www.xparfemy.cz

Fotoalbum tématu (3) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Ada
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3581 10.06.08 16:58
www.xparfemy.cz

www.xparfemy.cz

Na poličce 39 parfémů 134 miniatur 27 odstřiků 323 vzorků V tužebníku 13 parfémů
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 84 Další »
Reakce:

atyzek
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1066 12.06.08 16:47

Dnes jsem od nich obdržela vůničku. Objednávala jsem o víkendu (v sobotu), a dnes ji mám doma. Dostala jsem informační email o vyřízení a expedici a pohybu balíčku. Cena byla nejlepší na na celém netu, tak spokojenost. Hodnotím kladně :)

Na poličce 22 parfémů 3 miniatury 12 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 13 parfémů

zdensy
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 4044 21.06.08 09:28

V sobotu ráno zazvonil pošťák s naducanou obálkou, objednáváno před dvěma dny. Cena oproti jinde nepatrně nižší, sice bez vzorečku, ale spokojenost za rychlost.

Na poličce 22 parfémů 2 miniatury 7 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 6 parfémů

Ingrid
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1490 21.06.08 09:34

Moje hodnocení je stejné,jaké napsala Atyzek,oceňuju informační emaily,které posílají bez nutnosti nahlížet na stránky a přihlašovat se,pro sledování stavu objednávky.Po­dotýkám,můj parfém nebyl v obálce,ale v krabici,skvěle zabalen.

Na poličce 21 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 6 parfémů

klubko
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 7098 03.09.08 11:48

Mám u nich právě objednáno a přesně, jak píšete, oceňuji informační maily o stavu dodávky. Až balíček přijde, napíšu víc :)

Na poličce 9 parfémů 3 miniatury 4 odstřiky 59 vzorků V tužebníku 4 parfémy

arabbela
Nováček 16.12.08 15:01
No u mne žádná sláva...

Od 3. prosince mám objednané parfémy na těchto stránkách. Ale bohužel mi do dnešního dne nebyl zaslán ani žádný email o stavu objednávky. Sama jsem je musela urgovat, zda je všechno v pořádku, na tento e-mail mi odpověděli, že snad do vánoc bude objednávka vyřízena i doručena. No nějak mě zaráží to, že jak uvádíte potvrzení objednávek a další postupy, že hnedka dávali vědět na mail. Mně opravdu nic…jsem z toho docela nervozni. Vím, že vánoce jsou za dveřmi, ale měsíc čekat na objednávku mi přijde dost divné. Dnes na stránkách dokonce uváději, že telefonní linka (ani neuvedena) byla z technických důvodů odpojena. Každopádně dám vědět, jak jsem dopadla.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

arabbela
Nováček 17.12.08 08:48

No takže, včera mi došel mailík s tímto textem:
„Komentáře pro Vaši objednávku: Dobry den, Velmi se omlovame ale Vasi
objednavku jiz nejsme schopni dorucit do Vanoc, z tohoto duvodu Vasi
objednavku Stornujeme.“

Jsem myslela, že se mi to snad zdá.
To co píší na svých stránkách není vůbec pravda: „Z důvodů velkého počtu objednávek expedujeme do 4–12pracovních dnů. Objednávky na Vánoce 2008 je nutné učinit co nejdříve nejzději do !5.12.!“. A ještě tam mají hrubky.
Hm, myslím, že tohle je beze slov. Dostala jsem ale pěkný vztek. Proč mě třeba neiformovali, že nestihnou doručení do vánoc, ale zda-li by mi nevadilo pozdější doručení…na místo toho si klidně sami objednávku stornují.
Spíše bych řekla, že dané parfémy nejsou vůbec schopni dodat a už ne zřejmě ani za tu cenu, proto to storno. No naštěstí jsem ráda, že s tímto obchodem nemám co dočinění. Je spousta jiných, kde si zákazníka váží.
Takže já dodávám k tomuto obchodu nespokojenost.

Na poličce 0 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

fiore
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 2132 17.12.08 09:28

Objednávala jsem jednou. Poslali mi mail s tím, že objednávku odesílali, tak jsem čekala asi týden a stále nic.Zavolala jsem tam tedy a paní mi řekla, že balíček neodesílali, že vůně není na skladě. Nakonec vůni sehnali, tak jsem byla ráda..

Na poličce 40 parfémů 0 miniatur 5 odstřiků 36 vzorků V tužebníku 4 parfémy

maricka
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1078 22.12.08 23:16

Ptala jsem se v komentáři, ať mi dají co nejdříve věfět, zda mají daný parfém na skladě… Neodpověděli…ob­jednávku jsem zrušila…a dodnes neodpověděli…laxní, opravdu laxní přístup :roll:

Na poličce 34 parfémů 525 miniatur 0 odstřiků 13 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Dayah
Nováček Příspěvků: 1 30.12.08 19:34

Také mi zrušili jednu objednávku a i poté co mi napsali, že zboží není dostupné ji měli v nabídce. Podruhé mi přišel parfém bez celofánu a když jsem se dožadovala vysvětlení, mylo mi oznámeno, že tak parfém získali od dodavatele. Na druhou stranu to byl originál a přišel cca do 14 dnů.

Na poličce 11 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 0 parfémů

Popelka
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3425 08.01.09 16:46

moje asi 3 objednávka, celková spokojenost,vždy včas dodali i se vzorkem,dobře zabaleno,skvělá cena.Takže chválím :lol:

Na poličce 54 parfémů 1 miniatura 2 odstřiky 0 vzorků V tužebníku 4 parfémy

sLenka
Parfémová maniačka Příspěvků: 885 08.01.09 23:10

Můžu taky pochválit..
Došla mi vůně v koncentraci edt, účtovaná byla edp … Pan majitel se omluvil, slíbil okamžité řešení – vrácení rozdílu. Během chvilky se mi skutečně ozvali, vyřídili jsme okamžitě, peníze mi byly připsány týž den.

Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 1 odstřik 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy

Silvi
Učednice Příspěvků: 146 16.01.09 16:59

panebože! 7. prosince jsem si objednala organzu a ještě mi nepřišla, zato s ímejly nešetří, radši bych byla, aby konečně poslali tu organzu místo mejlů. no příští týden podle jejich zpráv by měla přijít :roll: :?

19.1.09
tak už mi to přišlo a můžu říct, že jsem už předtím dostala pečlivěji zabalený balík.

Na poličce 11 parfémů 1 miniatura 1 odstřik 0 vzorků V tužebníku 7 parfémů

Dejna
Parfémová maniačka Příspěvků: 611 04.02.09 20:18

Včera večer jsem objednala dva parfémy. Dnes přišel mail:
Komentáře pro Vaši objednávku: Vážená zákaznice, Vámi vybrané parfémy nejsou
momentálně na českém trhu dostupné a
bohužel se nám nepodařilo je pro Vás získat ani v zahraničí, omlouváme se.
Považujte proto prosím objednávku
za nezávaznou, resp. zrušenou. Pokud by se parfém znovu objevil, budeme Vás
o tom informovat a v případě
Vašeho zájmu objednávku aktualizujeme. Přejeme hezký den.
Pozn: V nejbližších týdnech bychom měli naskladňovat nové zboží ze
zahraničí, pokud by nám Váš produkt
přišel, budeme Vás kontaktovat.

Parfémy jsou stále v nabídce. :mrgreen:

Na poličce 27 parfémů 0 miniatur 0 odstřiků 0 vzorků V tužebníku 2 parfémy

Misa
Učednice Příspěvků: 74 05.02.09 09:45

Dejno, buď ráda, že máš hned jasno, já jsem tuhle odpověď dostala za týden a parfém je samozřejmě v nabídce. Proto mě překvapila zpráva, že bombardují zákazníky emaily. Nabyla jsem pocit, že některé internetové parfumerie, které nabízejí zajímavé značky a levněji než ostatní, toto zboží vůbec nemají a nejsou schopny je dodat.

Na poličce 33 parfémů 5 miniatur 1 odstřik 0 vzorků V tužebníku 1 parfém
Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 84 Další »
 Váš příspěvek

Nový článek:

Cestovatelská: americké celebrity

Nemám přehled, které americké celebrití vůně v Česku máme a které ne; když jsem ovšem byla v newyorském Macy's, cítila jsem se povinována vyzkoušet něco, co je pro Státy typické. Od Bíbra jsem nějak nenašla tester, ale i tak to stálo za to. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari Calvin Klein
Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana Donna Karan
El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani Givenchy
Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste Lancôme
Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Versace Yves Saint Laurent
TOPlist