Stránka s recenzemi - www.parfemar.cz

Perrier 23.03.12 13:51

Stránka s recenzemi - www.parfemar.cz

Na internetu jsem narazil na webovou stránku parfemar.cz, kde se nachází několik recenzí na parfémy. Nemám ve zvyku kritizovat iniciativu někoho druhého, ale po přečtění pár recenzí to jinak nejde … Pokud přejdu chyby jako jsou špatně uvedené koncentrace vůní v recenzích, nebo i složky různých vůní (recenze jako takové postrádají hlavu a patu a přijde mi, že některé vůně autor nikdy netestoval), musím se pozastavit nad tím, že autor neumí česky… napsat slovo „viděl“ s „Y“ (recenze na Kouros) je neomluvitelné. Chápu, že má dost lidí problémy s gramatikou, někdy za to ani nemůžou, ale pokud píšu recenzi na web, řeknu někomu, aby si to přečetl a chyby opravil, nebo ne snad? Chyba se může stát každému, ale proč Ada ve svých recenzích nikdy gramatickou chybu nemá …


Reklama

Rommana 23.03.12 14:08

Tak nikomu nelez do soukromého deníčku, zbytečně se irituješ.

Leisha 23.03.12 14:09

Zatím jsem se podívala jen zběžně, na pár svých oblíbenců. A teda nevím. Chlapík žongluje názvama různejch ingrediencí, tváří se hrozně odborně, a mám z toho pocit, jako by to bylo převzatý z nějakejch chytrejch článků a špatně přeložený googlepřekladačem.

Asi to ještě trochu podrobnějc prozkoumám, ale teda zatím nemůžu říct, že by mi dělalo radost to číst…asi si to mezi oblíbený stránky nezařadím 8)

Majla 23.03.12 16:16

Stránku jsem rychle přejela, ale přijde mi to spíše jako obsáhlý výčet složení vůní. Nic, co by mi pomohlo při výběru vůně. Je to trochu studené. Překvapilo mě například toto:

Hugo Boss – Boss Femme (pro ženy) – Nezávislý přehled
Parfém: Hugo Boss – Boss Femme (pro ženy)

Typ vůně: květinově ovocná

Jak dlouho vůně vydrží: 15 hodin

Expirační doba neotevřeného flakonu: 3 roky

Příležitost k nošení: formální

Vhodné příležitosti: společenský večer, důležité obchodní schůzky, veřejná vystoupení

Životní styl: elegantní

Nemám ráda toto dělení vůní a zajímalo by mě, kde přišel na to, že vůně vydrží 15 hodin.

RainyWeather 23.03.12 17:54

Nevím nevím, tahle recenze na Allure http://www.parfemar.cz/chanel-allure/ tvářím se asi takhle: :roll:

RainyWeather 23.03.12 17:56
@Majla píše:

Životní styl: elegantní

Nemám ráda toto dělení vůní a zajímalo by mě, kde přišel na to, že vůně vydrží 15 hodin.

Mě zase, co to je elegantní životní styl :think:

Majla 23.03.12 18:02

Je to celé jakoby kopírované z nějakých jiných recenzí či informací o vůni nebo výrobci. Občas to působí trochu směšně. Uvítala bych více „subjektivní recenze“ i kdyby nebyly tak informativní třeba co se týče složek. Ale obecně bych řekla, že snaha v tomto směru se počítá. Pro nějaké běžné zorientování ve vůních proč ne. Pro mě to moc přínosné není.

slniecko 23.03.12 18:08

nie je to len taka stranka vyrobena s nadeou, ze sa preda?

Dominique 23.03.12 21:31

EvaKm: Ja som si zas prečítala recenziu na Alien Sunessence edt Legére http://www.parfemar.cz/…-sunessence/ a tvárim sa asi takto : ""http://yoursmi­les.org/ssmile/fun/s0232­.gif:http://yoursmiles.org/…un/s0232.gif

andry 23.03.12 21:46

já právě našla „recenzi“ na Rousse a tvářím se takto: :mrgreen:
 http://www.parfemar.cz/…tens-rousse/

RainyWeather 23.03.12 22:49
@Dominique píše:
EvaKm: Ja som si zas prečítala recenziu na Alien Sunessence edt Legére http://www.parfemar.cz/…-sunessence/ a tvárim sa asi takto : ""http://yoursmi­les.org/ssmile/fun/s0232­.gif:http://yoursmiles.org/…un/s0232.gif

No ty VOLE :mrgreen: Myslela jsem, že největší perlou bude „aromatická vůně“ v recenzi na Lovely, ale toto je nepřekonatelný :mrgreen: „Doporučujeme pro vhodné chvíle“, „…prosazuje se v problematice parfémů“, a co teprve potom těšící se ingredience… :zed:

Majla 23.03.12 22:55

Ta recenze ve mě opravdu nevbuzuje nic jiného než úsměv. Tento článek by se mohl shrnout do 5 vět. Neustálé opisování toho samého.

naughtycat 24.03.12 11:08

EvaKM: Hm, tak pokud někdo v Alienovi Sunessence našel čokoládu, tak to tedy bravo :mrgreen: Je to citrónově-jasmínová vůně, někdo se asi blbě koukl a vycházel ze složení jiného parfému :mrgreen:

Dominique 24.03.12 11:30
@EvaKm píše:
a co teprve potom těšící se ingredience… :zed:
:lol:

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama