Guerlain Les Voyages Olfactifs: Paris-Tokyo

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu První příspěvek v tématu

marly
Parfémová maniačka Příspěvků: 642 27.01.12 20:21
Voyages olfactifs: Paris-Tokyo

Prosím, kto poznáte, ako vonia guerlainovská Les voyages olfactifs: Paris-Tokyo, skúsite mi ju trochu opísať?
Práve mi prišla vzorka a vonia na mne identicky ako Pomelos od Martine Micallef. Myslím, že odosielateľka sa pomýlila, ale nie som si istá, nakoľko som Paris-Tokyo nikdy nevoňala.

Ďakujem!!

Reakce:

Fleur
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 5089 27.01.12 21:06

Paris-Tokyo, to jsou fialky s cedrem, rozhodně žádné citrusy. Na někom tato kombinace dokonce vytváří nasládlý efekt „pudr v gumových rukavicích“. Mně se Paris-Tokyo líbí, je to neotřelé propojení zeleného čaje, fialkové sladkosti a cedrového dřeva.

marly
Parfémová maniačka Příspěvků: 642 31.01.12 22:51

vzorka chybná nebola, skutočne to na mne vonia ako pomelos. zrejme ten zapudrovaný jazmín a vanilka…

Váš příspěvek
Nový článek:

Nostalgické okénko

Člověk občas dostane chuť na nějaké starší vůně. Pokud možno na takové, které už nejsou na trhu, ale mají mezi námi ještě své pamětnice, aby mohlo být nostalgické vzdychání kolektivní. Takže co to bude dnes? Nino Cerruti Pour Femme, Burberry Society, J'Ai Osé a jako zajímavost Eau Arpège. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Annick Goutal Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Giorgio Armani Givenchy Guerlain
Hugo Boss Joop! Kenzo Lacoste Lancôme Paco Rabanne Ralph Lauren
Salvador Dali Salvatore Ferragamo Serge Lutens Thierry Mugler Versace Victoria's Secret Yves Saint Laurent
TOPlist