Jakou vůni jste v poslední době spotřebovali?(i muži)
@Biely kvet píše:
@otakara Pre každého je áčko niečo iné…
opravujem sa, je to pre mňa áčko
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@Biely kvet píše:
@otakara Pre každého je áčko niečo iné…
Přesně tak!
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Dneska spotřebuju odstřik Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire California Reverie EDP. Vůně krásná, ale kvůli slabé výdrži celý flakon nebude.
A tímto se vrhám na systematické spotřebovávání mých zbývajících odstřiků. Ve většině mám už stejně na dně a u většiny mám dávno rozhodnuto, zda chci nebo nechci celý flakonek.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
GF Ferre Lui-Him
Dopotřeboval jsem tu načatou třicítku a druhou nenačatou schovám,
poněvadž se přestal vyrábět a na Ebay se prodává přes 150 $.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@Bessinka125 @JosefKamil je to u mňa
dosť nešvár, aj keď mám pomerne poriadok a prehľad vo zvyškoch a
vzorkách, ale tak som si povedala, že budem preferovať menšie balenia, tie
tridsiatečky, aj keď balenia väčšie sa vyplatia viac . Chcela by som stihnúť"" vyskúšať toľko
moc vôní!
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@otakara píše:
@Bessinka125 @JosefKamil je to u mňa dosť nešvár, aj keď mám pomerne poriadok a prehľad vo zvyškoch a vzorkách, ale tak som si povedala, že budem preferovať menšie balenia, tie tridsiatečky, aj keď balenia väčšie sa vyplatia viac. Chcela by som stihnúť"" vyskúšať toľko moc vôní!
Já když mi vůně sedne, tak kupuju co největší balení nejenom kvůli nesrovnatelně výhodnější ceně oproti menším balenim, ale i proto, že s aplikací nijak nešetřím a 30 ml bych měla do týdne pryč.
Postupem času jsem snad už doufám vyléčená z nákupů na slepo a snažím se
nejdříve opatřit si pár ml na zkoušku. A tak se mi začínají
nekontrolovatelně hromadit zbytky vůní. Pár ml na dně 10 nebo 20 ml
odstřiků a říkám si, aby se to nezkazilo.
Takže dneska se rozloučím s 28 La Pausa Edt Chanel. A ne, nesmí mi to být líto, stejně se už nevyrábí. Aspoň můžu hledat dostupný kosatec..
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@Bessinka125
úplna pravda, tá cena väčšieho balenia, to
áno, po malom balení som nikdy ani nepozerala, to len teraz mám pocit, že mi
vlak uteká a aby som toho čo najviac stihla, tak preto to malé balenie
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Já mám naopak malá balení - 25 a 30ml ráda. Jednak ty flakony jsou většinou mnohem hezčí a skladnější doma i lépe nositelné v kabelce. Ale hlavně mám vůní hodně, ráda je střídám a dost často mě po čase přestanou bavit a hledám zase jiné. Málokdy spotřebuju 100ml. To jen u Chanelu no.5 a pár dalších.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Tak dneska jsem spotřebovala větší odstřik Houbigant Iris des Champs. Celý flakón potřeba nebude. Ale budu pátrat po nějaké pěkné kosatcové vůni.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit