Inspirace: Festivalové líčení, kterým okouzlíte

Festivalové líčením vám nabízí nepřeberné možnosti, jak se vyřádit. Nebojte se barev a experimentujte. Slaďte si se svým make upem i účes a doplňky. Jak? Máme pro vás inspiraci.

Květinová princezna

Květinové čelenky jsou pro letošní sezonu festivalovým hitem číslo jedna. Dají se kombinovat jak s outfitem, tak i s líčením. Rtěnku vyberte podle barvy, která na čelence převládá. Stíny můžete zvolit jemnější: zlatá, stříbrná, starorůžová nebo jakákoliv třpytivá barva jsou skvělou volbou.

Tip: Naneste světlý stín do vnitřního koutku oka, abyste svůj pohled dokonale rozzářila.

Příspěvek sdílený Magaela (@magaela_accessories), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-05-19T19:28:28+00:00“>Kvě 19, 2018 v 12:28 PDT</time>

Klobouková kráska

Patříte mezi kloboukové typy? Festival je ideální příležitost, kde se blýsknout novým kouskem. Doplnit ho můžete měděnými nebo hnědými stíny (hodí se matné i lesklé), černou linkou a výraznou bordó rtěnkou. Díky klobouku navíc nebudete potřebovat sluneční brýle.

Příspěvek sdílený Courtney Funk (@courtneytfunk), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-07-05T18:17:18+00:00“>Čec 5, 2018 v 11:17 PDT</time>

Rocková rebelka

Rockový festival si také žádá své. Důkladně vykreslete obočí a nebojte se silných černých linek nebo tmavých kouřových stínů. Použijte prodlužující řasenku anebo nalepovací řasy. Celkový look dolaďte nude matnou rtěnkou, která vydrží hodiny. Pokud ale fandíte spíš rudým odstínům, s chutí do toho! I červená je k podobnému líčení parádní. Šátek do vlasů už je pak jen třešinkou na dortu.

Příspěvek sdílený J a i S o u z a (@jaaisouzaa), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-09-16T22:13:51+00:00“>Zář 16, 2017 v 3:13 PDT</time>

Duhová královna

Líčení v barvách duhy? A proč ne! Spolu s tmavou linkou bude barevné stínování efektní. Takto výrazné líčení doplňte jen méně nápadnou přirozenou rtěnkou nebo lehkým třpytivým leskem. Odvážnější sladí líčení s barvou vlasů.

Příspěvek sdílený RIOT (@riot.colors), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-07-05T15:51:27+00:00“>Čec 5, 2018 v 8:51 PDT</time>

Něžná víla

Pokud nefandíte výraznému looku, vyrazte za zábavou s jemným líčením. Nakonec je pravda, že pouhá voděodolná řasenka je dost praktická. V horku se vám líčení neroztéká a v dešti „neodplave“ z obličeje. Nicméně sáhněte alespoň po výrazné rtěnce, kterou sladíte se svým festivalovým outfitem. Voilà! Máte něžné, přesto nápadité a pozornost poutající líčení.

Příspěvek sdílený ????‍♀️Ewelina (@glitterraspberry), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2018-07-10T18:36:02+00:00“>Čec 10, 2018 v 11:36 PDT</time>

Podívejte se také na festivalové líčení, které jsme vám přinesli v naší video proměně #druhátvář. A jaké preferujete vy? Napište nám do komentářů.

Autor: Adriana Martinovičová

Věčný snílek, který často nahlíží na svět přes růžové brýle (a s růžovým účesem) a rád zkouší novinky dekorativní i pečující kosmetiky. Píše lifestylový blog Something Sometimes www.somethingsometimes.cz.

Váš příspěvek

Nejčtenější