Hodnocení prodávajících a kupujících

adlen 26.11.07 14:41

Ahoj holky a hlavně Ado,
nešlo by vytvořit u každého člena možnost psát hodnocení?
Hodně se tu prodávají, kupují a vyměnují parfémky a abych řekla pravdu, vždy trnu hrůzou, jestli to dobře dopadne…:-) Lidé jsou různí…:-( Nejpohodlnější je platba převodem na účet, ale to je s neověřenými prodejci velmi riskantní.
Přimlouvám se proto pro zavedení hodnocení. Každý by po prodeji či nákupu napsal, jak byl spokojen atd.
Díky moc.
 Lenka

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »

Reklama

Silis 26.11.07 19:13

Mně už to taky napadlo, podobně jako se na MUA dávají ty tokeny… Šlo by to, Ado?

Ada 26.11.07 22:36

Stačilo by založit na to thread, kam by lidi připisovali své zkušenosti? Třeba na Nyxu v bazaru to tak je.

adlen 27.11.07 07:51

To neznám, tak nevím.
Stačilo by třeba jen ty palce, jak jsou u hodnocení parfémků.
Aby měl každý člen na své osobní stránce - kromě poličky, tužebníku atd, také kolonku hodnocení. Aspoň by se všichni registrovali…
Ahoj a děkuju.

Ada 27.11.07 09:09

Blbý je, že registrace do fóra není propojená s registrací do databáze. Muselo by se to nějak udělat přímo ve fóru, ale zas takový problém by to taky nebyl. Jen to bude chvíli trvat, mám teď práce nad hlavu, honím jeden šibeniční termín :)

Ada 16.12.07 18:14

Hodnocení zprovozněno - je na tomto odkazu a skládá se z jednoduchého přidávání a čtení komentářů. Případné úpravy budou záležet na tom, jak se co osvědčí nebo neosvědčí.
Hosté hodnocení nemůžou ani vkládat, ani dostat. Je to pouze pro registrované; platí pro registraci na fóru (pokud přijdete přihlášené odsud, nemusíte se do hodnocení znovu nijak přihlašovat).

adlen 16.12.07 18:20

Hurá, super, díky moc.

Silis 16.12.07 18:50

Bezva, už jsem otestovala:)

zdensy 21.12.07 20:08

Jen malá technická poznámka - bylo by příjemné přečíst si rok uvedení u všech vůní přímo v recenzi, hledám rok přepínáním do databáze. Jinak moc děkuji za krásné stránky.

adlen 30.01.08 12:29

Ještě k hodnocení, vyplňujeme tam, zda jsme koupili či prodali, ale v tom hodnocení se to pak nikde neukáže, je tam předmět obchodu a komentář. Takže pokud někdo vyloženě do komentáře nenapíše, že dobře nakoupil či prodal, tak nic nevíme:-)))

atyzek 29.04.08 10:26

Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:

fiore 29.04.08 15:40
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:

Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:

Mitzi 29.04.08 16:49
fiore píše:
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:
Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:

Já taky ne, proto jsem tady v diskusi :-) tak mě těší, že nejsem jediná ;-)

ppjmh 07.05.08 12:54
Mitzi píše:
fiore píše:
atyzek píše:
Ada,
někam se mi ztratilo hodnocení kupujících a prodávajících?
Nebo jsi ho zrušila?
Nebo ho jen nevidím? :oops:
Připojuji se k tobě, také nemohu najít :oops:
Já taky ne, proto jsem tady v diskusi :-) tak mě těší, že nejsem jediná ;-)

I já trpím sněžnou slepotou :-)

Nebo dělám něco špatně :-(

Ada 12.05.08 19:57

Hodnocení už je zase funkční, odkaz by měl být ve všech stylech vidět nahoře v menu.

Stránka:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama