TOP 6 korektorů z drogerie

Špatně zvolený korektor může napáchat víc škody než užitku. Suchá kůže si nerozumí s tuhou konzistencí, která zbytečně zvýrazní každou šupinku a ještě více vysušuje. Tekutá se zase nehodí pro příliš mastnou pleť, která může oslabit nejen krytí, ale i jeho výdrž. Máme pro vás ověřené tipy na 6 nejlepších korektorů z drogerie, které navíc nezatíží vaši peněženku.

Maybelline Instant Age Rewind

Světově známý a oblíbený korektor nejen pro kvalitní obsah, ale i balení. Praktický obal a pěnový aplikátor pokrytý měkkou houbičkou je dostatečně velký na to, abyste se s ním trefili i na menší pupínky, zakryli kruhy pod očima nebo rozjasnili tmavá místa. Má jemnou tekutou konzistenci. Textura je lehce pudrová. Díky dostatečné hydrataci a matujícímu efektu vyhovuje suché i mastnější pokožce. Při aplikaci můžete klidně i vrstvit, je velmi lehký a na pleti nenápadný. Nevysušuje a nezvýrazňuje již suchá místa.

Příspěvek sdílený ????minimaow : มินิ-หม่าว???? (@minimaoww), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-11-07T03:37:32+00:00“>Lis 6, 2017 v 7:37 PST</time>

Catrice Camouflage

Značka Catrice myslela na vše a rovnou nabízí jejich proslulý Camouflage v tuhé i tekuté verzi. Jestliže potřebujete opravdu vysoké krytí, je tento korektor nejlepší volba. Není třeba ho vrstvit, stačí jen malé množství. Perfektní je i na zakrytí tmavých a hlubokých kruhů pod očima. Výdrž hodně závisí na podkladu. Na sušší pokožce bude lépe držet tekutá forma. U mastné zvolte raději tuhou variantu v praktickém kelímku. Pro jistotu vždy pečlivě zapudrujte, abyste v průběhu dne neměli problém se sléváním do vrásek.

Příspěvek sdílený Sue (@suesanqa), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-10-10T11:21:16+00:00“>Říj 10, 2017 v 4:21 PDT</time>

Gabriella Salvete Liquid Concealer

Na pohled jednoduché balení skrývá zajímavý a funkční obsah. Zakryjete s ním veškeré nedostatky a rozjasníte oblast kolem očí, úst a nosu. Je hutnější a matující, nejvhodnější je proto pro mastnou a smíšenou pleť. Aloe Vera ve složení má lehce zklidňující účinky. Skvěle se hodí také na orámování obočí.

Příspěvek sdílený Gabriella Salvete (@gabriellasalvete), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-04-22T10:11:52+00:00“>Dub 22, 2017 v 3:11 PDT</time>

Flormar Perfect Coverage

Silně krycí korektor v pěkném a praktickém balení, jehož součástí je i mini zrcátko, dostatečně velké na to, abyste si s ním v případě nutnosti vystačili. Nejvíce na něm oceníte jeho dokonalé, korektní účinky. Jojobový olej hydratuje i vyživuje a zabraňuje tak vysušení. Na obličeji je hebký a příjemný. Díky kolagenu se snadno zapracovává a neomezuje pružnost pokožky. Je hydratační a krémový, ideální pro suchou až velmi suchou kůži. Aplikátor má trochu větší velikost, což dovoluje mnohem rychlejší použití.

Příspěvek sdílený FitznBitz ✨ (@fitznbitz), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-07-31T18:25:09+00:00“>Čec 31, 2017 v 11:25 PDT</time>

Maybelline Fit Me!

Korektor, který patří mezi drogérkové špičky. Elegantní obal, praktický aplikátor a gelová konzistence, která se dokonale rozprostře po kůži a nezalézá do vrásek. Neobsahuje vosky a oleje, které mohou občas zatěžovat. Jednoduše se roztírá a má lehce matující efekt. Využijete jej na pupínky i tmavé kruhy pod očima, které perfektně zamaskuje. Lehké složení neucpává póry, nechává pleť dýchat a zbytečně ji nezatěžuje. Vypadá velmi přirozeně a netvoří masku.

Příspěvek sdílený maybellinefitme (@maybellinefitme), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2013-03-28T09:08:13+00:00“>Bře 28, 2013 v 2:08 PDT</time>

Rimmel Match Perfection

Match Perfection od Rimmel zakryje drobné nedostatky a barevné nerovností. Během chvilky s ním rozjasníte unavené oči po probdělé noci. Praktický aplikátor umožňuje mít přehled nad tím, kam a jaké množství nanášíte. Střední krytí oceníte, pokud nemáte větší nedokonalosti na obličeji a chcete spíše projasnit tmavá místa.

Příspěvek sdílený Carmen Bota (@carmenbota), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017-02-22T18:10:49+00:00“>Úno 22, 2017 v 10:10 PST</time>

Na jaký korektor nedáte dopustit vy?

Autor: Ema

.
Váš příspěvek

Nejčtenější