Tipy na stránky s dobrými recenzemi

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 19.12.09 14:24
Tipy na stránky s dobrými recenzemi

Občas mám chuť jít do vůně naslepo a tak si předem pročítám recenze..čím víc lidí se vyjádří, tím líp. Ale důležitá je i kvalita příspěvků…
Recenze na El Ninu a Cosmu mi moc neřeknou, každý si tu svoji vůni pochválí, ale o vůni samotné se nic moc nedozvím.
Takže kromě Ady hledám hlavně zde:
http://www.fragrantica.com/board/index.php
a zde:
http://www.makeupalley.com/…t/logout.asp
v podlední době i zde:
http://www.basenotes.net/
asi pro většinu zdejších uživatelů notoricky známé stránky

Nějak mi to ale nestačí… :P

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 130 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
 
derad
sv. Parfema z Kecálburgu 6189 příspěvků 19.12.09 19:09

arome.cz :D

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 103 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 19.12.09 19:14

To já, já si vždycky ráda počtu česky, anglicky to spíš jen tak vytuším, co se píše, ale zas…nejsou tu recenze na Všechny vůně :lol:

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 130 parfémů
 
Sára
sv. Parfema z Kecálburgu 2917 příspěvků 19.12.09 19:35

Kromě již zmiňované makeupalley koukám často i tady http://www.nstperfume.com/…nce-reviews/ a pak taky stačí zadat to google - Perfume Reviews a vyjede několik dalších stránek s recenzemi

Na poličce 191 parfémů 9 miniatur 225 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 20.12.09 20:20

Díky Sáro. Na tyhle stránky jsem také narazila, ale nemám je ještě prověřené.
Zdá se mi, že i zde jsou kvalitní recenze:
 http://www.perfumeemporium.com/

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 130 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 28.12.09 20:30

no a dále…že by sesterské fórum :?:

http://perfumeoflife.com/index.php?…

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 130 parfémů
 
Sára
sv. Parfema z Kecálburgu 2917 příspěvků 28.12.09 21:31

kdysi jsem hodně koukala co píšou pod vůněma na http://www.cosmo.cz a koukám, že je tam i dnes dost ke čtení aby si člověk udělal představu o parfémku

Na poličce 191 parfémů 9 miniatur 225 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů
 
ga.pi
Učednice 173 příspěvků 28.12.09 22:21

Nějaké komentáře nacházím i na http://www.parfemy-elnino.cz, ale vždy těch pár prvních je třeba rychle přejít, působí jako reklama.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Inesska
Parfémová maniačka 510 příspěvků 30.12.09 22:29

…aj moj oblubeny je http://www.basenotes.net/ Da sa tam sprtat cele hodiny :lol:

Na poličce 10 parfémů 5 miniatur 3 odstřiky 28 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5162 příspěvků 31.12.09 11:24

http://www.ciao.fr/…2-pour_femme

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 31.12.09 15:56

Parlez vous francais? :lol:

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 130 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5162 příspěvků 01.01.10 13:26

Oui, oui… :-) Kdo mluví, má v případě těchto stránek štěstí :-)

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
juno
Učednice 167 příspěvků 28.01.10 12:56

este pre francuzstinarky, voila: http://lecritiquedeparfum.blogspot.com/

Na poličce 11 parfémů 3 miniatury 4 odstřiky 57 vzorků V tužebníku 20 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5162 příspěvků 28.01.10 14:09

Merci :-)

Na poličce 17 parfémů 0 miniatur 3 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
Lady A
Znalkyně 483 příspěvků 03.02.10 22:31

Mně se líbí tento webík o vůních, který spravuje Marička. http://blog.idarek.cz/…-recenz.html

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 10 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Růže je růže je růže…

 

Růže a parfém – spojení těchto dvou slov už bylo tak často skloňováno ve všech pádech, že napsat na toto téma něco novátorského by se rovnalo (znovu)objevení Ameriky. Považujte proto následující růžové zamyšlení pouze za poctu mé nejoblíbenější květinové složce v parfémech; nemám ambice zdokumentovat vůně, ve kterých se růže v jisté podobě nachází. Bylo by to ostatně nemožné – zkuste spočítat zrnka písku na pláži!

Celý článek »
TOPlist