Recenze v liště

Rosa N. 29.04.16 08:07

@Arome renet to my děkujem za vydařené rozdělení se o ‚postmortální stavy‘ jak tu někdo vtipně hlesl k Veverce. :lol:

@Červánek pěkná žírná nová ikonka ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1611.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1611.gif Tipovala bych na rybník od nějakýho mistra impresionisty. ;)

Červánek 29.04.16 09:47

@Rosa N. ikonka je mého miláčka Gustava Klimta a jeho obraz Park zámku Kammer z r. 1910, který byl ikonou ke 150. výročí

P.S. - letos jedu v zelené barvě :mavam:

Rosa N. 29.04.16 10:36

i můj

@Červánek tééda, Sylvi, :oops: já jsem ostuda, obluda.. že jsem si svého miláčka z té krajinky nepoznala!
Mám ráda mozaiky a ty někeré jiné jeho obrázky mi je připomínají, ty bych poznala hned. Děkuju Ti! :kytka:

Jó, to se Ti to nelení, když jedeš v zelené barvě! Ťó! To by bylo hezký, kdyby se Vám s @Lavandine a @LavenderMouse zazelenila zase nějaká pěkná recenzička, třebas maličká.. já se těším, ale já se těším! :dance:

Hanka H 29.05.16 00:03

Proboha :cert: - podívejte se, prosím, na recenze, které vložili v posledních dnech voňafkar a kytikyti. Mám dojem, že už je to dost za čarou - jistá úroveň po stránce obsahové i jazykové by měla prostě být zachovávána!

otakara 29.05.16 06:06

@Hanka H Práve som prečítala tvoju recenziu a - som nadšená, dokonalé a paráda pre mňa, chcela som preto rýchlo reagovať, tak som sa dostala práve sem, kde si akurát komentovala predošlé recenzie. Za mňa sú ok - vadí mi nepoužívanie interpunkcie, v recenzii by to malo byť pravidlo, úhľadný text bez chýb, pre mňa je to prehrešok aj tam, kde sa bežne používa cudzia klávesnica, t. j. v mojej firme, ;) urputne dodržujem v písomnom styku použitie háčikov a čiarok, aj keď sa to - nenosí?! Tak sa mi nemôže stať napr., že namiesto -už- sa mi do textu dostane -zu-,–uy- /časté u nás/ ;) yaver, a ja premýšľam, aký Yaver, asi Xaver, nový kolega? detail, ale detaily tvoria celok. :think: :mavam:

Arome renet 29.05.16 08:51

@Hanka H přečetla jsem ty recenze. To, že jsou obsahově chudé, to bych až tak neřešila, každý TO v sobě nemá. Ale čárky, háčky ve slovech a čárky ve větách by se v recenzi tolerovat neměly, když chybí.

paty 29.05.16 09:44

Až tak obsahově chudé mi nepřipadají.Jasně a stručně je vyjádřeno jak to voní a to se mi líbí.Takovým stylem psala recenze jedna zkušená aromačka, která už bohužel nepřispívá a je to velká škoda, ani ji nebudu zmiňovat, ale vždy jsem si na první pokus dovedla představit, jaká ta vůně je.

Co se diakritiky týče, kytikyti jinde psala, že píše z mobilu, tak je pro ni asi pohodlnější ji nepoužívat. :nevim:

otakara 29.05.16 09:56

@paty píše:
@paty Ahoj, ešte k tým čiarkam, moje príspevky z mobilu sa snažím práve kvôli interpunkcii čo najviac obmedziť, tiež tu mnohí hneď vieme, o ktorú aromáčku sa jedná, najprv som bola kedysi mierne prekvapená tými jej niekedy až príliš stručnými recenziami, potom som im ale prišla celkom na chuť a prikláňam sa k tvojmu názoru, že nemusia byť len a len obsiahle, niekedy aj stručnosť je výstižná. Hoci, @Hanka H Hankina posledná je pre mňa topka. Pozdravujem vás v nedeľu! :D

Hanka H 29.05.16 10:09

@otakara Souhlasím s Dášou - pokud něco rychlého píšu z mobilu, budiž, ale přeci jenom i v elektronické komunikaci (mám na mysli maily), ať již soukromé, pracovní nebo úřední by se měla určitá úroveň udržovat - považuji to za výraz úcty k tomu, kdo se mým textem bude zabývat.
Aromácká recenze není neodkladná záležitost, tak proč ji psát z mobilu? Něco jiného jsou krátké diskuzní příspěvky - tam je tolerance na místě.
Vím, o které aromačce, autorce krátkých trefným recenzí, se zmiňujete (nedávno jsem ji měla možnost osobně poznat a je to velmi milá paní) - ale její zhodnocení vůní jsou ve všech směrech nesrovnatelně lepší než ony recenze, které mi připadaly, no řekněme - nedotažené :think: .
Howgh! :mrgreen: :mavam:

paty 29.05.16 10:46

@otakara @Hanka H Nesrovnávám recenze, ale styl jasně a stručně. :) A jestli píše z mobilu…třeba jinou možnost nemá, ale to už je její věc. Ta diakritika mi až tak žíly netrhá. Pořád lepší, než rádoby recenze typu, vůně je krásná, jsem ráda, že jsem si ji koupila. :mrgreen:

mmaat 29.05.16 10:56

Taky bych ráda, aby tu gramatiku někdo ohlídal. V diskusi mně to až tak nevadí (dobře, vadí, ale toleruji to), ale v recenzi bych uvítala, kdyby to bylo napsáno správně. Zase tolik jich tu přece nepřibývá, aby se to nedalo nějak ohlídat.

otakara 29.05.16 11:28
@mmaat píše: … ale v recenzi bych uvítala, kdyby to bylo napsáno správně. Zase tolik jich tu přece nepřibývá, aby se to nedalo nějak ohlídat.

:palec: Asi takto, či stručná, či obsiahla, či vecná, či poetická, mala by byť s háčikmi a bez chýb.

MagnolieS 29.05.16 11:29

Asi tak jako @mmaat od toho tady snad někdo je a mohl by aspoň tu diakritiku opravit, ale asi to tam plácaj zase bez ladu a skladu, jen aby byl pohyb.

mmaat 29.05.16 11:40

@MagnolieS @otakara oni to ale neohlídají ani u těch prvních tří recenzí, které podléhají schválení :cert:. Trvá to někdy i měsíce a pak se tam objeví recenze s hrubkami nebo jedna bezobsažná věta!

milacka 18.01.17 21:15

Zaujala ma dnešná recenzia od katerinky na Amouage Myths Woman, je dokonalá :palec:

Stránka:  « Předchozí 1 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Další »
Váš příspěvek