Zvěsti o končících parfémech
Nu od YSL ma koncit.
Eva.
- Citovat
- Nahlásit
Diesel
Na Basenotes jsem se dozvěděla, že končí skoro všechny Diesely, už se nevyrábí. Pro mě je to novinka. Podle mě to byly docela fajn vůně, nevyrábí se už: Diesel Plus Plus Feminine, Diesel Zero Plus Feminine, Diesel Green Feminine. Vlastně i pánské protějšky těchto parfémů, takže zůstane jen pánský a dámský Fuel For Life.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
sháněla jsem po internetu G.Armani Sensi white notes, jako letničku, měla
jsem jí už i vloni a několikrát mi bylo řečeno, že i tato značka se
stahuje a mají k dispozici jen zásoby. Škoda, myslím, že na léto je
taková
příjemná, jemná. Takže si jí užiju asi už poslední léto.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Mety : v ikonke máš parfém od Marinne De Bourbon? Niečo Mon Bouquet? Dobre si pamätám? Ten parfém som dostala od ocka, pred operáciou a dosť vážnou, takže na ňu nemám tie naj spomienky. Inak pekná vôňa, čistá a púdrová, cítila som v nej hlavne karafiáty a detský púder, hmmm, suchá vôňa. Keby som ju teraz mala možnosť okoštovať, tak si predstavím biele steny, sterilné prostrednie a personál na gyn.-pôr. oddelení, nie moc veselé asociácie. Inak vôňa v celku ok, aj keď na môj vkus dosť kvetinková a taká ,,bezpohlavná,,
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Samantha píše:
Na Basenotes jsem se dozvěděla, že končí skoro všechny Diesely, už se nevyrábí. Pro mě je to novinka. Podle mě to byly docela fajn vůně, nevyrábí se už: Diesel Plus Plus Feminine, Diesel Zero Plus Feminine, Diesel Green Feminine. Vlastně i pánské protějšky těchto parfémů, takže zůstane jen pánský a dámský Fuel For Life.
Mě se taky líbí, jsem z toho smutná, ale zásobila jsem se, tak mám
snad na chvíli pokoj.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Jo jo,ta se už nevyrábí.
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit
Ehm - něco jsem prošvihla? Sun od Jil Sander taky konec?
Dnes mi dorazil odstřik, tak jsem se
(jako už klasicky) jala pátrat kolik kde stojí, kdybych se cítila na celou
flašku, a na E-bayi se prodává za strašný prachy s tím, že je
„discontinued“…
- Zmínit
- Citovat
- Nahlásit