Testuj s Arome: Hledá se kosmetická kritička

Hledáme tři dobrovolnice, které sotva minou drogérii bez nákupu... a také rády od plic napíšou, co si doopravdy myslí. Každý měsíc vám pošleme pravidelnou dávku kosmetiky, ať se máte do čeho pustit.

Jak se přihlásit?

Napište do komentáře, že se hlásíte k našim kosmetickým kritičkám, a pusťte se do hodnocení kosmetiky. Ve čtvrtek 22. listopadu vybereme tři z vás, které poctivě recenzují kosmetiku a parfémy na Arome.cz. Ty pak každý měsíc zahrneme balíčkem kosmetiky, na který si můžete pořádně posvítit.

Co vážně nehledáme?

Blogerkovskou mluvu! Pokud kosmetice říkáte produkt a v recenzích citujete popisky na etiketě, nejspíš se nedomluvíme.

Co naopak oceňujeme?

Hledáme chytré kosmetické „oko“, které vidí dál než na dno kelímku (přirozeně že krém na mastnou pleť nepošlete do háje, když vaše kůže připomíná sušenku…). Dostává nás výstižné a konkrétní hodnocení, třeba i s trochou vtipu a osobitosti. Koukáme také na počet recenzí, který napíšete.

Přihlaste se ke kosmetickým kritičkám v komentáři.

Znáte někoho, koho by bavilo recenzovat pro Arome.cz? Pošlete mu tento článek.

Autor: Redakce

Kosmetické recenze, názory a tipy – to je Arome!

Témata článku

 Váš příspěvek

Dobrý den,

jmenuji se Dana a kosmetika je už od dětství má velká vášeň. Na líčení me baví, ze pokaždé vyjádří moji náladu. Všichni z rodiny me neustále premlouvaji, ať se zbavim par rtenek, paletek stínu a rozjasnovacu, ale to bych nerozdychala snad nikdy ???????????? v moji kosmetické sbírce se nachází jak věci od Channel, tak i věci například od Essence nebo Trend It Up, takže mám v tomhle světě docela veliký rozhled. Já sama se totiž jakožto studentka vždy snažím najít spíše levnější alternativu, ne vždycky se to ale povede a do Sephory zkratka musím nakouknout????‍♀️???? v budoucnu bych byla rada vizazistkou a myslím, ze tohle je úžasná příležitost a skvělý první krok ????

Kikinec včera v 19:28

Ráda se zapojim

Dobrý den,
Rada bych se zapojila. Ráda zkouším nové značky, druhý a typy kosmetiky. Tímto bych spojila příjemné s užitečným.

K.

Michalka6398 včera v 16:32

Hlásím

Studovala jsem na střední škole kosmeticku takže ke kosmetice mám opravdu blízko. Lícím se každý den. Myslím že dokážu každou věc posoudit. :inlove:

elis_ramb_beauty 11.11.18 20:40

Budu testovat ????

Jmenuji se Elis a je to již pět let, co se zajímám o kosmetiku a líčení. Beauty svět mě zcela pohltil, a proto jsem se rozhodla, že se budu kosmetikou jednou živit. Nyní studuji kosmetickou vysokou školu a ve volném čase se věnuji líčení na plesy. Vyzkoušela jsem mnoho produktů od skin care po dekorativku a dokážu objektivně posoudit, zda je produkt dobrý ????

Nyxadict 10.11.18 17:56

Hodnocení kosmetiky

Dobrý den,

Rozhodně se hlásím. Proč? O kosmetiku se zajímám již od 15 let ať jde o skncare a nebo snad make-up. Musím uznat, že sehnat něco co sedí mé pleti je tedy oříšek a často hledám věc, která udělá ten velký třesk. Makeup je moje malá závislost ať jde o high end značky a nebo drogerii. Mým oblíbeným líčením jsou kouřové stíny a k těm je třeba kvalitních stínů, kterých mi prošlo pod rukama hromady stejně jako korektorů a makeupů, bývám často tvrdá, když produkt nedělá co slíbí ani z poloviny, pokud jde o skncare zaměřuji se na produkty pro suchou pleť, ne často jsou pro suchou pleť jak slibují a na to je dobré dát si pozor. Ráda bych se přidala k vašemu týmu, abych mohla sdílet své postřehy i s ostatními, kteří mají například atopickou pokožku jako já a nebo zálibu v těžkých crazy kouřovlách. ;) :mavam:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 17:59

Elis-beauty 10.11.18 17:38

Dobrý den, :mavam:
nejsem žádný kosmetický profík, vlastně studuji ekonomiku, ale o kosmetiku se zajímám už od střední školy. Baví mě nakupovat a zkoušet nové produkty. Samozřejmě nejvíc se zajímám o líčení, ale tomu předchází řádná péče o pleť. Sama na recenze při výběru koukám a ráda bych tvořila člena vašeho týmu a předávala své postřehy dál. :pudl:

LuckaPate 10.11.18 15:03

Chci ❤️

Miluju všechny možné druhy kosmetiky, sama mám docela velkou sbírku a strašně ráda bych psala recenze. Kritika mi taky problém nedělá. ❤️ :inlove:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 15:04

Michaela2679 10.11.18 13:17

Chci testovat kosmetiku

Dobrý den, sama si kupuji nejnovější kosmetiku a testuju ji. Hlásím se! :inlove:

Popibeauty 10.11.18 06:45

Ahoj, jmenuji se Kristýna. A miluji líčení, celkově jakkoukoli kreativní práci. Začalo to už v dětství ráda jsem malovala, nebo vyráběla. Později jsem se hlásila na školy kosmetičky a kadernice. Přání mi splněno nebylo, musela jsem na zdravotní školu. Ale o to víc jsem se začala zajímat o kosmetiku a líčení než dřív. Mým přáním si udělat kurz na kosmetičku či vizážistku. Protože pak se stane zaměstnání mým koníčkem. O kosmetiku se hodně zajímám, ráda bych své znalosti uplatnila víc. Jsem milovník paletek a taky trošku sběratel, a trošku se věnuji focení. Líčení očí mě baví nejvíc.Tohle je možnost jak se přiblížit k svému koníčku :inlove:

Příspěvek upraven 10.11.18 v 07:18

eleon161 09.11.18 13:25

Já chci!

Hlásím se jako zájemkyně na kosmetickou kritičku :inlove: :lipstick: :nail:

bog.inka 09.11.18 10:34

Kosmokritička

I pro mě jednoduchá,stručná a konstruktivní recenze je směrodatná…a ani ja bych to nedělala jinak☺️
A prave kvůli tomu se hlásím taktéž! Je to výzva, je to hobby, je to vášeň!

Příspěvek upraven 09.11.18 v 10:35

VlastiD 08.11.18 10:54

Chci testovat!

Moc ráda bych se stala testerkou. O kosmetiku se zajímám už řadu let. Líčím se téměř každý den a líčení a péče o pleť patří k mým velkým koníčkům. Nelíčím jen sebe, ale i své kamarádky a známé na nejtůznější příležitosti a tak i dál předávám zkušenosti s produkty. Mám celkem specifickou pleť a někdy trpím na akné a proto velmi ráda zkouším nejrůznější prostředky jak v pečující tak i dekorativní kosmerice, které mi pomůžou moji pleť udržovat krásnou a bez pupínků, nebo mi alespoň pomohou tyto nedokonalosti zakrýt. Myslím, že jsem upřímná a umím říct na rovinu co si o produktech myslím, jak mi sedly nebo naopak nesedly. Byla bych opravdu moc ráda, kdybych byla vybraná. Protože by mě testování opravdu moc bavilo.

Jaroslava92 07.11.18 15:02

Proč já!?

Chtěla bych se připojit a proč právě já? Proč nezkusit něco nového? Rada vyzkouším, otestuji, napíšu, popíšu, ohodnotím. Dle pravdy samozřejmě. Pokud mi něco sedne, vychvalim do nebe. Pokud ne, výrobek určitě neshodim. Píšu přece jen za sebe :hug:

AdlaV 07.11.18 10:33

Recenze produktů

Zdravím,

když jsem uviděla tuto nabídku, neodolala jsem se zapojit. Jelikož se kosmetice, ať už dekorativní nebo pečující ráda věnuju jako svému koníčku, tak si myslím, že je to stvořené přímo pro mě. Když někdo z okolí potřebuje zkrášlit nebo poradit, obrací se na mě. Ráda zkouším a testuju věci co mají smysl, pro pravdivé slovo si nejdu daleko. Zmiňovanou drogérii ( v mém případě jsou to i parfumerie ) si neodpustím teméř nikdy a vždy hledám něco nového ke zkoušení. Proto si myslím, že tato možnost by mě velice bavila a nadchla mě. Také jsem mladá, stále středoškolačka, tudíž se nebojím ani zkoušet nové a bláznivější věci.

Pokud hledáte někoho mladého, pravdomluvného, zábavného a kreativního, navíc s rozhledem ve světě kosmetiky pro testování a recenzování, jsem to co hledáte.

Přeji všem kráskám hezký den!
:kytka:

Pecene-kuratko 07.11.18 08:50

Kosmetická kritička

Dobrá tedy, byla jsem „donucena“ :-D
Odkaz na článek mi poslala kamarádka. S tím, že tohle je přesně pro mne.
Trošku mě odrazovalo množství komentářů a popravdě jsem chvíli přemýšlela, jestli ze sebe vůbec chci dělat pokusného králíčka. :nevim: Nakonec jsem zjistila, že jestli má naše kamarádství pokračovat, prostě se budu MUSET přihlásit :lol: :lol:
Tak tedy, proč právě já?
Kosmetice už se pár let věnuju, jsem vizážistka, pracuji v kosmetickém obchůdku a troufám si říct, že se v tomhle tématu cítím jako ryba ve vodě.
Mojí každodenní prací je pomáhat ženám v oblasti kosmetiky a předat jim nějaké své zkušenosti.
Zajímavé je, že pár týdnů zpátky jsem se rozhodla, že se pustím i do psaní a budu své (nejen kosmetické) poznatky sdílet.
A teď je tady váš inzerát :lipstick: Náhoda?
Možná, ale za zkoušku to stojí! :unicorn:

Rinaldi 06.11.18 17:13

Kosmetická kritička

Dobrý den, hlásím se ke kosmetickým kritičkám.

Krásný den

Rinaldi

Chronc 06.11.18 12:21

Dobrý den, ráda bych také pokusila štěstí být jednou z vybraných žen :) V dnešní době existuje spousta recenzí na kosmetiku a udivuje mě, když některé dámy propagují například krém a ani neví, jak se jmenuje přitom nám tvrdí, že ho opravdu používají dlouho a zrovna toto je jejich nová zásoba :-) Prosím dost takovým klamavým reklamám…ženy by si měly radit a pomáhat…každá chce být krásná! :kytka:

Příspěvek upraven 06.11.18 v 12:22

Plalaska 06.11.18 09:30

Skoro každá žena má ráda kosmetiku

Každá i úplně obyčejná žena má ráda kosmetiku, ráda zkouší nové výrobky, značky.
Užívá si péči o sebe samou. Nevím proč je vám proti srsti říkat kosmetice PRODUKT?
Vždyť to používají ty nejúspěšnější blogerky a youtuberky. Nebo se možná pletu. Důležitý je obsah recenze jako takový , zda umí dotyčná shrnout a zdůraznit důležité informace a vlastnosti kosmetiky. Jaký způsob vyjádření použije, je na ní…
Za sebe si myslím, že by měla šanci dostat DOMISSIE :-) , které by to mohlo pomoct v další práci a seberealizaci. Druhá moje favoritka je AKAH BEAUTY. Myslím,že má opravdu co nabídnout!!!! :palec: ;-) Je důležité přát i konkurenci, to většina holek neumí :think: .
Přeju ať se splní sen těm, co si to opravdu zaslouží. Držím vám pěsti.

Příspěvek upraven 07.11.18 v 07:58

Kajman 1 05.11.18 22:45

A tak joo noo...

Upřímně.. o testování kosmetiky ať dekorativní nebo tý druhý????,jsem nikdy nesnila,nevys­třihávala jsem si předražený „pomůcky“ pro zkrášlení obličeje a nelepila si je do deníčku,nikdy jsem nečetla moudrý,módní časopisy ani nekoukám na reklamy, ve kterých se dozvim,že tahle rtěnka je stoprocentně neslíbatelná a vydrží i více partnerů za večer,že tyhle linky jsou pomalu navždy,po tomhle krému tak omládnu,že nejspíš zase skončim v kočárku,že tenhle lak na vlasy mi ty moje nezkrotný vlny nenarovná ani vrtule u boeingu a tahle řasenka je jediná,která se neobtiskne na polštář,až večer přijdu a lehnu.Na ZŠ jsem chtěla být spíš patoložka než pincezna ☺️ Používám všechno možný na obličej i tělo,páč bohužel nemládnu a do vínku mi byl nadělen spíš talent na nevim co ????než přirozená krása,takže ráda zkusim něco novýho a ráda povím,co si o tom myslim ????????

JanaM35 05.11.18 21:36

Recenzentka kosmetiky

Váš článek mě velice překvapil. A to proto, že mě přesně popisuje. Sotva můžu minout drogerii, aniž bych si v ní něco koupila, a nebo nyní spíše toužila koupit… tedy co se týče kosmetiky, a to hlavně té dekorativní. Avšak nyní si to nemohu dovolit, protože jsem momentálně na mateřské dovolené. Make-up je však mojí nesmírnou vášní, a to již po dlouhou dobu. Předurčilo mě k tomu nejspíš to, že jsem si již v roce vzala rtěnku, a namalovala si pusu. :-D

V drogerii vždy okukuju novinky a brní mě prsty hned vše vyzkoušet a pohrát si s nimi. Vždy když mám něco ozkoušené, a s kamarádkami se o tom bavíme, tak říkám svůj názor, zda jsem či nejsem spokojena a doporučuji lepší varianty. Své švagrové jsem pomáhala vybírat make-up, i jsem ji líčíla na zvláštní příležitosti.

Proto si myslím, že pokud mě vyberete, nebudete litovat.

Janicka95 05.11.18 16:29

Kosmetika

Kosmetika jak pečující tak dekorativní je moje vášeň. Zbožňuji veškeré ty malé,barevné lahvičky a kelímky, které slibují zázraky. Je možné opustit drogerii, nebo parfumérii bez nějaké té drobnosti, která Vám vylepší den? Podle mne ne! :-) Není někdy lepší se místo do županu zahalit do omamné vůně Vašeho nového parfémů a jen si vychutnávat vůni, která podtrhuje Vaši ženskost?
Jelikož studuji obor s názvem farmaceutický asistent, tak si velmi dávám záležet na složení kosmetických přípravků. Po bližším prozkoumání dost často zjišťuji, že výrobek nemůžu splnit přání, které slibuje, protože složení nevyhovuje toho co byl měl dělat. A rozhodně ne vždy je ten nejdražší přípravek ten nejlepší. ;-) Myslím si, že jsem vhodnou kandidátkou na kosmetickou kritičku, protože přesně to dělám při každé návštěvě drogerii, nebo parfumérie. :lipstick:

Nikolaa123 04.11.18 22:49

????????????????

Mám velký zájem určitě v tom nejsem sama kdo sleduje na YouTube holky jak se malují a tvrdí nám že se vyplatí investovat do určitých typu makeupu atd… Dala sem na jejich rady a pořídila si makeup od nars měl být super a nto nemám ani vadnou pleť ani pupínky měl by podle nich něco vydržet bohužel bylo to zklamání a zbytečně vyhozených 1300 Kč a tak bych ráda poradila ostatním co je pro ně opravdu dobre kosmetiku miluji pořád objednávám novinky a zkouším a byla bych ráda i za to co nabízíte ???? pořád kupuje z holkami novinky a pak je mezi sebou kritizujem tak bych to ráda zkusila i tu ❤️

Danuškaaa 04.11.18 21:22

Kritička kosmetiky? Ano!

Hlásím se ke kosmetickým kritičkám! 8-) Proč? Protože nebudu hodnotit sladkými řečmi jen proto, že je rtěnka drahá! :lipstick: Nebo proto, že právě vyšel nový parfém, který má reklamu s tou nejlepší modelkou světa! :nevim: Budu hodnotit bez cenzury a tak, aby každá slečna získala pohled od normální holky, co „to“ zkouší doma před zrcadlem a nehraje si na nic před objektivy! :cert: Prostě bez servítek. A tak to právě chcete, no ne? :) :wine: :nail: :roll:

barbiepinkmua 04.11.18 20:06

Prihláška do boja o kozmetiku

Pozerám, že kolegyne v komentároch to myslia vážne s palcami nadol! Priam hra o tróny :nail:

Každopádne sa zapojím rada, vždy mám priveľa názorov a tu možno padnú na úrodnejšiu pôdu ako keď sa sťažujem priateľovi, že zase nejaký matný rúž nie je skutočné matný :lipstick:

Dobrá recenzia by mala byť bez zbytočných obkecávačiek, mala by porovnávať alternatívy a hlavne nebyť napísaná iba z prvého dojmu. Každej kozmetike dávam šancu, skúšam rôzne spôsoby aplikácie a hádžem flintu do žita až keď sa skutočne inak nedá.

Tak, všetkým veľa šťastia a pozitivity do života :srdce:

Anna_Matou 04.11.18 20:04

Hlásím se, ráda recenzuji i sama pro sebe :-D kosmetika můj koníček a jeste k tomu recenze pomáhají ostatním. :inlove:
Už jsem vyzkoušela hodně produktů, takže už vím, co čekat a žádný produkt si na mě nepřijde. Když najdu skvělý produkt, tak ho ráda vychvalim. Pravda je, že ale nejdříve hledám to dobré a to špatné až potom. Nekoukám jen na obal, ale i dovnitř. Celý den sleduji, jak se daný produkt (pardon) chová. :-)

Mua Bara 04.11.18 10:44

Miluju kosmetiku a opravdu z drogerie nevyjdu s prázdnou:D vaši stránku zbožňuju, poradíte mi, co si mám a nemám kupovat.
Mám mastnou pleť a mám aknozni plet. Už tak 10 let zkouším všechno možné, od chemie po přírodní kosmetiku, takže kdyby se mě někdo zeptal na nějaký krém či masticku na akné, myslim, v 90% jsem to vyzkoušela a mužů poskytnout recenzi:D a tím pádem by mě opravdu bavilo a myslim si, ze by mi to i pomohlo, kdybych dělala recenze na produkty:)
Poslední rok se také věnuji různým kosmetickym kurzum, upravuji a barvim oboci a v oboru makeup artistky bych chtela pokračovat a stále se zlepšovat, takže vytvářet sama recenze na různé produkty, to by bylo úplně nejlepší pro mě a pomohlo by to i ostatním:)

P3tron3lla 03.11.18 19:36

Kosmetika je mým koníčkem a dost často velmi nákladným, protože vždy se najde nějaká novinka, kterou nutně potřebuju. :-D
Myslím, že bych se na hodnocení kosmetiky hodila, protože toho mám vyzkoušeno opravdu hodně a to jak levnou kosmetiku z drogérky, tak i tu dražší z parfumérií. Co se týče péče o pleť, mám vyzkoušenou i čistě přírodní kosmetiku, ale po zkušenostech se přikláním k tomu, že nic se nemá přehánět a chemie je taky trochu potřeba. Tím chci říct, že mám s čím srovnávat, takže zvládnu zkritizovat či vychválit do nebes cokoliv, co si to zaslouží.
Určitě věřím, že byste chtěli rozmanitý vzorek kritiček, takže budete i vybírat podle typu pleti, aby všechny neměly stejný typ pleti. Moje pleť je suchá a citlivá.
Uvidíme, zda jsem Vás zaujala či nikoliv. Přeji pěkný zbytek večera. :-)

Dzulli 03.11.18 12:09

Dobrý den,
Jak jsem videla nadpis článku : Hleda se kosmetická kritička tak my zazářili oči. :hug: nabidka o ktere tiše sní každá milovnice kosmetiky ❤️ Kosmetika je moje vášeň, ráda zkouším nové produkty a doporučuju je kamarádkám. :lipstick: Bylo by úplne super Kdyby jste vybrali práve mne, nebránim se zadným značkám kosmetiku, rada zkousim od nejlevnejsich až po ty drahší výrobky a vždy mám velkou radost kdyz objavím neco za skvelou cenu v primerene kvalite, či už v oblasti kosmetiky anebo uklidu v domacnosti a podobne :nail:

Příspěvek upraven 03.11.18 v 12:11

Angel-face 02.11.18 18:39

Huraaa

Dobry den, hlasim se take o moznost teto spoluprace :inlove: …nejsem profik, ale zboznuji zkouseni nove kosmetiky, cerpani znalosti od profiku a hledani nejlepsiho pomeru cena x vykon.
Jsem ta, ktera dokaze hlasite pochvalit a slusne zkritizovat 8-)
Za posledni rok jsem rekordne zvysila sve vydaje za kosmetiku a rada se podelim o sve dojmy s dalsimi zenami a divkami, ktere chteji byt krasne a zdrave :) moznost ovlivnit neci nazor diky svym zkusenostem je super a navic kdyz se to tyka kosmetiky?! :pankac:

Příspěvek upraven 02.11.18 v 18:44

Nikk36 02.11.18 18:01

Recenze

Jako kadeřnice a budoucí kosmetička bych ráda psala recenze na různou kosmetiku, protože by lidi měli vědět pravdu o tom zda je daná kosmetika opravdu, tak super jak se tvrdí v reklamách a dalších super kampaních.

Tamibeauty 02.11.18 16:22

Opravdu bych chtěla recenzovat kosmetiku!
Miluju ji a před zrcadlem s ličením i péčí o pleť strávím i několik hodin denně.
Beru to jako svoje hoby a rak i líčím jiné ženy na různé události, radím jim co používat a jak se starat o pleť díky mým vlastním zkušenostem. :srdce: kdyby jste mě vybrali, nebudete litovat.
Recenze zatím moc nemám, dozvěďla jsem se o této příležitosti náhodou :)

LadyCroft11 02.11.18 16:20

Dobrý den.
Jako máma dvou dětí,ve svých 31 letech jsem se o sebe musela začít více starat, protože jinak si připadám jako šedá myška. Líčení mne hodně baví, jsem pak více sebejistá. Ráda zkouším novou kosmetiku. Jen na Vánoce jsem si pod stromeček koupila pět paletek na oči a obličej a mám z nich obrovskou radost. Jsem schopná říct svuj názor na plnou pusu a upřímnost mi neděla problém ;))))) moc ráda bych kosmetiku recenzovala a vyzkousela zase něco nového.
Ladycroft11

kyvarzz 01.11.18 15:45

Dobrý den.

Původně jsem chtěla napsat, jakým způsobem splňuji Vaše požadavky a proč byste měli vybrat právě mne. Jak moc miluji kosmetiku a vše kolem, novinky ze zahraničí atd. Jak i na mne se obrací kamarádky o radu. Jenže takových jako by byla tato, tady je už mnoho.

Tak Vám místo toho napíšu, že jsem hrozná rejpalka, co všechno potřebuje rozebrat do detailu. Že všechno posuzuju možná dřív srdcem než hlavou a jako každá straka a ženská mě kosmetická značku občas utáhne na pěkné balení a povedenou reklamu. Nejsem dokonalá. Ale o tom život je. Zapojit ten mozek a jít se podívat někam na recenzi, jestli to za ty prachy stojí.

Když pomineme fakt, že by testování rozšířilo už tak mojí velkou sbírku veškeré kosmetiky („víc dušiček, víc!“), vážně si myslím, že bych měla co světu = Arome říct :D

Tak mě zkuste a uvidíte! :lipstick: (to by nebyl pořádný komentář bez smajlíku, ne?)

MishunaCosplay 01.11.18 09:45

Dobrý den,
Tohle je přesně něco pro mě. Dělám už dlouho dobu s kosmetikou, zvlášť různé líčení hlavně svych přátel, kteří za mnou chodí vzdy, když je čeká nějaká výjimečná událost. Proto by mi udelalo radost, kdybych mohla být Vaší kritičkou, už jen z důvodů, ze bych mohla svým přátelům doporučovat dobrou kosmetiku.Také by se to hodilo mně osobně, protože krome obyčejného líčení dělám různé strašidelné, fantasy, či pohádkové líčení, a tady vidim úžasnou šanci jak si navzájem ponoci. O upřímný názor není treba se obávat, jelikož tu vlastnost beru jako jednu z mých předností.
Děkuji, a doufám v možnou spolupráci. :)

Radushka Sobkova 31.10.18 18:18

Kosmetická kritička

Dobrý den. Často na internetu vídám různé „zaručené“ nabídky spolupráce a ve finále nemá žádná hlavu ani patu. Oproti tomu Vaše nabídka je konečně skutečně zajímavá. Myslím, že můžu mluvit za každou ženu, která si Váš příspěvek přečte, že toto je věc, o které všechny tiše sníme. Já osobně často hledám recenze na různé výrobky, protože ne vždy bohužel platí, že novinky předních značek jsou skutečně tak úžasné, jak hlásají reklamy. Ráda bych proto přispěla svými příspěvky, aby i ostatní ženy vždycky našly přesně to, co hledají :-)

j.pekrov 31.10.18 12:50

Dobrý den

Jsem veliká nadšenkyně kosmetiky, ráda zkouším nové věci. Prošlo mi rukama mraky dekorativní kosmetiky i pečují. Je to můj koníček a trošku i má sbírka do které se nebojím investovat. Občas si říkám že pro jednu ženu je toho až moc, ale mám dost kamarádem kterým půjčuji dekorativní kosmetiku. Aspoň se o tu radost mohu taky podělit. Umím výstižně recenzovat . Na mojí radu dávají kamarádky velmi často.A díky tomu prozatím nešlapnou vedle.

Nicky090 30.10.18 20:52

Kosmetická (ne)kritika

Ahoj!
Velice ráda se stanu vaší testerkou kosmetiky. Protože vše, co se dá patlat, matlat, mazat, zkrátka jako dům dělá domem fasáda se střechou, i já potřebuju svou ,,fasádu" vylepšovat. Těším se na spolupráci :-) :klaun:

Ibunka 29.10.18 20:06

Kosmetika

Upřímně? Splněný sen každé holky :D.
Každopádně bych tuhle příležitost velmi ocenila (jako každá holčina), z drogerie
snad nikdy neodejdu s prázdnou. Ráda a hlavně na rovinu napíšu svůj názor, jelikož je to jedna z věcí, která je nyní velmi ceněná a každý ocení nezávislý názor před koupí, jelikož to někdy dokáže dost slušně zachránit peněženku :D.
Každopádně, hodně štěstí každé, která se přihlásí :)

Calimero8 29.10.18 19:23

Nabídka snů ❤️

Stát se kosmetickou “kritičkou” wow moc ráda bych se o svoje poznatky podělila s ostatníma Zároveň je to velká zodpovědnost vůči čtenářkám… ale já to dám ❤️

Simonaaaj 29.10.18 17:40

Asi bych se zblaznila radostí

Waw rada bych ostatním sdelila a podala a svoje zkusenosti s kosmetikou kterou bych diky vam mohla vyzkouset a zrecenzovat .

radkaa07 29.10.18 12:52

Upřímnost.

Všude slyšíme o různé kosmetice, ale málo kdy se dočkáme upřímného názoru na danou kosmetickou „pomůcku“. O kosmetiku se zajímám už nějakou dobu a všechno to začalo tím, že jsem si půjčovala od mamky různá líčidla a nanášela si je na obličej na tolik neprofesionálním způsobem, že jsem vždy vypadala jako strašidlo na halloween. Tak jak tak se to vše přeneslo do momentu, kdy jsem si uvědomila, že kosmetika je mojí vášní. Upřímně, nestuduji žádnou kosmetickou školu a všechen můj um jsem se naučila sama doma u svého kosmetického stolečku nad levnou kosmetikou. Když už jsem se s tím naučila tak nějak pracovat, všimly si toho moje kamarádky, které mě prosily, abych je líčila na nějaké akce. Nikdy jsem za to nic nechtěla, protože mě to naplňovalo a těšilo mě, že někdo moji práci ocení. Nakoupila jsem si alespoň o něco málo kvalitnější značky než jsem měla, avšak stále pro mě cenově dostupné. Tím jsem se naučila, že i s levnou kosmetikou se dá udělat velké divadlo. Avšak né vše bylo až tak skvělé. Lidé v mém okolí hodně ocenili, když jsem jim poskytla svou vlastní zkušenost s danými výrobky a kamarádky se hodně řídily radami, které jsem jim dala a vždy byly spokojené. Dělala jsem to jen proto, že je to bavilo. Proto si myslím, že tohle by mě mohlo naplňovat ještě víc. Nechci tvrdit, že jsem nějaký kosmetický odborník a rozhodně se nemůžu rovnat s kvalitními kosmetičkami. Každopádně tak jak tak na sobě hodně pracuji a stále se zlepšuji. A za příležitost, kterou nabízíte bych byla nesmírně vděčná.

Téra kosmetičkou 29.10.18 10:54

tery.k

Dobrý den, tato nabídka je pro mne splněným snem. Zahrnuje totiž dvě mé nejmilejší záliby- kosmetiku a psaní s možností vyjádření se.
Od mala se zajímám o vizážistiku, proto jsem vystudovala kosmetické služby. Později, na vysoké škole, jsem studovala seminář tvůrčího psaní. Byla bych moc ráda, kdybych dostala příležitost spolupráce, vyzkoušení nových věcí a seberealizace. S pozdravem (doufám) budoucí kosmetická kritička.

Kosmetická kritička

Ahoj arome.cz team,

wau…dostávat kosmetiku zdarma :lipstick: :nail: 8-O , testovat ji a psát o ní? :potlesk:
Existuje pro kosmetickou maniačku něco lepšího? Taky se hlásím PLS

Tereza456 29.10.18 09:46

Úžasná nabídka vždy jsem ráda recenzovala kosmetiku která mi vyhovuje a doporučovala ostatním ☺ráda bych se stala kritičkou

Nikki Máchová 29.10.18 09:43

Šílenec už od mala!

No tak to je mega bomba! Takovou příležitost jsem hledala už dlouho! Do kosmetiky jsem se zamilovala už tak v 6ti letech, kdy jsem dostala svoji první sadu na líčení a já pak postupně malovala všechny babičky, tety, pratety a známé rodiny. :-D A tak teď líčím všechny kamarádky a hlavně sebe. Dokážu ze sebe udělat jak normálního člověka, tak i mimozemšťana! Určitě je tu spousta podobných holek jako já, které by chtěly stát se Vaší kritičkou a fandím jim všem! Ale přirozeně bych se vůbec nezlobila, kdybych to byla právě já, kdo se dostane mezi ty tři vyvolené! :lol: Takže doufám, že můj příspěvek zaujme Vaše očko! :srdce: S pozdravem Vaše (snad budoucí) kosmetická drbna!!! :srdce:

PajusF 29.10.18 05:37

Kosmetická kritička

Tohle je nabídka, o které sní velmi mnoho žen a dívek :-) a já jsem jedna z nich.
Je mi 27 a upřímně, o kosmetiku a líčení se zajímám až poslední 2 roky, kdy mi došlo, že co pleti a tělu dám, to mi vrátí. Od té doby hledám a zkouším, jaká kosmetika mi nejlépe sedne. Zjistila jsem, že se mi během roku vystřídají snad všechny typy pleti, kdy na jaře mám smíšenou, v létě mastnou, přes podzim opět smíšenou a v zimě jsem pěkně vysušená, proto si myslím, že bych využila velkou škálu výrobků :-) nic by mi nedělalo větší radost, než že by mé zkušenosti a recenze pomohly jiným ženám :andel:

Niky72 28.10.18 15:33

Kosmetika ❤

Ráda bych s vámi spolupracovala, protože studuji kosmetiku a kosmetiku úplně celým srdcem miluji. Pokaždé když jdu do obchodu tak nevydržím si něco nekoupit musím pořád zkoušet nové věci a hodnotit je a pak je doporučovat kamarádkám nebo zákazníkům na praxi. Proto bych byla ráda kdyby jste vybrali právě mě, protože říkám upřímný názor na kosmetiku a jsem ochotná vyzkoušet cokoliv by jste my zaslali bych s radostí vyzkoušela a ohodnotila. ❤

Nikola S 28.10.18 13:54

Můj Sen

Přesně tohle by bylo pro mě miluju kosmetiku . Vše pořadně prozkoušet a pak napsat pravdivou recenzi je duležite aspon pomužu ostatnim nekupovat něco co nefunguje ☺. Sama si kupuju kosmetiku at už dekorativni nebo pečujci otestuji a pak davàm recenze kamaradum a rodině .

Linda98 28.10.18 09:25

Kosmetická kritička

Tohle je příležitost přímo pro mě. Nad množstvím kosmetiky, kterou „potřebuji“ spoustu lidí kroutí hlavou. Málokdy se stane, že si koupím stejný produkt, baví mě totiž zkoušet a pořád čekám, že najdu dokonalý produkt. Toto platí obzvláště u všelijaké pečující kosmetiky. Rtěnky jsem raději přestala počítat po 30. kusu a u laků na nehty jsem na tom velmi podobně. Mít více peněz tak se na můj kosmetický stolek asi už prohýbá. V budoucnu určitě plánuji nějaký kosmetický kurz. Za tuto příležitost děkuji a budu doufat, že mě na recenze zvážíte.

Yann-a 27.10.18 17:59

Kosmetická kritička

Kosmetika je moje vášeň :lipstick: v tomhle ohledu jsem jako žena neselhala :-D … Tohle je něco přesně pro mě, každý kdo mě zná to ví a jelikož to tady nikdo o mě neví ráda bych vám předvedla můj um upřímnosti a nebrání servítek. :pankac: Testování kosmetiky a všeho možného co dělá ženu ženou se zabývám už od raného věku . Upřímně ne jednou jsem kvůli tomu dostala na prdel,když jsem chtěla v sedmi letech předvést své testování dekorativní kosmetiky z Bravíčka u nás ve škole. Leta přibývají a rozum se dostavil a dnes už vím že, méně je někdy více. :klaun: Pro krásu se trpí motto mé maminky jsem pochopila úplně až nedávno, když odcházím z parfumerií a drogérií, pak někdy držím jen účtenky a trpím… :-) Vášeň je vášeň ..... A jak řekla Coco Chanel „Žena, která nepoužívá kosmetiku, má o sobě příliš vysoké mínění.“ :wine: :-)
Jelikož jsem nějaký čas studovala kosmetičku umím porozumět kosmetice i z jiného úhlu pohledu. Pokud hledáte někoho se zájmem o nové trendy v kosmetice ale občas se vrací i ke starším trendům, protože důležitá je především kvalita, já se hlásím :-) Děkuji a přeji všem hezký den Yann-a

Přidat komentář
Stránka:  1 2 Další »

Nejčtenější