Tohle v květnu bodovalo: TOP devítka kosmetiky z vašich recenzí

Kosmetika je naše závislost a uživatelek Arome také. Se svými názory na jednotlivé produkty se s vámi rády dělíme v recenzích. Zjistěte, co zabodovalo v květnu.

Ziaja Goat's Milk denní hydratační krém pro suchou pleť

Ziaja Goat's Milk je krém určený pro suchou pokožku, která potřebuje notnou dávku hydratace. Kromě toho také vyživuje, vyhlazuje, navrací pružnost, regeneruje, zjemňuje a zklidňuje – to vše díky obsahu vitamínů A, E, B5 a proteinovému komplexu z kozího mléka.

Krém, který mě příjemně překvapil, za pár korun, hodně muziky. Pleť po něm byla hydratovaná a vyživená. Nedráždil ani místa zasažená atopickým ekzémem. Neucpával póry a nezanechával mastný film. Skvěle sedl i pod make-up. Myslím, že od značky Ziaja, je to jeden z nejlepších produktů.

Další recenze Ziaja Goat's Milk krému »

Příspěvek sdílel uživatel @aromecz, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-02-21T08:43:14+0­0:00“>Úno 21, 2018 v 12:43 PST</time>

Weleda Mandlový pleťový olej

Přírodní péče a šetrné odstraňování make-upu v jednom produktu – to je Mandlový pleťový olej od Weledy. Jeho úkolem je vyživovat, vyhlazovat, regenerovat a chránit pokožku. Určený je pro všechny věkové kategorie.

Regenerace a odlíčení dva v jednom? Za mě super. Doteď jsem používala speciální odličovače na oči, které jsou ale chemické a většinou oční okolí dráždí - takže tohle je na mandlovém olejíčku od Weledy to nejlepší - je přírodní a pleť je po odlíčení krásně jemná. Dá se použít i jako regenerace nebo k odstranění zarudlých míst. Po odlíčení už není třeba žádný další krém, což beru jako úsporu času i peněz. Doporučuji.

Další recenze Mandlového pleťového oleje »

Příspěvek sdílel uživatel @aromecz, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-15T10:50:55+0­0:00“>Kvě 15, 2018 v 3:50 PDT</time>

Lirene Micelární voda na obličej a oči 3v1

Lirene Micelární voda odličuje jedním tahem oči i obličej a navíc hydratuje a nedráždí. Obsahuje speciální micely, které odstraní všechny nečistoty.

Nedávno jsem recenzovala krém od Lirene - Sensitive and allergic skin a byla jsem z něj vážně nadšená. Každý produkt této značky je testován na modelech tkání, a proto je výsledek opravdu kvalitní.

Často jsem se po micelárních a odličovacích vodách osypávala. S micelárkou od Lirene se podráždění už nebojím. Je jemný, a přitom dostatečně silný, aby odstranil make-up, řasenku i zbytky rtěnky.

Za málo peněž máte navíc docela velké balení, které vydrží pár měsíců. Kupuji si ho pravidelně a budu i nadále

Další recenze Micelární vody Lirene »

Příspěvek sdílený Lirene Česká republika (@lirene_cz), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-05-13T06:55:47+0­0:00“>Kvě 12, 2017 v 11:55 PDT</time>

Batiste Dry Shampoo Plus Beautiful Brunette

Po suchém šamponu občas sáhne snad každá z nás. Ušetří čas i starosti, když potřebujete někam narychlo vyrazit a nestíháte si umýt vlasy. Brunetky ovšem občas zlobí světlý nános, a tak značka Batiste přišla s novinkou určenou přímo pro ně.

Tohle je můj záchrance, když si nestíhám / nemůžu ráno umýt vlasy. Po nastříkání mi ihned zvedne objem vlasů, zmizí mastnota. Jenom na dotek je cítit, že na vlasech máte suchý šampon, ale s tím se počítá, že to prostě není takový pocit, jako když máte čerstvě umyté vlasy. Jenom fajn tip pro ty, co venku nevyjdou bez make-upu: nejdřív si naneste suchý šampon a vyčešte, pak až řešte make-up, aby se vám nestalo, že se tmavý suchý šampon objeví někde na tváři v okolí vlasů (u tmavého Batiste šamponu se mi to stalo). Jinak jsem s ním ale opravdu spokojená.

Další recenze suchého šamponu Batiste »

Příspěvek sdílený Official Batiste USA (@batiste_us), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-29T14:52:08+0­0:00“>Kvě 29, 2018 v 7:52 PDT</time>

Essence Colour Up! Shine On!

Essence Colour Up! Shine On! přichází s deseti barevnými variantami, které lákají na dlouhotrvající efekt spojený s péčí. Jemná textura těchto rtěnek nabízí nabývání na intenzitě s počtem aplikací. Díky tomu s ní vykouzlíte jemné i výrazné líčení.

Tahle rtěnka mě vážně baví. Je to skvělý kompromis mezi rtěnkou a leskem, takže ideální na dny, kdy mám chuť na barvičku, ale zároveň nechci nic extra nápadného. Rtěnka má gelovější konzistenci, je to vlastně takový hybrid mezi rtěnkou a balzámem. Hezky hydratuje, nezvýrazňuje nedokonalosti a na rtech je velmi příjemná. S konzistencí souvisí ale výdrž, která je bohužel nižší.

Další recenze rtěnky Colour Up! Shine On! »

Příspěvek sdílený essence cosmetics (@essence_cos­metics), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-09T08:00:15+0­0:00“>Kvě 9, 2018 v 1:00 PDT</time>

Catrice paletka Fresh Nudes

Paletka devíti jemných stínů s pudrovou texturou má velkou výhodu v tom, že ji můžete využít na denní i večerní make-up. Jde s ní vykouzlit nepřeberné množství variant líčení. Navíc nabízí také rozjasňující a matný konturovací odstín.

Toto je nejlépe postavená paletka, jakou jsem za poslední dobu viděla. Jako by mi mluvila z duše a byla sestavena právě pro mě. Úžasné nude odstíny hnědé a béžové se dají skvěle kombinovat a co mě u Catrice překvapilo, je kvalita a výdrž stínů. Nikde nepráší, neslévá se do víček a vydrží po celý den, aniž by se muselo líčení upravovat. A to i bez báze. Před pár lety jsem měla malou paletku Catrice, a ta byla nepoužitelná. je ale vidět, že se značka za tu dobu posunula k lepšímu a zapracovala na kvalitě. Málokdy využiji v paletkách všechny odstíny, u této se mi nehodí pouze ten nejvýraznější do oranžova, jinak jsou peckovní všechny :-)

Další recenze paletky Fresh Nudes »

Příspěvek sdílel uživatel @aromecz, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-30T14:12:03+0­0:00“>Kvě 30, 2018 v 7:12 PDT</time>

Essence Tekutá rtěnka Colour Boost Vinylicious

Colour Boost je rtěnka s velice vysokou mírou pigmentace, takže i jediná její vrstva rtům dodává opravdu výrazné barvy. Slibuje dokonce efekt tekutého latexu.

Jsem moc mile překvapena, jak je tato tekutá rtěnka skvělá! Je to spíš takový rtěnko-lesk, ale na rtech neskutečně příjemný, barva je sytá tak akorát. Skvěle mi vyhovuje aplikátor, díky němuž lze rtěnku přesně vykreslit do kontur bez přesahu. Výdrž sice není nijak extra velká, ale na druhou stranu, co taky čekat od lesku. Mám odstín 5 Lolilolipop a to je božská jasně červená barva, ideální na léto k opálené kůži.

Další recenze rtěnky Colour Boost Vinylicious »

Příspěvek sdílený essence cosmetics (@essence_cos­metics), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-03T10:00:05+0­0:00“>Kvě 3, 2018 v 3:00 PDT</time>

Bi-oil

Bi-oil je určený pro zlepšení vzhledu a stavu pokožky. Oblíbily si ho například mnohé těhotné ženy, které díky jeho péči udržují svou pokožku pružnou, čímž předcházejí vzniku strií.

Tento produkt je pre mňa zázrak. Nedám naňho dopustiť od kedy ho používam. Kúpila som si ho kvôli väčšej jazve od popáleniny na ruke, ktorá sa mi ťažko a dlho hojila ale Bi-Oil celý proces regenerácie pokožky urýchlil.

Jazvu som si natierala pravidelne, dvakrát denne a výsledok sa objavil za krátku dobu. Myslím si, že tento olej by mali využívať nie len mamičky a tehotné ženy ale kľudne každý kto má problém s pokožkou akéhokoľvek charakteru.

Okrem toho, že mi pomohol pri hojení jazvy, teraz ho používam každodenne na hydratáciu pokožky. Veľkým plusom vzhľadom na to, že sa jedná o olej je jeho vstrebávanie sa do pokožky. Nie je mastný, ľahko sa aplikuje a krásne vonia. Dokonca vôňa je tak príjemná a prenikavá, že ma až ukľudňuje pred spánkom.

Bi-Oil je ďalší super produkt, ktorý účinkuje.

Další recenze Bi-Oilu »

Příspěvek sdílel uživatel @aromecz, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-04-16T19:21:28+0­0:00“>Dub 16, 2018 v 12:21 PDT</time>

Mary Kay TimeWise denní protivráskový krém Agefighting Moisturiser Cream

Mary Kay nabízí celou řadu péče proti vzniku vrásek a pro normální až suchou pleť. U nás v redakci i u uživatelek Arome měl úspěch TimeWise denní protivráskový krém pro normální až suchou pleť Agefighting Moisturiser Cream. Hydratuje, bojuje proti stárnutí a pleť zanechává rozzářenou a jemnou.

Používám při prvních vráskách, takže hodnotím spíše jako prevenci. Líbí se mi, že hydratace vydrží celý den a že po namazání cítím lehounké vypnutí. Vůně je slabší, připomíná mi nějaký krém na ruce. Vyhovuje mi balení krému, tedy že nemusím sahat do kelímku. Kvůli 88 ml mám tendenci s ním trochu plýtvat, ale díky tomu si aspoň pravidelně mažu krk, na který jinak furt zapomínám.

Další recenze krému TimeWise »

Příspěvek sdílel uživatel @aromecz, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-02-17T11:58:46+0­0:00“>Úno 17, 2018 v 3:58 PST</time>

Autor: Redakce

Kosmetické recenze, názory a tipy – to je Arome!


Reklama


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

Andrea MP 14.06.18 22:33

Bi-oil miluju, mám citivou pleť a alergickou reakci jsme nikdy neměla (používám každý večer)
Olejíček od Welledy taky super :kytka: Ze zmíněných pro mě top produkt není jen Batiste brunette - mám radši originál.

Ingrid 12.06.18 19:30

Bi-Oil mi způsobil parádní alergickou reakci a třitýdenní ekzém,to jen pro zajímavost.

žiletkaV 08.06.18 23:21

Tvrdit, že kosmetika je „závislost uživatelek Arome“, je nehorázná lež. Recenze na kosmetické produkty píšou pouze členky redakce a možná někdo z najaté klaky. Nedivím se, že dřívější autorky zajímavých článků a krásných recenzí na parfémy za tohoto stavu přestávají psát. Za ten rok se vám podařilo Arome naprosto zničit - dostali jste ho na úroveň postpubertálního blogísku.

Janina.Fil 08.06.18 19:23

Paletku Fresh Nudes zrovna používám a nabízí opravdu skvělé stíny, které dobře drží… a navíc ty odstíny :palec:


Reklama


Reklama

Nejčtenější