Zaktualizováno a konec III kola vyhlašuju na 6.4.
Zbývá doplnit Camellia 10ml Genie de Bois 10ml (+ mám ještě navíc 10ml z minula) Gourmandises 20ml Musc 20ml Les Zazous 40ml
Jestli jsi ještě neuzavřela a nenajde se nikdo, kdo by si těch 10 ml Genie de Bois 10ml, tak si je přiberu…v tom případě bych měla 20 ml podíl.
Jelikož jsem se ještě nedostala k odeslání podkladů k platbě a máme dost skoro naplněných vůní, prodlužuji do úterý 15. 4.
@Turmawen Moc se omlouvám, ale budu muset sůvj podíl zrušit. Po důkladném zkoušení jsem zjistila, že v Genie de Bois je nějaká složka, která mi bohužel vadí. A aby mi flakón stál jen na poličce, to je škoda.
Pokud by se ještě někdy plnil Loukhom Eau Poudrée měla bych zájem o podíl s flakonem.
@pesalan případně v dalším kole
Keiko byla dnes odeslána do ČR (:
@pesalan taky bych ráda s flakonem 35ml
@Turmawen Mohla bych se zeptat na Musc? Flakon byl zrušen? Nějak jsem to prošvihla
@parfemka flakon se nenaplnil a 3. kolo už je uzavřeno
@parfemka Pokud bys chtěla, mám v inzerci 20ml Musc z minulého kola v Simple flakonu.
Dnes budu KM vyzvedávat, rozesílat v pátek případně v pondělí.
Vše odesláno. Kdyby někomu balíček během příštího týdne nedorazil, napište mi o podací číslo (:
@Turmawen
Crystal d´Ambre úspěšně dorazila! Díky moc
@Turmawen I já už mám příděl Keiko v pořádku doma, děkuji!
Mohla bych poprosit o znovuzaložení Les Zazous, kde bych chtěla podíl s flakonem 35 ml?
díky
Zavřít náhled nebo
Zadejte prosím "WEBDIO":
1.: Popis:
2.: Popis:
3.: Popis:
4.: Popis:
5.: Popis:
Emoji provided free by EmojiOne
Čekejte prosím, odesílám příspěvek