Kterou vůni jste prodaly, abyste ji pak znovu koupily ?
@sisa.b píše:
@peta27 @prokera dievčatá, ja som mala pôvodnú verziu SOD a páčila sa mi viac než Loukhoum. A nič umelé som v nej nemala. Že by tá reformulácia Montalemu tak ublížila?Výdrž bola šialená a bola to jediná vôňa, s ktorou som sama seba takmer zadusila, keď som nepremyslene na seba nacákala 5 strekov :mrgreen: Dojazd mala veľmi podobný s Lutensovou Louve.
Ja mám vzorku SOD ešte pred reformuláciou a bohužiaľ, môžem potvrdiť - Loukhoum je krásna, SOD sa jej zdanlivo veľmi podobá ale je v nej niečo nepatrné, čo mi evokuje trocha nižší level - lacnosť a syntetiku. Preto som nakoniec uprednostnila Loukhoum, v čase, keď medzi nimi nebol taký závratný cenový rozdiel (resp. Montalky sa nedali u nás zohnať). Ale určite treba vyskúšať na koži a opakovane, nezatracovala by som ju.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@prokera Tak vzorek SOD
mám doma A testuju
Zkraje mě málem porazila nálož umělého
medu, pokud něco takovýho existuje :mrgreen: Ale teď po půl hodince je
krásná, i když sladká až zuby trnou, ale na zimu bych ji klidně brala.
takže do tužebníku zpět ji šoupnu, ale s nákupem počkám. Žaludkem mi
rozhodně nehoupe, fakt se mi líbí
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@peta27 Tak to je fajn ! Jinak jestli jsi Péti testovala tyčinkou,
tak věřím, že je pěkná, ale bacha na nástřik
! Viděla bych to na jeden střik z větší
vzdálenosti, aby byla vůně pěkně rozprášená a pak si myslím, že se ti
nemůže nic stát :mrgreen: . Ve větším množství je to zabiják
.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Hypnotic Poison
Hypnotic Poison,konečně se mi začala líbit i na mne.Musím opatrně,jen dva střiky na kabát.Né za uši a do výstřihu,jak jsem to dělala.To se mi dělalo zle.Na jiných mi moc voněla.Tak na po čtvrté už jí neprodám.To jsem jí vždy koupila ,navoněla se a prodala nebo darovala.Jsem spokojená.Krásná vanilková vůně…a nenudí mne.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Jednoznačně Shalimar.
Už dvanáct let se snažím najít k němu lásku. Občas jsem ho z nerozvážnoti pořídila pak zase poslala dál. Pak mě to ale mrzelo. Teď ve třiceti letech jsem našla to zalíbení a jsem jím naprosto očarovaná , takže už kraluje na mé poličce na stálo.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit