usměrní.

Pokud Vám recenze schválena nebyla, vyčkejte, nevěšte hlavu.
Někdy je čekací doba dlouhá.

Můžete si ji mezitím umístit do svého profilu k vůni a ostatní ji budou vidět bez toho, že ji schvalující neodsouhlasila popř. neměla čas odsouhlasit.

Já se na ni rád podívám.

Na poličce 636 parfémů 131 miniatur 666 odstřiků 1013 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Unseen  16.04.14 13:51

@Lisa11
Recenze schvaluje @wendulka29, pokud by bylo v samotné recenzi něco špatě, kvůli čemu by nemohla být schválená, pravděpodobně by ti dala vědět.

Je možné, že došlo i k nějaké technické chybě. :think:

Zatím ji můžeš dát sem, kde se o ní zároveň může diskutovat. :)
 http://www.arome.cz/…ousely-1601/

Jak dlouho jsi čekala?

Edit: Schvalují se jen první tři recenze.

 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 13:59
Zveřejnění

Je to už tak dlouho, že si přesně nepamatuji. Řádově v týdnech.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
domenica
sv. Parfema z Kecálburgu 26523 příspěvků 16.04.14 14:03

@Lisa11
Přesně jak píše Unseen. Jen dodám, že kromě obsahové nebo technické chyby to může být třeba jenom to, že se Wendulka k recenzi zatím nedostala. Nevím, kdy jsi recenzi odeslala a termín dlouhá doba je relativní. (a vzhledem k tvé registraci na Arome před necelými dvěma týdny to nemůže být delší doba, než pár dní). :think:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Barbarella
sv. Parfema z Kecálburgu 3274 příspěvků 16.04.14 14:06
(a vzhledem k tvé registraci na Arome před necelými dvěma týdny to nemůže být delší doba, než pár dní). :think:

Ano, taky mi to nesedí.

Na poličce 175 parfémů 5 miniatur 0 odstřiků 106 vzorků V tužebníku 207 parfémů
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 14:06
domenica

Tak to bude zhruba ty 2 týdny, protože jsem napsala recenzi hned po registraci. Nějak na uveřejnění netrvám, jen mě zajímalo, jak to tady chodí.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 14:09

Omluvám se, ale připadá mi to věčnost. Takže jestli jsem někoho urazila či namíchla, tak se ještě jednou omlouvám.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
domenica
sv. Parfema z Kecálburgu 26523 příspěvků 16.04.14 14:11
@Lisa11 píše:
Nějak na uveřejnění netrvám, jen mě zajímalo, jak to tady chodí.

Jasně, Wendulka29 ti určitě dá vědět, hned jak se objeví. ;)

@Lisa11 píše:
Omluvám se, ale připadá mi to věčnost. Takže jestli jsem někoho urazila či namíchla, tak se ještě jednou omlouvám.

Určitě ne a rozhodně není za co se omlouvat. :mavam:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
wendulka29
sv. Parfema z Kecálburgu 9092 příspěvků 16.04.14 15:34

@Lisa11 Je to tak, jak vam tu jiz napsaly Unseen a domenica. Prvni tri recenze schvaluji ja, zda odpovidaji pravidlum a doporucenim pro psani recenzi. Doba neni pevne dana, nekdy je to do dvou dnu, jindy 2 tydny nebo dele, jelikoz pristup k teto administratorske casti arome mam jen z domova. Ale pozor, nejsem admin, jako admin a staly zamestnanec webdia tu funguje nekdo jiny. Ja mam pouze na starosti recenze a doplnovani vuni do databaze, pricemz se hlavne soustredim na tu databazi. Jinak jsem zcela bezna clenka arome jako ostatni. A jak jsem rekla, ta doba neni pevne dana, ale faktem je, ze arome cas od casu trpi technickymi potizemi a ty recenze ke mne nedojdou. Zrovna nedavno jsem resila neco podobneho s uzivatelkou Lavandine.nebo nekdy na me znovu vyskoci recenze, ktere jsem jiz schvalila :nevim: . Vecer az se dostanu ke svemu pocitaci, se podivam, co se stalo a poslu vam pres SZ vyjadreni.

Na poličce 1 parfém 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Lavandine
Znalkyně 329 příspěvků 16.04.14 17:04

„@wendulka29“, Lisa11 Jj, jednu recenzi mi to „sežralo“ :-). Až chytnu inspiraci, napíšu znova :-).

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 5 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
wendulka29
sv. Parfema z Kecálburgu 9092 příspěvků 16.04.14 20:57

A ještě doplním jeden technický problém ohledně recenzí, který se čas od času objevuje: někdy na mne v administrátorské části znovu vyskočí nějaká recenze, přestože jsem ji již schválila (někdy to jsou i recenze členek, které píší recenze zcela běžně a s jejichž schvalováním bych už v podstatě neměla mít co dočinění :nevim: ) a přestane se najednou zobrazovat.

Vůbec nevím, proč to přeskočí :nevim: . Takže tam to pak musím vždycky zpátky překliknout na zobrazit ano, přestože už je u ní zaškrtnuto, že zkontrolována byla, aby se znovu začala zobrazovat. A toto se teď pro změnu stalo v případě recenze Lisy11 na Glorii Vanderbilt. Teď už se opět zobrazuje.

Inu nejen databáze vůní si tu občas dělá beze mě, co chce :roll: .

Na poličce 1 parfém 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 Váš příspěvek

Nový článek:

Růže je růže je růže…

 

Růže a parfém – spojení těchto dvou slov už bylo tak často skloňováno ve všech pádech, že napsat na toto téma něco novátorského by se rovnalo (znovu)objevení Ameriky. Považujte proto následující růžové zamyšlení pouze za poctu mé nejoblíbenější květinové složce v parfémech; nemám ambice zdokumentovat vůně, ve kterých se růže v jisté podobě nachází. Bylo by to ostatně nemožné – zkuste spočítat zrnka písku na pláži!

Celý článek »
TOPlist