Nenápadný parfém pro muže, který bude vonět všem
@paty
Jasně, vonělo to prima (vydána r. 94), sám jsem také kdysi neodolal
i koupil, ale nyní po reformulacích voní (ve smyslu páchne) příliš
syntetikou.
I když pokud někdo rád čistou syntetiku, nebo už mu vypínají smysly,
vlastně proč ne?
Název vlákna zní: „Nenápadný parfém pro muže, který bude vonět všem“. (chybí tu žárovka, aby se některým rozsvítilo…)
Slovy, „čo bolo, to bylo“.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@Frantatata Chápu Františku, že vy jste odborník téměř na vše, ale některá moudra byste si mohl odpustit.Stačilo by úplně normálně napsat názor na vůně a tím to hasne.A netřeba ani žárovky.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@paty píše:
@Frantatata Chápu Františku, že vy jste odborník téměř na vše, ale některá moudra byste si mohl odpustit.Stačilo by úplně normálně napsat názor na vůně a tím to hasne.A netřeba ani žárovky.
Netřeba být namistrovaný znalec.Stačí býti jenom znalec, milý Františku.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Podle mne velmi vhodný je tento:
http://www.arome.cz/…/dior-homme/
Jemný, elegantní, nositelný celoročně a rozhodně ostudu neudělá
Tak šťastnou ruku při výběru a hlavně spoustu spokojených a
vyléčených pacientů!
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
@Verda2 píše:
@Jirka001Podle mne velmi vhodný je tento:
http://www.arome.cz/…/dior-homme/
Jemný, elegantní, nositelný celoročně a rozhodně ostudu neudělá
Tak šťastnou ruku při výběru a hlavně spoustu spokojených a vyléčených pacientů!
Za tenhle se přimlouvám i já.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Zrovna dnes jsem zkoušel Sander for Men od Jil Sanderu a dle mého je to právě něco takového nevtíravého, pěkně vonící. Originální a přitom ani ne moc drahé. Takže nevadí že mírnou intenzitou to voní jen 3 hodinky a a pak další dvě tři pri kůži. Zkrátka člověk se přestřikne. Ve vůni pěkně voní břečťan, máta a tomu sekunduje koření kardamon, řebíček, koriandr, ale nic extrémniho, jen to to zelené dotváří a když vyprchají tak to zeleně přikryje cypřiš a přidá se dřevo. Super, není to sladké, univerzální. Elegantní.
Určitě neurazí ani Bottega pour Homme extreme. Voní to jak les. Přímo o vůni se píše že to má evokovat muže, který se vydal do alp, sedí na horské chatě ke které vane vánek z nedalekých borovico jedlových lesů. Aby to nebylo moc podobné běžným vůním tak eleganci tomu dává kůže a zajímavé to dělá jalovec v ůvodu a později chilli, muškátový oříšek.Výdrž cca 7 hodin.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Ja odporúčam G.Armani Acqua Di Gio Essenza. Je jemná, akvatická, ale zato veľmi príjemná, aj pre okolie jej nositeľa.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
podľa mňa by mohol byť vhodný aj Yves SAINT LAURENT L’homme - má elegantnú, príjemnú klasickú vôňu, všeobecne, zhruba má sviežo citrusovú vôňu s jemným sladkastým pozadím ale dá sa tam rozoznať aj drevitý nádych, trošku korenín..
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit