Zima a pleť

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 10.12.11 14:06
Zima a pleť

Jak jste na tom?
Já nic moc. Obličej ujde, ale budu ho muset podrobit častěji peelingu, připadá mi hrubý. Ruce škoda mluvit. A to si namažu vrstvu třeba večer, jen na vrchní část prstů a dlaní, mám to jako masku, nechám to vstřebávat. Tím, že je to namazané jen nahoře, můžu klidně psát na klávesnici aniž bych ji zamastila. Ale druhý den to můžu dělat znovu, efekt skoro žádný. A dnes mě teda překvapilo, jak suchý mám výstřih. Je pořád schovaný, nosím teď věci ke krku.

Co je lepší, krémy nebo oleje? Co teď používáte?

Na poličce 18 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 34 vzorků V tužebníku 60 parfémů
Reakce:

emily
Nevyléčitelná závislačka Příspěvků: 1182 11.12.11 00:52

na ruky mi veľmi pomáha Crabtree&Evelin La Source, tvár v zime červená a suché kolesá -masťové základy keď je najhoršie, teraz L Occitane Ultra Riche Karite a napatlám aj krk a sú aj krémy priamo na krk Loreal, Avon má moja mama a je moc spokojná, fialový obal.

Na poličce 12 parfémů 0 miniatur 2 odstřiky 115 vzorků V tužebníku 12 parfémů

shanin
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 3557 11.12.11 19:40

V zimě se mi osvědčuje bambucké máslo. Namatlat, přebytek setřít navlhčeným tamponkem.

Na poličce 6 parfémů 0 miniatur 4 odstřiky 11 vzorků V tužebníku 5 parfémů

Luciak
Učednice Příspěvků: 171 13.12.11 10:20

ahoj,
ja som susienka a v zime je to katastrofa, ale uz mam svoje osvedcene triky, ako z toho von…v zasade vyzivovat, vyzivovat, vyzivovat – pripravkami s kvalitnymi rastlinnymi olejmi. Co sa tyka pleti, nedam dopustit na vyzivne kremy od Decleor,na telo zas ciste oleje, bez somarin ako silikony a podobne. Vyborny je kokosovy, alebo jojobovy, mandlovy…aj to bambucke maslo je fajn.
Dalsia vec -vlasy – v zime sa viac lamu a tiez su namahane suchanim o saly, goliere kabatov a pod., takze doporucujem sledovat konceky, podla potreby skratit a nezabudat na masky, kury a podobne.

Na poličce 11 parfémů 2 miniatury 2 odstřiky 80 vzorků V tužebníku 7 parfémů

cinkja
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 2893 13.12.11 10:34

Jsem nadšená z tohoto krému http://www.korres.cz/…-medem-40-ml.

Není mastný, přitom dostatečně výživný a nádherně voní.

Na poličce 118 parfémů 26 miniatur 46 odstřiků 145 vzorků V tužebníku 3 parfémy

Jil
Učednice Příspěvků: 116 13.12.11 11:55

Já mám taky dost suchou pleť a v zimě to je děs. Hodně mi pomáhá Sanoflore medový balzám na noc a na den Physiogel krém, je bez parfemace, dobře zvláčňuje a hodí se pod make-up. Na tělo se mi osvědčilo mandlové dětské mléko od Hipp a když je nejhůř, tak Lipikar Lait nebo Baume AP. Akorát ruce mám v tomhle období příšerný, mažu a mažu, ale nic dlouhodobě nepomáhá :?. Teda akorát krém od Eucerinu s ureou na nohy skvěle zvlhčoval, bohužel na rukou hrozně lepil :x

Na poličce 14 parfémů 2 miniatury 1 odstřik 0 vzorků V tužebníku 9 parfémů

Ronna
sv. Parfema z Kecálburgu Příspěvků: 8087 14.12.11 11:41

Děkuji za tipy.
Na ruce jsem objevila skvělý krém od Sanoflore – zvláčňující krém na ruce a nehty s olejem z levadule.

Na poličce 18 parfémů 0 miniatur 20 odstřiků 34 vzorků V tužebníku 60 parfémů
 Váš příspěvek
Nový článek:

15. května: zbývající Un Matin Au Jardin otestovány!

Nevydržela jsem to. Když jsem šla z města, stavila jsem se u Rochera a otestovala i zbývající Un Matin Au Jardin, tedy šeříkovou a citrusovou. celý článek »

Vybrané značky parfémů

Všechny značky »
Adidas Al Arabiya Al Swissriya Al Haramain Avon Azzaro Burberry Bvlgari
Calvin Klein Carolina Herrera Cartier Chanel Christian Dior Davidoff Dolce & Gabbana
Donna Karan El Nabil Elizabeth Arden Escada Estée Lauder Florascent Giorgio Armani
Givenchy Guerlain Hermès Hugo Boss Jil Sander Kenzo Lacoste
Lancôme Mexx Ralph Lauren Salvador Dali Salvatore Ferragamo Thierry Mugler Yves Saint Laurent
TOPlist