Tipy na stránky s dobrými recenzemi

rakuli 19.12.09 14:24

Tipy na stránky s dobrými recenzemi

Občas mám chuť jít do vůně naslepo a tak si předem pročítám recenze..čím víc lidí se vyjádří, tím líp. Ale důležitá je i kvalita příspěvků…
Recenze na El Ninu a Cosmu mi moc neřeknou, každý si tu svoji vůni pochválí, ale o vůni samotné se nic moc nedozvím.
Takže kromě Ady hledám hlavně zde:
http://www.fragrantica.com/board/index.php
a zde:
http://www.makeupalley.com/…t/logout.asp
v podlední době i zde:
http://www.basenotes.net/
asi pro většinu zdejších uživatelů notoricky známé stránky

Nějak mi to ale nestačí… :P

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

rakuli 19.12.09 19:14

To já, já si vždycky ráda počtu česky, anglicky to spíš jen tak vytuším, co se píše, ale zas…nejsou tu recenze na Všechny vůně :lol:

Sára 19.12.09 19:35

Kromě již zmiňované makeupalley koukám často i tady http://www.nstperfume.com/…nce-reviews/ a pak taky stačí zadat to google - Perfume Reviews a vyjede několik dalších stránek s recenzemi

rakuli 20.12.09 20:20

Díky Sáro. Na tyhle stránky jsem také narazila, ale nemám je ještě prověřené.
Zdá se mi, že i zde jsou kvalitní recenze:
 http://www.perfumeemporium.com/

Sára 28.12.09 21:31

kdysi jsem hodně koukala co píšou pod vůněma na http://www.cosmo.cz a koukám, že je tam i dnes dost ke čtení aby si člověk udělal představu o parfémku

ga.pi 28.12.09 22:21

Nějaké komentáře nacházím i na http://www.parfemy-elnino.cz, ale vždy těch pár prvních je třeba rychle přejít, působí jako reklama.

Inesska 30.12.09 22:29

…aj moj oblubeny je http://www.basenotes.net/ Da sa tam sprtat cele hodiny :lol:

rakuli 31.12.09 15:56

Parlez vous francais? :lol:

Tana1112 01.01.10 13:26

Oui, oui… :-) Kdo mluví, má v případě těchto stránek štěstí :-)

Lady A 03.02.10 22:31

Mně se líbí tento webík o vůních, který spravuje Marička. http://blog.idarek.cz/…-recenz.html

Stránka:  1 2 Další »

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama