Dalsi zaskrtavaci hodnoceni parfemu

Slimek 04.12.08 08:49

Dalsi zaskrtavaci hodnoceni parfemu

Navrhuji pro nas, co neumime tak hezky popisovat jednotlive vunicky, ale presto se taky chceme podelit o dojmy a zaroven se o kazde vuni dozvedet, co nejvice z nazoru ruznych nosiku, aby se o nejake body rozsirilo zaskrtavaci hodnoceni parfemiku s temi palecky nahoru a dolu, samozrejme pokud je to technicky mozne. Myslela jsem treba pridat alespon, zakladni identifikaci vune (tezka, lehka, vyvazena), pak treba jakou ma vune vydrz (dlouha, stredni, kratka),pokud byly nejake ohlasy okoli, tak jake (pozitivni, negativni, neutralni) a pro odvaznejsi treba jak vnimaji vuni jako (spis sladsi, kyselejsi, sussi nebo co ja vim), popr. jako (korenenou, kvetinovou, mydlovou, drevitou). Asi by bylo fajn, aby nebylo nutne vse odskrtat, jen to kde mame nejaky nazor.
Co na to forum?

Stránka:  1 2 3 Další »

Reklama

Ada 04.12.08 09:03

Šlo by přidat hodnocení sladká-nesladká a teplá-chladná (na stupnici od jedné do pěti - to se mi tak osvědčilo nejvíc), dál zařazení do kategorií (orientální, květinová atd.). Teoreticky by šlo nechat uživatele i přiřazovat atributy, i když technicky by to bylo možná náročnější.

Ale získaly bychom tak opravdu podrobný přehled. Takže by pak vyjelo třeba: vůně XYZ je pro 5 uživatelek velmi teplá, pro 2 uživatelky teplá; 7 uživatelek ji hodnotí jako orientální, 4 z toho navíc jako květinovou; 6 lidí cítí gardénii, 4 lidi kadidlo atd.

A kdybych měla velký pocit nevytíženosti (což v nejbližší době nehrozí), mohla bych přidat i databázi podobností. Tj. každý by vyplnil, které vůně jsou si podle jeho mínění podobné.

Alena 04.12.08 09:06

no já zvedám ruku pro!! v životě bych nedokázala vůni popsat natolik, aby z toho někdo jiný poznal, jaká je :roll: ale zaškrtnout, jestli je vůně sladká, má dobrou výdrž, líbí se mi… to bych zvládla :lol: :lol:

Myskamauska 04.12.08 09:14

Já jsem taky pro,protože popisovat vůně neumím,takže pro mě by to bylo takhle daleko lepší, :wink:

Slimek 04.12.08 09:17

Rozhodně Tě Ado nechci přetěžovat, to se mi jen tak urodil dnes ve snu nápad a docela by se mi libíl i reálně. Tak snad nestrhnu vlnu zájmu :wink:

A je fakt, že si asi dovedu živě představit, jak z těch zaškrtaných názorů vznikne vlastně nic neříkající guláš. Hmmm :oops:

Alena 04.12.08 09:35

fakt je, že není nad to, přečíst si zdařilou recenzi a pod tím pár příspěvků od našich „stálic“, co umí krásně popisovat :lol:

Ada 04.12.08 09:43
Slimek píše:
Rozhodně Tě Ado nechci přetěžovat, to se mi jen tak urodil dnes ve snu nápad

Ve snu? Tobě se zdá o našem webu? :)

Slimek píše:
A je fakt, že si asi dovedu živě představit, jak z těch zaškrtaných názorů vznikne vlastně nic neříkající guláš. Hmmm :oops:

I to je možné… ale můžeme to zkusit. Když se to osvědčí, dobře, když ne, taky se nic nestane.

Slimek 04.12.08 09:50

Myslím, že nejsem sama komu se zdá o vůních, tedy i webu s nima spojeným :wink:

Zkusíme to,JOOo? Tak to je supeer. Můžem být nějak nápomocné?

Ada 04.12.08 14:03

Můžete… běžte to vyzkoušet :) V databázi v detailu vůně je nahoře vedle ručiček odkaz „Hodnotit podrobně“, můžete začít zaškrtávat.
Odkaz na vyhodnocení u každé vůně také je, ale ještě se tam nic nezobrazuje - dodělám večer nebo zítra.

Slimek 04.12.08 14:24

Žjůvááá, to je pěkný. Škoda, že musím makat a nemůžu to hned vyzkoušet :cry:

Alena 04.12.08 14:26

:lol: :lol: a já myslela, že musím makat sama :lol:

klubko 04.12.08 14:55

Já už jedu, jů, to mě baví! :lol:

Slimek 04.12.08 15:07

No, já se tu normálně moc nenadřu :roll: (i když bych ráda :( - pak mě to tu stojí spoustu peněz, … aneb co tu vidím,musím mít :lol: ), ale zrovinka dnes jako na potvoru :( prostě musím.

„Ado, jsi fakt šikovná a hrozně rychlá, díky.“

Dafnee 04.12.08 20:14

škrtání

:D :lol: je to bezvadný,taky jsem to testla,super :banana: :!: :!: :!:

jitka006 04.12.08 20:53

To je úžasný :banana: :banana: Děkujeme

Stránka:  1 2 3 Další »

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama