Recenze roku (atlas pudlů)

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
alibi 20.7.21 09:16

@frangipani_romana ne-ne?!?!? :pudl: 8-O… hlavně že je s těma svýma výblitkama spokojená. parafrázuju: myslím, že naše hodnocení jejích recenzí se jí bude líbit :dance:

Nelly 918 21.7.21 01:33

sakriš to jsou opravdu samé perly :-D

Příspěvek upraven 21.07.21 v 14:47

Lucinela 21.7.21 11:52

@frangipani_romana
To jsou snad parafráze na recenze :poblion: . Pokud by to byl humor, poněkud ubohý, ale lecjaká „dylina“ by se v něm našla. No a pokud tohle mají být recenze vůní, tak takhle nějak si představuji pražskou kavárnu v podání Miloše Zemana.

Dámy, opakuju: bere za to peníze od Notina. :-P Říkala jsem si, že už jí dám pokoj, že to ode mne není hezké, ale prostě.....tohle musím..... :cert: :cert:

mandelinkový olej,

Michael Kors GORGEOUS!
BY ELIZABETH LORE - 7/20/2021
Všem vám přeji krásný den! Krásná květinová vůně Michael Kors Gorgeous! je momentálně nejnovější vůně MK. Ve složení najdete tabák, dřevité a květinové tóny. Má symbolizovat ženskost, seběvědomí a něžnost v jednom. Po delší době jsem objevila vůni, která mě mezi novinkami tohoto roku obzvlášť zaujala. Dlouho jsem si ho chtěla pořídit, už jen ten flakónek. Moc se mi líbí celá kampaň parfému Michael Kors Gorgeous! Michael Kors vůně mám moc ráda, myslím, že tohle je už čtvrtý parfém, který jsem od něj vyzkoušela. Ráda dávám tyto parfémy i známým a přátelům, jsou elegantní, jednoduché a většinou se dokážu trefit i dobrým výběrem konkrétní vůně. Nabídka vůní Michael Kors je hodně pestrá a vždycky vyberete to pravé. Notino má hlavně často i dobré akce, kdy k vůni MK dostanete i nějaký dáreček, posledně to byla například kabelka, takže se určitě vyplatí dobře sledovat akční nabídky, které mají vlastně pravidelně.

PIN IT
Tento parfém má být oslavou ženskosti a sebevědomí. A pro mě je to momentálně to, co mi tolik chybí. I když, to jsem řekla špatně. Ženskost ve mě je, ale seběvědomí pokulhává právě proto, že okolí mou ženskost né vždy vnímá správně. Zlé komentáře a reakce na mou postavu si pohrávají s mým sebevědomím, i když vím, že bych to měla ignorovat a nevěřit žádným blábolům, které někdo anonymně napíše. No třeba mi k tomu dopomůže vůně Michael Kors Gorgeous! S touto vůní by se měla žena cítit úžasně. Je to květinová vůně s dřevitými tóny, které tolik miluji. Odvážně aroma tabáku, aromatický růžový pepř, mandelinkový olej, bergamotový olej, tuberóza, ylang ylang, semiš, tonka fazole a svěží pomerančový květ. A jaký je příběh vzniku tohoto parfému? Je to novinka tohoto roku, její vonná kompozice je spojením optimismu a lehkosti. Oslovuje ženy a hlavně sebevědomého ducha každé ženy. Flakonek je minimalistický, elegantní a jednoduchý.

lilithc 22.7.21 00:15

@frangipani_romana Hned jsem poznala autorku těchto perel :lol: To je neuvěřitelné,že EL za tyto :pudl: :pudl: dostává zaplaceno.

Nelly 918 22.7.21 00:29

@frangipani_romana fakt masakr. Kdyby to psalo 12ti leté dítě, budiž. Nepobírám, že jí za tyhle zoufalý bláboly někdo platí.

alibi 22.7.21 11:29

@frangipani_romana zajímalo by mě, jak ten mandelinkový olej voní :andel:

Nelly 918 22.7.21 12:10

@alibi :lol: :lol: :lol: to budou ti „rozmačkaní brouci“, které mám občas v některé vůni ;-)

Nelly 918 22.7.21 12:15

„Tento typ vůní sice není úplně můj šálek kávy, ale musím říct, že jelikož se jedná o parfémovou vodu, tak opravdu dlouho vydrží vonět. Je to spíše taková květinová ovocná vůně, hodně svěží a letní. Tyto vůně inspirované drahými světovými parfémy jsou perfektní jako dárek. Tato je konkrétně inspirována parfémem DKNY, ale na jejich webu najdete spoustu jiných a k nim i převodník, o jaký parfém se zrovna jedná. Balení má 200ml takže opravdu velký parfém, který vydrží hodně dlouho.“

Tohle sice není taková perla, jako vaše předchozí ukázky, ale zaujala mě věta -Tyto vůně inspirované drahými světovými parfémy jsou perfektní jako dárek. Tak za mě dostat tohle jako dárek, budu zlá :cert: :poblion:

Hanka H 22.7.21 12:56

Teď jsem na to přišla - :lol: :lol: :lol: - ve všech těch recenzích je jasně znát čistá babišovina! :lol: :lol: :lol:

Nelly 918 22.7.21 14:23

Na prodejně se nás celkem často ptáte, které parfémy jsou sexy.
Samozřejmě každému připadá sexy trošku jiná vůně, ale opět můžeme doporučit, z hlediska pravděpodobnosti, díky našim zákazníkům.

david019 22.7.21 20:33

@Hanka H …to se snad i vyučuje. Podobně mluví i Trump. Pomalu přiblble, aby tomu každý…rozuměl, podobné výrazy atd. Oni taky měli půjčenýho toho market zázraka z Ameriky co tam dělal kampaně…eso. Všechno je to kalkul, který funguje.
Ale Jablonský by mohl z fleku zaskočit :lol:
https://www.stream.cz/…iru-64196297

@david019 píše:
@Hanka H …to se snad i vyučuje. Podobně mluví i Trump. Pomalu přiblble, aby tomu každý…rozuměl, podobné výrazy atd. Oni taky měli půjčenýho toho market zázraka z Ameriky co tam dělal kampaně…eso. Všechno je to kalkul, který funguje.
Ale Jablonský by mohl z fleku zaskočit :lol:
https://www.stream.cz/…iru-64196297

Vyučuje. Já z toho mám státnici. :D Nejvíc nejtěžší je církevní rétorika. Nejsofistikovanější rétorika působící na nejnižší pudy nejsilnějším kalibrem. Ale to oni všichni chtějí.
Tady u těch recenzí jde, bohužel, o mimovolný únik slov.

david019 22.7.21 22:49

Zdá se, že útočit na vyšší pudy není příliš populární dokonce ani v církvi… Ted jsem si představil, jak by tahle recenzentka psala o Bohu a naopak kněz by popsal parfém. Mohla by se zároveň vyzpovídat z literárních hříchů… 8-)

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
Váš příspěvek