Testuj s Arome: Hledá se kosmetická kritička

Hledáme tři dobrovolnice, které sotva minou drogérii bez nákupu... a také rády od plic napíšou, co si doopravdy myslí. Každý měsíc vám pošleme pravidelnou dávku kosmetiky, ať se máte do čeho pustit.

Jak se přihlásit?

Napište do komentáře, že se hlásíte k našim kosmetickým kritičkám, a pusťte se do hodnocení kosmetiky. Ve čtvrtek 22. listopadu vybereme tři z vás, které poctivě recenzují kosmetiku a parfémy na Arome.cz. Ty pak každý měsíc zahrneme balíčkem kosmetiky, na který si můžete pořádně posvítit.

Co vážně nehledáme?

Blogerkovskou mluvu! Pokud kosmetice říkáte produkt a v recenzích citujete popisky na etiketě, nejspíš se nedomluvíme.

Co naopak oceňujeme?

Hledáme chytré kosmetické „oko“, které vidí dál než na dno kelímku (přirozeně že krém na mastnou pleť nepošlete do háje, když vaše kůže připomíná sušenku…). Dostává nás výstižné a konkrétní hodnocení, třeba i s trochou vtipu a osobitosti. Koukáme také na počet recenzí, který napíšete.

Přihlaste se ke kosmetickým kritičkám v komentáři.

Znáte někoho, koho by bavilo recenzovat pro Arome.cz? Pošlete mu tento článek.

Autor: Redakce

Kosmetické recenze, názory a tipy – to je Arome!

Témata článku

Váš příspěvek
plevanka 01.12.18 17:30

@Admin Arome.cz bohužel i mně se uvedený email vrací zpět.

Ha-Nina 30.11.18 07:53

@Admin Arome.cz prosim uvedeny email se mi vraci stale zpet, jako nedorucitelny ????

Admin Arome.cz 27.11.18 06:37

Zdravíme a děkujeme za tak velký zájem :kytka:

bylo nemožné vybrat tři z vás a tak jsme se rozhodly, že vás vybereme rovnou 6. Do týmu bychom tak rády přijaly:

@Pecene-kuratko
@cernakrajka
@eleon161
@IvinkaFox
@Ha-Nina
@plevanka

Pokud váš zájem stále trvá, prosím napište na email naší Karin:
karin.kovacsova@idnes.cz
Do předmětu prosím heslo: Nová recenzentka. Kolegyně vám zašle všechny potřebné informace.

Děkujeme a těšíme se na spolupráci :rose:

veronikaasu 24.11.18 21:51

Sice to možná není můj sen jak sem mnoho slečen píše ale myslím, že by mi to šlo. O kosmetiku se zajímám dlouho a myslím že by se na tuto stránku hodil názor holky, která se všechno o kosmetice naučila sama a ne názor zkušené vizážistky, která testuje ty nejdražší produkty na slečnách s bezchybnou pletí. Psala bych na kosmetiku můj přímý pohled, pokud by produkt nestál za nic - nelhala bych a napsala bych to. Nepopisovala bych složení, které by pochopil možná tak chemik ze střední školy.
Arome, přeji vám dobrou ruku při výběru a vám slečny mnoho štěstí!

Victorii 24.11.18 08:18

Mám zájem !!

Noo tak tohle je něco pro mě ! Jsem velice upřímná a kosmetice se věnuji už nějakou dobu
Poznám kvalitní kosmetiku a špatnou kosmetiku????????
Myslím že moje recenze by mohly být super ????‍♀️????‍♀️ Jsem prostě upřímná

Příspěvek upraven 24.11.18 v 08:43

Anetka111A 23.11.18 20:41

Tak konečně něco pro mně jsem člověk ktery se z ničím nepaře,pokud mi něco nesedne reknu to hezky od plic tak jak si myslím nepotrpym si na sladky recicky jak je vsechno super a dokonaly je to vyzva primo pro mne :mavam:

Admin Arome.cz 23.11.18 16:55

Děkujeme za přihlášky, brzy vybereme 3 recenzentky. :kytka:

A disaster 22.11.18 19:05

Krityčka

Kdyby se mi jednou zadařilo a já se stala kritickou kosmetikyy tak by to bylo jako splnění velkého snů. Řada píšu recenze na různé věci, chvíli jsem měla i stránku, kde jsem psala recenze na vsechno od knih až po obchody kdy nejčastěji nakupuji,. Jestli mě vyberete byla bych ta nejšťastnější holcena pod sluncem. Rda čtu i píšu recenze jelikož odezva zákazníka se mi zdá jako důležitý aspekt, který obchod buď pozvedne a nebo potopí, proto se v oblasti recenzi snažím co nejvíce pohybovat. Jsem mladá a kosmetika je mou každodenní součástí, proto bych o tuhle zkušenost velice stala.

phulosoraptorka 22.11.18 16:54

Mnohokrát jsem (stejně jako většina z nás) zjistila, že účinky kosmetiky leckdy neplní sliby z obalů, proto jsem častá konzumentka recenzí a snažím se je i psát.
Myslím, že důsledná zpětná vazba od kupujících pomáhá změnit (kosmetický) trh k lepšímu.

Přemýšlela jsem o vlastním kosmetickém blogu, ale zas tolik času a peněz nazbyt bohužel nemám, přidat se k nějaké existující platformě se mi jeví jako schůdnější cesta.

michaelaa18 22.11.18 13:16

❤️

tohle je sen snad každé malé holky???? už od malička si přeju být kosmetička, vizážistka nebo něco podobného???? miluju kosmetiku.. mám toho doma tolik že bych si mohla otevřít obchod???? kdyby se mi tohle podařilo tak už nebudu nic potřebovat???? můj sen by byl splněn, stačilo by se aspoň na chvíli cítit jako blogerka a recenzovat tak krásnou kosmetiku???? když jsem byla mladší tak jsem si objednala kosmetiku, zahájila živé vysílání na instagramu, abych ukázala holkám jakou mám radost z takovým drobností a abych jim je mohla doporučit???? no co si budeme, kosmetika je můj život????❤️

testovat 21.11.18 23:29

Kosmetička a vizážistka

Kdybych jednou měla to štěstí, a mohla dělat poradkyni, která by se týkala kosmetiky a vizáže, byla by to moje vysněná práce. No, ale vím, že toto štěstí mít nebudu i když jsem se pro to narodila. Nejsem nejmladší, ale nejde zapomenout na svoje dětství, kdy jsem všem dospělým dávala rozumy…jak se vylepšit, jakou mastičku nanášet na pleť, kdy použít pudr na pupínky a šlo to se mnou celým životem. Jsem kosmetička, vizážistka, masérka, manikérka, pedikérka a stylistka.
Děkuji Vám za naději, za to, že jsem se mohla alespoň zkusit zapojit do tohoto výběru.
Milena Janečková

Suesanqa 21.11.18 20:41

Kozmetická maniačka

Veľmi rada by som sa pridala ku kozmetickým kritičkám. Kozmetiku milujem a vždy sa so svojimi recenziami rada podelím s ostatnými. Bola by som veľmi poctená ak by som sa k vám mohla pridať. S pozdravom Zuzka

verca.kovarova13 21.11.18 19:22

Proč zrovna já?

Proč zrovna já bych měla být kosmetickou kritičkou? Je mi 19 let, studuji Střední zdravotnickou školu a už několik let se zajímám o kosmetiku a v drogérii mi nic neunikne! :lipstick: Vyzkoušela jsem už mnoho make-upů, řasenek, pudrů, korektorů a podobně.. :-D Nebojím se říct kritiku hned na rovinu a bez žádného ,,okecávání", když se mi prostě něco nelíbí a nevyhovuje mi to, tak to řeknu hezky od plic a nepřemlouvám se, že tomu dám ještě šanci nebo je to chybný kousek. Řeknu to i svému okolí jaký na to mám názor :-D Jsem ten typ člověka, který se nebojí nic říct nahlas nebo to rovnou napsat a už vůbec mi nedělá problém něco zkritizovat, ale naopak, když je něco super a vyhovuje mi to dokážu to i pochválit a doporučit ostatním. :inlove:
Ráda bych se proto stala Vaší kritičkou, protože by to byla práce která by mě naplňovala a upřímně bavila! Co si budeme povídat kosmetika to je moje! :srdce:

Korytt 21.11.18 17:26

KriTYČKA- kritička

Proč bych chtěla psát recenze třeba i Já? Protože není make up jako make up, protože co sedí jak prdel na hrnec dvacítce, může na ženách 35+ vypadat jako pokus o záchranu Yettiho , v některých případech i Fredyho Krugra. A teď vážně…s přibývajícím věkem je to prostě těžší a najít vhodný přípravek ať už pečující kosmetiky nebo dekorativní je někdy prostě o nervy…vím, o čem píšu. Můžu nabídnout přísné oko a uvadajici pleť, kterou denodenně musím a chci přesvědčovat, že po ní ještě
šlehne oko nejednoho švarnýho jinocha, jen už to prostě není zadarmo.

Kamilka98 21.11.18 13:18

Recenze miluju!!❤️

Zdravím, život bez recenzí bych si nepovedla představit a převážně u kosmetiky… Často u nich snídám, užívám si vanu a nebo jen tak večer si je pouštním/ čtu před spaním… Já a kosmetika.. mám ji doma tolik, že si dovolím říct, že ji do konce života nevypotřebuji, :-D ale znovu a znovu si kupuji další, abych zjistila, co je nejlepší. Od roku 2016 si dělám sama recenze doma. Do sešitku si každý měsíc píšu, co jsem si koupila nebo spotřebovala… u nakupování píšu přesně produkt a cenu a u spotřebování píšu produkt a moji recenzi jaký byl. Dokonce si tyto všechny produkty fotím a házím do počítače, abych věděla, jaký ten produkt doopravdy byl.. Spousta mých kamarádek se mě ptá, jaký je dobrý korektor, pudr, krém a podobně.. myslím si, že jsem jim dobrý rádce ;-)

Příspěvek upraven 21.11.18 v 13:21

vanda.petrkovska 21.11.18 12:36

Přeji si být kosmetickou kritičkou

Zdravím vás,

jmenuji se Vanda a ráda bych byla vaší kosmetickou kritičkou :lipstick:. Napíšu to co nejvíc stručně a upřímně, protože o upřímnosti to celé je.

Od malička jsem tíhla jen k rtěnkám, věkem se to stupňovalo a dnes je pro mě líčení a kosmetika velkou vášní, byť jsem jenom amatérka. Studuji na vysoké škole obor, který je mi k ničemu, protože k němu nemám vztah. Přála bych si mít nějaký odrazový můstek a „nakopnutí“ k tomu, abych se mohla začít naplno věnovat tomu, čemu doopravdy chci. Často ke mně chodí slečny, které jsou nesebevědomé a po nalíčení odchází s úsměvem. To mě dělá šťastnou :srdce: . Ráda dávám rady ohledně kosmetiky a nebojím se i v drogérii říct, že to stojí za velké ho*no. Zkouším všechno možné a preferuji to, co sedí mně a mým klientkám.

Děkuji vůbec za to, že tu mohu napsat a třeba se mi poštěstí :-)

Příspěvek upraven 21.11.18 v 13:34

sarah90210 20.11.18 19:40

Královna školní lavice

Ahoj,jsem devatenáctilá studentka vysoké školy Sarah,která právě teď místo tohoto článku má dělat prezentaci. :wine:
Já a moje zkušenosti s kosmetikou jsou pestré. Ve 13 letech jsem zjistila,že nejtmavší make-up může skvěle fungovat i jako opálení z Egypta,měla jsem ho asi 2 dny do té doby než mě spolužák upozornil že přístě si ho mám dát i na krk.
Pak začala „velká éra“ černých linek na spodním víčku,které moje velké oči udělaly opticky 2krát menší,po čemž přece každá holka touží!
No a o pár let jsem tady já. Co konturuju,pudruju,stínuju všechno co se dá,k vánocům si přeju naked paletky a můj táta by se rozbrečel vědět celkovou hodnotu mého kosmetického kufru :D . Moje mamka došla do stádia kdy mi říká,že si dokážu namalovat nový obličej.Beru to jako poklonu,protože jsem si to vydřela.Teď můžu každý den dělat něco v čem mám praxi,jde mi to a dává mi to vizi,se u tohoto odvětví motat i až „dodělám“ vejšku :rose: :lipstick: …snad

Příspěvek upraven 20.11.18 v 19:41

Sodusi95 19.11.18 23:03

Hlásím se

Hlásím se ke kosmetické Kritičce. Miluju kosmetiku a většinou dám na recenze ostatních a velmi ráda bych i já do pomohla ostatním ke správnému výběru a možnosti si dopřát kvalitní kosmetiku a zbytečně nevyhazovat peníze za kosmetiku, která za to nestojí :-) :-)

Daya House 18.11.18 19:16

Objektivní především

Bože, díky za recenze! Protože právě ty většinou rozhodují o mém následujícím nákupu.
Jsem hodně váhavý typ a zvláště, pokud nakupuji něco dražšího, nebo vyžaduji kvalitu. Zpravidla vždy se tak obracím na vyhledávání recenzí, které usnadňují mé konečné rozhodování. A z toho důvodu se snažím také recenzovat, abych tím mohla taktéž někomu usnadnit výběr produktu. Zkušenosti mám spíše s technologiemi, ale nebráním se ani kosmetice, zejména vůním, na které jsem vskutku zatížená a mám pro ně slabost. Při psaní recenzí se snažím být vždy objektivní, což někdy bohužel vyžaduje i zdravou kritičnost. :palec:

emuleishere 18.11.18 14:44

Jasná, stručná, výstižná

Jmenuji se Ema Reiblová a ráda bych se stala kritičkou kosmetiky pro Váš web. S psaním článků a recenzí mám bohaté zkušenosti, dva roky aktivně přispívám a vedu školní časopis. Věnuji se zejména psaní recenzí filmů, knih a také satirických článků. Co se týče kosmetiky, troufám si říct, že nejsem začátečník. Líčení a skin care se věnuji pravidelně každý den, i když o víkendu ráda zrelaxuji a chodím nenalíčená. Moje každodenní líčení nekončí jen u makeupu a řasenky, dávám si na něm pořádně záležet. Myslím si, že lidem umím konstruktivně poradit a být k nim upřímná - tyto vlastnosti bych ráda přenesla do případných článků. Doufám, že Vás můj příspěvek zaujal a děkuji za Vaši případnou odpověď :unicorn:

Lucie145 17.11.18 20:57

Mám zajem

Ahoj jmenuji se Lucie.
Je mi 18 let jsem vyucena Kadeřnice.
Momentálně mám zkrácene studium obor vlasenkar a masker, kosmetiku miluju je to můj život.
Rada zkouším nové věci a rada Radim ostatním lidem.Rada bych se stala kritickou ????????????

kaculeeeee 17.11.18 14:29

Hlásím se na kriticku kosmetiky

Ahoj, hlásím se s radostí a pokušení vyzkoušet nové kosmetické „radustky“! A rovnou je ohodnotit, s kosmetikou jsem ve styku každý den a ne každá je ta dobrá! Začínala jsem u kosmetiky o Avonu a ještě pokracuji, až mě oslovily společnosti jako nyx a Mac. A ne vše je i v takových značkách nejlepší. Gloss líp od MAC je sice krásně pigmentovany, ale strašně vysušuje. Ale matny obyčejný Gloss lip od esence se stejnou pigmentaci je suprovy.

Aurorra 16.11.18 22:38

Ahoj ráda bych to zkusila. Ráda zkouším nové věci. Říkám si ze když není štěstí v lásce tak aspoň tak. .. Recenzi bych mohla napsat jak sem tak na svůj blog aby se to dozvědělo co nejvíc lidi ???? snad budu mít to štěstí …

NoeR 16.11.18 18:43

Já kritička

Dobrý den,
tato nabídka mě velice zaujala. Mám ráda kosmetiku a ráda se maluji. Nebojím se říct co si myslím, naopak mě velice baví dávat najevo svůj názor a pomoci tak najít ideál ostatním. Tuto příložitost bych ráda využila nejen pro kosmetiku, ale velice mě baví psát a tohle je opravdu skvělá příležitost, kde to můžu využít. V životopise by se to dalo použít jako skvélá praxe.

kiwiak19 16.11.18 11:02

Taky bych byla ráda za testerku kosmetiky, mám ji ráda a budu moc ráda když dostanu šanci. :-) :palec: :-) :palec:

Hottmarová 16.11.18 07:10

Kosmetická kritička

Dobrý den,
Asi jako každá žena, miluji kosmetiku. Je to pro mě jako doplněk, abych se mohla cítit lépe. Byla bych velice ráda, kdybych mohla být kosmetickou kritičkou, ráda zkouším nové věci a rada bych i své pocity sdělila dalším lidem.

Příspěvek upraven 16.11.18 v 07:11

IvinkaFox 16.11.18 01:33

Dobrý den,
kosmetika je mou velkou vášní již od prváku na střední škole. Začala jsem od drogérkové kosmetiky, přes Avon Lady až po sledování novinek dražších značek. Zkušeností mám opravdu spousty, líčení mě jednoduše baví, je to magie. Nehledím na cenu, spíše na kvalitu. Moc dobře vím, že s tužkou za 29 Kč se dá vykouzlit úžasný look (viz. foto - tužka na oči z Avonu: Color Trend Turquoise), ale zároveň jsem podpůrce ku příkladu paletek UD pro jejich kvalitu a vlastnosti.
Svá líčení čas od času sdílím na soc. sítích, odkaz: https://www.instagram.com/ginger_iff/.
Jsem velmi upřímná, někdy až moc, avšak pozitivně smýšlející a pečlivá osoba, a proto bych ráda byla Vaší kosmetickou kritičkou.
Přeji krásný den
S pozdravem I. Popová

Příspěvek upraven 16.11.18 v 01:41

Kajusa1994 15.11.18 21:44

Kosmetická kriticka

Dobry den hlásím se jako kosmetická kriticka . A těším se na naší spolupráci :srdce:

Lulufkjablonec99 14.11.18 18:33

Dobrý den,
Ráda bych se stala kosmetickou kritičkou. Ráda zkouším novou kosmetiku a obcas i trochu ulítlou, takže se ničemu nebráním.

Simone K 13.11.18 13:50

Hlásím se! ❤

Dobrý den, nadšeně se hlásím jako kosmetická kritička!

Barbora Poborská 13.11.18 08:52

Moc ráda se zúčastním ????

Dobrý den????,
bylo by mi obrovskou ctí být vybraná pro recenze na vaší kosmetiku. Jsem typ člověka co dává upřímně a silně najevo co se mu líbí a co ne, přece jen upřímnost je nejlepší způsob jak klienty zaujmout. Výhodou je že recenze na kosmetiku jsem si chtěla vždy vyzkoušet a neksutečně mě to láká ????. Dost si potrpím na kvalitní kosmetiku a moc ráda zkouším nové věci, mimo to ráda se podělím o své zkušenosti s ostatními ženami, přece jen každá z nás je krásná, ale občas chceme vypadat prostě neodolatelně a k tomu je třeba té správné kosmetiky????.

S přáním hezkého dne Barbora Poborská????

Dana Tvrdíková 13.11.18 04:23

Dobrý den,

jmenuji se Dana a kosmetika je už od dětství má velká vášeň. Na líčení me baví, ze pokaždé vyjádří moji náladu. Všichni z rodiny me neustále premlouvaji, ať se zbavim par rtenek, paletek stínu a rozjasnovacu, ale to bych nerozdychala snad nikdy ???????????? v moji kosmetické sbírce se nachází jak věci od Channel, tak i věci například od Essence nebo Trend It Up, takže mám v tomhle světě docela veliký rozhled. Já sama se totiž jakožto studentka vždy snažím najít spíše levnější alternativu, ne vždycky se to ale povede a do Sephory zkratka musím nakouknout????‍♀️???? v budoucnu bych byla rada vizazistkou a myslím, ze tohle je úžasná příležitost a skvělý první krok ????

Kikinec 12.11.18 19:28

Ráda se zapojim

Dobrý den,
Rada bych se zapojila. Ráda zkouším nové značky, druhý a typy kosmetiky. Tímto bych spojila příjemné s užitečným.

K.

Michalka6398 12.11.18 16:32

Hlásím

Studovala jsem na střední škole kosmeticku takže ke kosmetice mám opravdu blízko. Lícím se každý den. Myslím že dokážu každou věc posoudit. :inlove:

elis_ramb_beauty 11.11.18 20:40

Budu testovat ????

Jmenuji se Elis a je to již pět let, co se zajímám o kosmetiku a líčení. Beauty svět mě zcela pohltil, a proto jsem se rozhodla, že se budu kosmetikou jednou živit. Nyní studuji kosmetickou vysokou školu a ve volném čase se věnuji líčení na plesy. Vyzkoušela jsem mnoho produktů od skin care po dekorativku a dokážu objektivně posoudit, zda je produkt dobrý ????

Nyxadict 10.11.18 17:56

Hodnocení kosmetiky

Dobrý den,

Rozhodně se hlásím. Proč? O kosmetiku se zajímám již od 15 let ať jde o skncare a nebo snad make-up. Musím uznat, že sehnat něco co sedí mé pleti je tedy oříšek a často hledám věc, která udělá ten velký třesk. Makeup je moje malá závislost ať jde o high end značky a nebo drogerii. Mým oblíbeným líčením jsou kouřové stíny a k těm je třeba kvalitních stínů, kterých mi prošlo pod rukama hromady stejně jako korektorů a makeupů, bývám často tvrdá, když produkt nedělá co slíbí ani z poloviny, pokud jde o skncare zaměřuji se na produkty pro suchou pleť, ne často jsou pro suchou pleť jak slibují a na to je dobré dát si pozor. Ráda bych se přidala k vašemu týmu, abych mohla sdílet své postřehy i s ostatními, kteří mají například atopickou pokožku jako já a nebo zálibu v těžkých crazy kouřovlách. ;) :mavam:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 17:59

Elis-beauty 10.11.18 17:38

Dobrý den, :mavam:
nejsem žádný kosmetický profík, vlastně studuji ekonomiku, ale o kosmetiku se zajímám už od střední školy. Baví mě nakupovat a zkoušet nové produkty. Samozřejmě nejvíc se zajímám o líčení, ale tomu předchází řádná péče o pleť. Sama na recenze při výběru koukám a ráda bych tvořila člena vašeho týmu a předávala své postřehy dál. :pudl:

LuckaPate 10.11.18 15:03

Chci ❤️

Miluju všechny možné druhy kosmetiky, sama mám docela velkou sbírku a strašně ráda bych psala recenze. Kritika mi taky problém nedělá. ❤️ :inlove:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 15:04

Michaela2679 10.11.18 13:17

Chci testovat kosmetiku

Dobrý den, sama si kupuji nejnovější kosmetiku a testuju ji. Hlásím se! :inlove:

Popibeauty 10.11.18 06:45

Ahoj, jmenuji se Kristýna. A miluji líčení, celkově jakkoukoli kreativní práci. Začalo to už v dětství ráda jsem malovala, nebo vyráběla. Později jsem se hlásila na školy kosmetičky a kadernice. Přání mi splněno nebylo, musela jsem na zdravotní školu. Ale o to víc jsem se začala zajímat o kosmetiku a líčení než dřív. Mým přáním si udělat kurz na kosmetičku či vizážistku. Protože pak se stane zaměstnání mým koníčkem. O kosmetiku se hodně zajímám, ráda bych své znalosti uplatnila víc. Jsem milovník paletek a taky trošku sběratel, a trošku se věnuji focení. Líčení očí mě baví nejvíc.Tohle je možnost jak se přiblížit k svému koníčku :inlove:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 07:18

eleon161 09.11.18 13:25

Já chci!

Hlásím se jako zájemkyně na kosmetickou kritičku :inlove: :lipstick: :nail:

bog.inka 09.11.18 10:34

Kosmokritička

I pro mě jednoduchá,stručná a konstruktivní recenze je směrodatná…a ani ja bych to nedělala jinak☺️
A prave kvůli tomu se hlásím taktéž! Je to výzva, je to hobby, je to vášeň!

Příspěvek upraven 09.11.18 v 10:35

VlastiD 08.11.18 10:54

Chci testovat!

Moc ráda bych se stala testerkou. O kosmetiku se zajímám už řadu let. Líčím se téměř každý den a líčení a péče o pleť patří k mým velkým koníčkům. Nelíčím jen sebe, ale i své kamarádky a známé na nejtůznější příležitosti a tak i dál předávám zkušenosti s produkty. Mám celkem specifickou pleť a někdy trpím na akné a proto velmi ráda zkouším nejrůznější prostředky jak v pečující tak i dekorativní kosmerice, které mi pomůžou moji pleť udržovat krásnou a bez pupínků, nebo mi alespoň pomohou tyto nedokonalosti zakrýt. Myslím, že jsem upřímná a umím říct na rovinu co si o produktech myslím, jak mi sedly nebo naopak nesedly. Byla bych opravdu moc ráda, kdybych byla vybraná. Protože by mě testování opravdu moc bavilo.

Jaroslava92 07.11.18 15:02

Proč já!?

Chtěla bych se připojit a proč právě já? Proč nezkusit něco nového? Rada vyzkouším, otestuji, napíšu, popíšu, ohodnotím. Dle pravdy samozřejmě. Pokud mi něco sedne, vychvalim do nebe. Pokud ne, výrobek určitě neshodim. Píšu přece jen za sebe :hug:

AdlaV 07.11.18 10:33

Recenze produktů

Zdravím,

když jsem uviděla tuto nabídku, neodolala jsem se zapojit. Jelikož se kosmetice, ať už dekorativní nebo pečující ráda věnuju jako svému koníčku, tak si myslím, že je to stvořené přímo pro mě. Když někdo z okolí potřebuje zkrášlit nebo poradit, obrací se na mě. Ráda zkouším a testuju věci co mají smysl, pro pravdivé slovo si nejdu daleko. Zmiňovanou drogérii ( v mém případě jsou to i parfumerie ) si neodpustím teméř nikdy a vždy hledám něco nového ke zkoušení. Proto si myslím, že tato možnost by mě velice bavila a nadchla mě. Také jsem mladá, stále středoškolačka, tudíž se nebojím ani zkoušet nové a bláznivější věci.

Pokud hledáte někoho mladého, pravdomluvného, zábavného a kreativního, navíc s rozhledem ve světě kosmetiky pro testování a recenzování, jsem to co hledáte.

Přeji všem kráskám hezký den!
:kytka:

Pecene-kuratko 07.11.18 08:50

Kosmetická kritička

Dobrá tedy, byla jsem „donucena“ :-D
Odkaz na článek mi poslala kamarádka. S tím, že tohle je přesně pro mne.
Trošku mě odrazovalo množství komentářů a popravdě jsem chvíli přemýšlela, jestli ze sebe vůbec chci dělat pokusného králíčka. :nevim: Nakonec jsem zjistila, že jestli má naše kamarádství pokračovat, prostě se budu MUSET přihlásit :lol: :lol:
Tak tedy, proč právě já?
Kosmetice už se pár let věnuju, jsem vizážistka, pracuji v kosmetickém obchůdku a troufám si říct, že se v tomhle tématu cítím jako ryba ve vodě.
Mojí každodenní prací je pomáhat ženám v oblasti kosmetiky a předat jim nějaké své zkušenosti.
Zajímavé je, že pár týdnů zpátky jsem se rozhodla, že se pustím i do psaní a budu své (nejen kosmetické) poznatky sdílet.
A teď je tady váš inzerát :lipstick: Náhoda?
Možná, ale za zkoušku to stojí! :unicorn:

Rinaldi 06.11.18 17:13

Kosmetická kritička

Dobrý den, hlásím se ke kosmetickým kritičkám.

Krásný den

Rinaldi

Chronc 06.11.18 12:21

Dobrý den, ráda bych také pokusila štěstí být jednou z vybraných žen :) V dnešní době existuje spousta recenzí na kosmetiku a udivuje mě, když některé dámy propagují například krém a ani neví, jak se jmenuje přitom nám tvrdí, že ho opravdu používají dlouho a zrovna toto je jejich nová zásoba :-) Prosím dost takovým klamavým reklamám…ženy by si měly radit a pomáhat…každá chce být krásná! :kytka:

Příspěvek upraven 06.11.18 v 12:22

Plalaska 06.11.18 09:30

Skoro každá žena má ráda kosmetiku

Každá i úplně obyčejná žena má ráda kosmetiku, ráda zkouší nové výrobky, značky.
Užívá si péči o sebe samou. Nevím proč je vám proti srsti říkat kosmetice PRODUKT?
Vždyť to používají ty nejúspěšnější blogerky a youtuberky. Nebo se možná pletu. Důležitý je obsah recenze jako takový , zda umí dotyčná shrnout a zdůraznit důležité informace a vlastnosti kosmetiky. Jaký způsob vyjádření použije, je na ní…
Za sebe si myslím, že by měla šanci dostat DOMISSIE :-) , které by to mohlo pomoct v další práci a seberealizaci. Druhá moje favoritka je AKAH BEAUTY. Myslím,že má opravdu co nabídnout!!!! :palec: ;-) Je důležité přát i konkurenci, to většina holek neumí :think: .
Přeju ať se splní sen těm, co si to opravdu zaslouží. Držím vám pěsti.

Příspěvek upraven 07.11.18 v 07:58

Kajman 1 05.11.18 22:45

A tak joo noo...

Upřímně.. o testování kosmetiky ať dekorativní nebo tý druhý????,jsem nikdy nesnila,nevystřihávala jsem si předražený „pomůcky“ pro zkrášlení obličeje a nelepila si je do deníčku,nikdy jsem nečetla moudrý,módní časopisy ani nekoukám na reklamy, ve kterých se dozvim,že tahle rtěnka je stoprocentně neslíbatelná a vydrží i více partnerů za večer,že tyhle linky jsou pomalu navždy,po tomhle krému tak omládnu,že nejspíš zase skončim v kočárku,že tenhle lak na vlasy mi ty moje nezkrotný vlny nenarovná ani vrtule u boeingu a tahle řasenka je jediná,která se neobtiskne na polštář,až večer přijdu a lehnu.Na ZŠ jsem chtěla být spíš patoložka než pincezna ☺️ Používám všechno možný na obličej i tělo,páč bohužel nemládnu a do vínku mi byl nadělen spíš talent na nevim co ????než přirozená krása,takže ráda zkusim něco novýho a ráda povím,co si o tom myslim ????????

Přidat komentář
Stránka:  1 2 3 Další »

Nejčtenější