Plavky do města. Trend nebo propadák?

Léto je v plném proudu a vy už nevíte, jak oblíbené letní kousky zkombinovat? Máme pro vás řešení. Sáhněte do šuplíku s plavkami.

Tento rok jsou po letech v kurzu jednodílné plavky. V plavkách můžete v klidu vyrazit do města, na rande, na párty nebo do kina. Jen musíte vědět, s čím je zkombinovat.

Jednodílné plavky místo bodýček a braletek


Jednoduché ale stylové. Bodýčko nebo pohodlnou braletku můžete v klidu vyměnit za plavky. Plavky se zajímavým nebo bláznivým potiskem vyzdvihnou váš celkový look a jednobarevné plavky můžete kombinovat na tisíc způsobů.

Příspěvek sdílený Bikinii_Chili (@bikinii_chili), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T09:11:24+00:00“>Srp 9, 2017 v 2:11 PDT</time>

wheretoget.it/

Po práci rovnou do bazénu


Ideální den v horkém létě je podle nás u bazénu. Pokud ale musíte do práce, nezoufejte. Pokud ráno obléknete k sukni nebo kraťasům plavky, po práci můžete rovnou vyrazit na nejbližší plovárnu.

Příspěvek sdílený MAIS (@mais_couture), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T09:07:26+00:00“>Srp 9, 2017 v 2:07 PDT</time>

I celebrity plavky milují


Selena Gomez nebo Kim Kardashian si tento trend velmi oblíbily. Jak se vám jejich kombinace líbí?

popsugar.co.uk
clubsister.com

Plavky s nápisem


Jednobarevné jednodílné plavky s nápisem najdete snad v každém obchodě. Nápisy bývají často vtipné a výstižné. Třeba takové červené plavky alá pobřežní hlídka se budou dobře kombinovat s džínovými kraťasy.

Příspěvek sdílený Charlène Dahan (@charlenedahan), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T09:23:59+00:00“>Srp 9, 2017 v 2:23 PDT</time>

A co střih?


Střihy jsou rafinované a sexy. Už dávno neplatí, že jednodílné plavky patří jen sportovcům na závody. A pokud chcete dvojdílné plavky, koukněte po kalhotkách s vysokým pasem. Vypadají skvěle a schovají bříško!

Příspěvek sdílený 熊田曜子 (@kumadayoko), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T03:42:38+00:00“>Srp 8, 2017 v 8:42 PDT</time>

Příspěvek sdílený laleia_se (@laleia_se), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T09:30:00+00:00“>Srp 9, 2017 v 2:30 PDT</time>

Příspěvek sdílený T.Dobrozhanska (@td25_), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-08-09T09:16:13+00:00“>Srp 9, 2017 v 2:16 PDT</time>

A co vy? Kombinujete plavky s outiftem?

Autor: Karolína

Pokud si Karolína ráno vybírá rtěnku, je to rozhodování na několik (desítek) minut. Doma má totiž celou komodu kosmetiky. A protože nemá beauty produktů nikdy dost, své postřehy sdílí na svém blogu www.ok-makeup.cz a ráda líčí ostatní.

Nejčtenější