Recenze roku (atlas pudlů)

Stránka:  « Předchozí 1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Další »
MagnolieS 19.11.21 23:46

@Hanka H @Barbberry Jo i mě článek „potěšil“ i když reklama mi došla, diskuze za katrem nesmyslná, ale Fragranzu ve Spálený mám ráda, tak jsem to ani nerozmázavala a vlastně mi to z hlavy i vyšumělo :nevim:

Theaa 29.11.21 13:19

Článek o Gabrielle Salvete:

Pigmentace je hodně intenzivní a vyzývavá.

..............
Nemá to být spíš výrazná? V životě jsem neslyšela o vyzývavé pigmentaci. 8-O

Nelly 918 29.11.21 13:27

AKOŽE CO TO JE! Nejprve jsem si od této značky koupila bílý lak s nádechem růžové. Ten se ale hned po dni sloupl. Říkám si, to nevadí, dám tomu šanci. Takže jsem si koupila ještě jeden a to zelený. No děkuji vám moc za zmrvené nehty. Mají nažloutlý odstín, který nejde dolu, takže musím počkat, až to odroste. Jsem absolutně nas :pudl: á!!! Rozhodně nedoporučuji! Co za k…y tohleto vymýšlí!
:palec: :lol:

MagnolieS 29.11.21 15:37

@Nelly 918 Todle hoΛno někde prošlo? 8-O

Nelly 918 29.11.21 19:03

@MagnolieS ano tady a bez :pudl: v plném znění se sprostými slovy, který to tady v diskusi nepustí :think:. Je to stále na titulní stránce - to je mi ale reklama :poblion: :poblion:

frangipani_romana 29.11.21 19:49

:D :D ASi někdo nevydržel a okomentoval vymyšlené recenze. :D

Hanka H 30.11.21 10:03

Tak jestli oné odvážné recenzentce sežral lak konečky prstů, rozladění je na místě. :lol: Nedávno jsem si tuto značku také koupila - potřebovala jsem konkrétní podzimní odstín bordofialové - a hrůza všech hrůz. Šílený štěteček, barva ač tmavá, šmouhuje i při dvou vrstvách, dlouho zasychá..... Nalakovala jsem si nehty na nohou , víc jak hodinu chodila doma naboso a po dvou třech dnech se mi v botách začaly odírat špičky :cert: :pudl: . Prostě šunt, naštěstí za pár korun!

hatifnat 1.12.21 18:45

Podle mě to je veterinarni přípravek, lak na drůbeží pařátky. Jak píše recenzentka, vymýšlí to kohouti. Nebo ne? :think:

Hanka H 2.12.21 13:37

Nepřestávám žasnout, jaká moudra se šíří světem :-D :pudl:

@Hanka H Jojo, to je dobrý, a taky když budeš jíst večer před stykem kyselé okurky, tak se ti narodí holčička a malým dětem do roka se nesmí stříhat vlasy, jinak někdo v rodině ohluchne.

Hanka H 3.12.21 14:56

Jestli se konečně chce dovzdělat, nenechte si uniknout! :-D

hatifnat 3.12.21 17:01

@Hanka H
Tak teď nevím, či je to zlomyslnost, ale vedle článku mám reklamu na zimní verzi toaletního papíru.
:pudl: :pudl:

Já jsem se musela podívat, jestli je to fakt na Arome.

Hanka H 3.12.21 17:45
@hatifnat píše:
@Hanka H
Tak teď nevím, či je to zlomyslnost, ale vedle článku mám reklamu na zimní verzi toaletního papíru. :pudl: :pudl:

Kouzlo nechtěného či úmysl?! :lol:

Na mě tam teď vyskočily medvědí kožichy - to je tím, že už cca pátou zimu zvažuji koupi :-D .

hatifnat 3.12.21 20:03

@Hanka H
Kožich kup, ale zvaž i letní verzi :pudl:

Stránka:  « Předchozí 1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Další »
Váš příspěvek