Recenze, proč se nezveřejňují

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 12:44
Recenze, proč se nezveřejňují

Zadávala jsem na tyto stránky recenzi parfému, ale ani po dlouhé době se recenze u parfému neobjevila. Zkusila jsem to tedy znovu a zase nic. To se uveřejňují jen některé recenze nebo jak tomu mám rozumět. Nikdo mi ani nenapsal zprávu, že mám třeba o parfému napsat něco jiného.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
Reakce:
 
Frantatata
sv. Parfema z Kecálburgu 21146 příspěvků 16.04.14 13:17

@Lisa11
Vítám na arome a přeji, ať se tu brzy zorientujete. :kytka:

Abyste se tu teoreticky zorientovala, je zapotřebí si přečíst pravidla vedení diskusí a pak také pravidla, jak by recenze měla vypadat; prakticky Vás jistě někdo rád usměrní.

Pokud Vám recenze schválena nebyla, vyčkejte, nevěšte hlavu.
Někdy je čekací doba dlouhá.

Můžete si ji mezitím umístit do svého profilu k vůni a ostatní ji budou vidět bez toho, že ji schvalující neodsouhlasila popř. neměla čas odsouhlasit.

Já se na ni rád podívám.

Na poličce 622 parfémů 130 miniatur 657 odstřiků 989 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Unseen  16.04.14 13:51

@Lisa11
Recenze schvaluje @wendulka29, pokud by bylo v samotné recenzi něco špatě, kvůli čemu by nemohla být schválená, pravděpodobně by ti dala vědět.

Je možné, že došlo i k nějaké technické chybě. :think:

Zatím ji můžeš dát sem, kde se o ní zároveň může diskutovat. :)
 http://www.arome.cz/…ousely-1601/

Jak dlouho jsi čekala?

Edit: Schvalují se jen první tři recenze.

 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 13:59
Zveřejnění

Je to už tak dlouho, že si přesně nepamatuji. Řádově v týdnech.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
domenica
sv. Parfema z Kecálburgu 25857 příspěvků 16.04.14 14:03

@Lisa11
Přesně jak píše Unseen. Jen dodám, že kromě obsahové nebo technické chyby to může být třeba jenom to, že se Wendulka k recenzi zatím nedostala. Nevím, kdy jsi recenzi odeslala a termín dlouhá doba je relativní. (a vzhledem k tvé registraci na Arome před necelými dvěma týdny to nemůže být delší doba, než pár dní). :think:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Barbarella
sv. Parfema z Kecálburgu 3274 příspěvků 16.04.14 14:06
(a vzhledem k tvé registraci na Arome před necelými dvěma týdny to nemůže být delší doba, než pár dní). :think:

Ano, taky mi to nesedí.

Na poličce 176 parfémů 5 miniatur 0 odstřiků 106 vzorků V tužebníku 207 parfémů
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 14:06
domenica

Tak to bude zhruba ty 2 týdny, protože jsem napsala recenzi hned po registraci. Nějak na uveřejnění netrvám, jen mě zajímalo, jak to tady chodí.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Lisa11
Nováček 6 příspěvků 16.04.14 14:09

Omluvám se, ale připadá mi to věčnost. Takže jestli jsem někoho urazila či namíchla, tak se ještě jednou omlouvám.

Na poličce 2 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
domenica
sv. Parfema z Kecálburgu 25857 příspěvků 16.04.14 14:11
@Lisa11 píše:
Nějak na uveřejnění netrvám, jen mě zajímalo, jak to tady chodí.

Jasně, Wendulka29 ti určitě dá vědět, hned jak se objeví. ;)

@Lisa11 píše:
Omluvám se, ale připadá mi to věčnost. Takže jestli jsem někoho urazila či namíchla, tak se ještě jednou omlouvám.

Určitě ne a rozhodně není za co se omlouvat. :mavam:

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
wendulka29
sv. Parfema z Kecálburgu 9092 příspěvků 16.04.14 15:34

@Lisa11 Je to tak, jak vam tu jiz napsaly Unseen a domenica. Prvni tri recenze schvaluji ja, zda odpovidaji pravidlum a doporucenim pro psani recenzi. Doba neni pevne dana, nekdy je to do dvou dnu, jindy 2 tydny nebo dele, jelikoz pristup k teto administratorske casti arome mam jen z domova. Ale pozor, nejsem admin, jako admin a staly zamestnanec webdia tu funguje nekdo jiny. Ja mam pouze na starosti recenze a doplnovani vuni do databaze, pricemz se hlavne soustredim na tu databazi. Jinak jsem zcela bezna clenka arome jako ostatni. A jak jsem rekla, ta doba neni pevne dana, ale faktem je, ze arome cas od casu trpi technickymi potizemi a ty recenze ke mne nedojdou. Zrovna nedavno jsem resila neco podobneho s uzivatelkou Lavandine.nebo nekdy na me znovu vyskoci recenze, ktere jsem jiz schvalila :nevim: . Vecer az se dostanu ke svemu pocitaci, se podivam, co se stalo a poslu vam pres SZ vyjadreni.

Na poličce 1 parfém 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Lavandine
Znalkyně 329 příspěvků 16.04.14 17:04

„@wendulka29“, Lisa11 Jj, jednu recenzi mi to „sežralo“ :-). Až chytnu inspiraci, napíšu znova :-).

Na poličce 8 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 5 vzorků V tužebníku 6 parfémů
 
wendulka29
sv. Parfema z Kecálburgu 9092 příspěvků 16.04.14 20:57

A ještě doplním jeden technický problém ohledně recenzí, který se čas od času objevuje: někdy na mne v administrátorské části znovu vyskočí nějaká recenze, přestože jsem ji již schválila (někdy to jsou i recenze členek, které píší recenze zcela běžně a s jejichž schvalováním bych už v podstatě neměla mít co dočinění :nevim: ) a přestane se najednou zobrazovat.

Vůbec nevím, proč to přeskočí :nevim: . Takže tam to pak musím vždycky zpátky překliknout na zobrazit ano, přestože už je u ní zaškrtnuto, že zkontrolována byla, aby se znovu začala zobrazovat. A toto se teď pro změnu stalo v případě recenze Lisy11 na Glorii Vanderbilt. Teď už se opět zobrazuje.

Inu nejen databáze vůní si tu občas dělá beze mě, co chce :roll: .

Na poličce 1 parfém 1 miniatura 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist