Tuhle kosmetiku byste nejraději snědli

Uznejte, že se vám to už alespoň jednou stalo – koupila jste si novou kosmetiku, otevřela ji a z vůně se vám zatočila hlava a začaly sbíhat sliny. Normálně jste měla chuť danou věc sníst! Ne? Tak tyhle kosmetické „dobroty“ k tomu přímo svádějí!

Garnier Fructis Banana Hair Food

Maska na vlasy Hair Food je poměrně nový počin z dílny Garnier. K dostání jsou čtyři druhy, já jsem si zamilovala banánovou, která je určená pro suché vlasy. Kromě toho, že vás po otevření krabičky omámí její božské a sladké aroma, maska je opravdu účinná. Vlasy hydratuje, vyživuje, regeneruje a pochopitelně jim dodává tu svou parádní vůni. Obsahuje 98 % přírodních složek, naopak je vyrobená bez parabenů a silikonů. Můžete ji použít jako masku, bezoplachovou péči nebo kondicionér.

Příspěvek sdílený Garnier CZ/SK (@garnier_czsk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-08-11T08:00:02+00:00“>Srp 11, 2018 v 1:00 PDT</time>

Gurmánská mýdla Lush

Pro kosmetické firmy je běžnou praxí kupovat si už hotovou mýdlovou bázi. Experimentování však Lush umožnilo vytvořit širokou škálu konzistencí, textur, mydlinek a ingrediencí, a mít tak větší svobodu a prostor pro kreativitu a také transparentnost složení. V Lush používají například kokosový olej, kakaové máslo nebo ricinový olej. A nakonec svá mýdla nastylují třeba takhle… Jako dortík. Trošku zákeřné, řekla bych. Ale boží!

Příspěvek sdílený LUSH Česká republika (@lushcr), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-05-24T17:43:58+00:00“>Kvě 24, 2017 v 10:43 PDT</time>

Smooth Sugars Scrub

Cukrové scruby od L'Oréal Paris jsou letošní novinkou. K dostání jsou ve třech variantách, nejvoňavější a ta nejvíc k sežrání je podle mě s obsahem bambuckého másla. Pleť hloubkově čistí, vyhlazuje a zanechává ji jemnou a hladkou. Nejen, že vypadá jako čokoládový krém, ale dost podobně i voní. Výhodou je, že si scrub můžete nanést kromě celého obličeje i na rty.

Příspěvek sdílený L'Oréal Paris Skincare (@lorealskin), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-04-13T15:19:14+00:00“>Dub 13, 2018 v 8:19 PDT</time>

The mysterious one

Už jste o něm slyšela? Svou pravou tvář si přeje zachovat v tajnosti, být inkognito a opředen záhadou. Pro rozlousknutí této záhady se s ním musíte setkat na vlastní kůži… Netestován na zvířatech, bez silikonů a parabenů.

Tento sprchový gel jsem vyzkoušela a musím uznat, že z každé sprchy nebo koupele dělá opravdu sladký a svěží zážitek!

Pozor, spoiler! Kdo si na překvápka nepotrpí, tak mu prozradím, že voní po ledových mintových bonbonech. Mňam!

Příspěvek sdílený Jolene McCarthy (@jolenecrazyroseloveslush), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-07-31T13:19:01+00:00“>Čec 31, 2018 v 6:19 PDT</time>

Řasenka Total Temptation od Maybelline

Když jsem tuhle řasenku vyzkoušela poprvé, její vůně mě nadchla. Bylo to vůbec poprvé, kdy jsem měla řasenku, která voní. Příjemné kokosové aroma mě doprovázelo při každém líčení a kromě toho, že jsem vždycky dostala chuť na tyčinku Bounty, nemůžu si na nic stěžovat. Řasenka navíc kromě téhle přidané hodnoty umí moc pěkné černé řasy s objemem a obstojně prodlužuje.

Příspěvek sdílený Maybelline NY España (@maybelline_es), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-08-16T12:17:43+00:00“>Srp 16, 2018 v 5:17 PDT</time>

Krém na ruce Dermacol

Dermacol je další značka, která si na kosmetice s autentickou vůní dost zakládá. A myslím, že nejsem jediná, kdo si na nich na oplátku dost ujíždí. Mezi řadou Aroma Ritual mám spoustu oblíbenců, ale jakožto správný milovník kávy zmíním krém na ruce s vůní irské kávy. Musím ale upozornit, že tenhle krém je vysoce návykový. Byť dobře hydratuje a nemáte nutnou potřebu si s ním ruce mazat pořád dokola, jeho vůně vás k tomu stejně často dožene.

Příspěvek sdílený Dermacol CZ&SK (@dermacol_cz_sk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-03-11T11:50:04+00:00“>Bře 11, 2018 v 4:50 PDT</time>

Balzámy na rty Balea

Co si budeme povídat, kdo zná značku Balea, tak moc dobře ví, že jestli něco umí, tak jsou to dokonalé vůně. A to vůně doslova k sežrání. Balzámy na rty od Balea už tak trochu hraničí s provokací, protože opravdu máte okamžitě po nanesení chuť si celé rty olíznout. Ať už jsou to produkty s ovocnou vůní, přídavkem máty, bambuckým máslem nebo kokosem, tak jako tak vás okouzlí. A neplatí to jen u balzámů, tělová péče je na tom u téhle značky dost podobně. Když si ještě přimyslíte obaly… pardon, musím jít nakupovat.

Příspěvek sdílený Balea (@dm_balea), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-02T13:53:38+00:00“>Kvě 2, 2018 v 6:53 PDT</time>

Autor: Adriana Martinovičová

Věčný snílek, který často nahlíží na svět přes růžové brýle (a s růžovým účesem) a rád zkouší novinky dekorativní i pečující kosmetiky. Píše lifestylový blog Something Sometimes www.somethingsometimes.cz.

Váš příspěvek
Yvraine 23.8.18 10:38

Tak zrovna od Lush je toho, co vyloženě svádí k ochutnání mnohem víc. Čerstvé masky na obličej - Cupcake voní jako čokoláda s mátou a Oatifix si můj manžel jednou málem spletl s mussli a už se mi na ní chystal s lžičkou v ruce :-P . Cukrové scruby na rty přímo konzumovatelné jsou, při použití se mohou smýt, nebo olízat :-P

Nejčtenější