Tipy na stránky s dobrými recenzemi

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 19.12.09 14:24
Tipy na stránky s dobrými recenzemi

Občas mám chuť jít do vůně naslepo a tak si předem pročítám recenze..čím víc lidí se vyjádří, tím líp. Ale důležitá je i kvalita příspěvků…
Recenze na El Ninu a Cosmu mi moc neřeknou, každý si tu svoji vůni pochválí, ale o vůni samotné se nic moc nedozvím.
Takže kromě Ady hledám hlavně zde:
http://www.fragrantica.com/board/index.php
a zde:
http://www.makeupalley.com/…t/logout.asp
v podlední době i zde:
http://www.basenotes.net/
asi pro většinu zdejších uživatelů notoricky známé stránky

Nějak mi to ale nestačí… :P

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 129 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
 
derad
sv. Parfema z Kecálburgu 6189 příspěvků 19.12.09 19:09

arome.cz :D

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 103 vzorků V tužebníku 5 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 19.12.09 19:14

To já, já si vždycky ráda počtu česky, anglicky to spíš jen tak vytuším, co se píše, ale zas…nejsou tu recenze na Všechny vůně :lol:

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 129 parfémů
 
Sára
sv. Parfema z Kecálburgu 2917 příspěvků 19.12.09 19:35

Kromě již zmiňované makeupalley koukám často i tady http://www.nstperfume.com/…nce-reviews/ a pak taky stačí zadat to google - Perfume Reviews a vyjede několik dalších stránek s recenzemi

Na poličce 191 parfémů 9 miniatur 225 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 20.12.09 20:20

Díky Sáro. Na tyhle stránky jsem také narazila, ale nemám je ještě prověřené.
Zdá se mi, že i zde jsou kvalitní recenze:
 http://www.perfumeemporium.com/

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 129 parfémů
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 28.12.09 20:30

no a dále…že by sesterské fórum :?:

http://perfumeoflife.com/index.php?…

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 129 parfémů
 
Sára
sv. Parfema z Kecálburgu 2917 příspěvků 28.12.09 21:31

kdysi jsem hodně koukala co píšou pod vůněma na http://www.cosmo.cz a koukám, že je tam i dnes dost ke čtení aby si člověk udělal představu o parfémku

Na poličce 191 parfémů 9 miniatur 225 odstřiků 133 vzorků V tužebníku 30 parfémů
 
ga.pi
Učednice 173 příspěvků 28.12.09 22:21

Nějaké komentáře nacházím i na http://www.parfemy-elnino.cz, ale vždy těch pár prvních je třeba rychle přejít, působí jako reklama.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů
 
Inesska
Parfémová maniačka 510 příspěvků 30.12.09 22:29

…aj moj oblubeny je http://www.basenotes.net/ Da sa tam sprtat cele hodiny :lol:

Na poličce 10 parfémů 5 miniatur 3 odstřiky 28 vzorků V tužebníku 7 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5087 příspěvků 31.12.09 11:24

http://www.ciao.fr/…2-pour_femme

Na poličce 11 parfémů 0 miniatur 9 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
rakuli
sv. Parfema z Kecálburgu 6032 příspěvků 31.12.09 15:56

Parlez vous francais? :lol:

Na poličce 4 parfémy 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 129 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5087 příspěvků 01.01.10 13:26

Oui, oui… :-) Kdo mluví, má v případě těchto stránek štěstí :-)

Na poličce 11 parfémů 0 miniatur 9 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
juno
Učednice 167 příspěvků 28.01.10 12:56

este pre francuzstinarky, voila: http://lecritiquedeparfum.blogspot.com/

Na poličce 10 parfémů 3 miniatury 4 odstřiky 57 vzorků V tužebníku 20 parfémů
 
Tana1112
sv. Parfema z Kecálburgu 5087 příspěvků 28.01.10 14:09

Merci :-)

Na poličce 11 parfémů 0 miniatur 9 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy
 
Lady A
Znalkyně 482 příspěvků 03.02.10 22:31

Mně se líbí tento webík o vůních, který spravuje Marička. http://blog.idarek.cz/…-recenz.html

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 10 parfémů
Stránka:  1 2 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Tři hlavní chyby, kterými zvýrazníte kruhy pod očima

 

Maskujete je korektorem, ale kruhy pod očima jsou nakonec vidět ještě víc? Nejspíš děláte jednu z těchto chyb.

Celý článek »
TOPlist