Co jste dnes měli dobrého?

Biely kvet 13.2.20 19:26

@Hanka H Je skvelá, minule som ju robila posypanú gréckym syrom a opraženou slaninkou so zemiakovou kašou. :palec:

John_Nw 13.2.20 20:02

@Hanka H
Určitě je dobrá i „na bříško“. :-D … „Na zádíčka“ se připravuje jak? Restováním na tuku?
Tyhle zeleniny nejradši dělám v páře, přijde mi to takové čisté, nic se nepřepaluje a je to hotové „co by duB“. Anebo dusím pod poklicí, když se mi nechce manipulovat s nádobou na „paření“.
V každém případě si nech chutnat.

Hanka H 13.2.20 20:19

@John_Nw Děkuji :rose: - a souhlasím, že zelenina (brokolice, kapusta …) je velmi chutná sama o sobě, bez tuku, ale všude na mě v poslední době vyskakujou ódy na ta „zádíčka“ ;-) - např .

John_Nw 13.2.20 22:08

@Hanka H No proč ne, určitě to je chutné. Mám ale jeden problém, nesnáším prskající tuk.

Hanka H 13.2.20 22:17

@John_Nw Já jsem se prskajícího tuku jako dítě strašně bála :-D - už jsem z toho před pár lety vyrostla ;-) .

John_Nw 13.2.20 22:20

@Hanka H Já se ho taky nebojím, jen nerad uklízím ten b****l. :palecdolu:

MagnolieS 13.2.20 22:25

Já ji měla včera a dnes :srdce: s brokolicí, řapíkatým celerem a česnekem.
@Hanka H Hani povedla se, resp. chutnala?

@John_Nw Kvalitní pánev, to ale zřejmě máš a víš, minimum přepuštěnýho másla, nic mi nikdy neprskalo.

Hanka H 13.2.20 22:29

@MagnolieS Pavli, bude zítra, a chutnat bude zcela jistě :-D !

Stránka:  « Předchozí 1 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781
Váš příspěvek