Recenze roku (atlas pudlů)

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »
Theaa 21.8.21 19:55

@frangipani_romana

Absolutně boží :pudl:

Toto je asi nejobsažnější kosmetická recenze na tomto webu.

https://www.arome.cz/…tyly-svateb/

No koukám, že další bariréra je pokořena… :pudl:

*sebamed Intimní emulze pH 3,8: A letní problémy „tam dole“ jsou vyřešeny!

Přiznejte se, kolik z vás používá speciální péči na své intimní partie? Patříte mezi ženy, které to zanedbávají? Chyba, protože právě v létě dostává náš „spodek“ nejvíce zabrat – vším tím horkem, koupáním se v přírodní vodě a vlhkými plavkami.

Zatiaľ sa neobjavilo žiadne štípanie ani pálenie a to mam naozaj dosť citlivú túto ženskú partiu.*

https://www.arome.cz/…esice-srpen/

lilithc 24.8.21 20:19

@Hanka H Díky, za připomenutí scénky. :-)

:D :D
mmaat 17.9.21 14:41

„Opět skvělá vůně Jimmy Choo mě snad nikdy nezklame! Doporučuji všem, kteří máte rádi osobité a silnější vůně! :heart:️“

aprazanda 17.9.21 20:41
@frangipani_romana píše:
@Theaa Mě fascinuje ten božský kánon: božský parfém bohužel nelze sehnat. To je boží.

U nás v Jednotě prodávají šunku, která se jmenuje Božská šunka. Fakt to tak stojí na cenovce u šunky. Vypadala pěkně, ale nepřešel by mi ten název přes pusu. „Dobrý den, prosím, 20 dkg Božské šunky.“ :-D

@mmaat píše:
„Opět skvělá vůně Jimmy Choo mě snad nikdy nezklame! Doporučuji všem, kteří máte rádi osobité a silnější vůně! :heart:️“

Já miluju osobité silnější!

Hanka H 20.9.21 10:53

Se mnou to dneska asi už mrskne! :pudl:

Chtěla bych se podělit o názor na tuto vůni. Tak tuhle vůni jsem vůbec neznala až do té doby pokud mi nepřišel vzorek přímo z ingredients store to se nemělo stát!! Je to neskutečně krásná vůně. Hned jak jsem si stříkla vzorek na ruku tak mně zaujala krásná vůně, zvláštní, vůně čistoty - cítím tam trošku bylinkový nádech, trošku ovoce… Neumím popsat ten první okamžik, pořád jsem ji očuchávala. Říkala jsem si, že je to tak zvláštní vůně, že jsem si musela objednat aspoň 30ml. Výdrž té vůně je taky hodně dobrá, ve skutečnosti jsem takovou vůni hledala už dlouho je něčím zajímavý určitě ji nemá kde kdo není žádný parfém který by byl podobný díky maisone crivelli za tuto vůni.

Magnolie1 20.9.21 12:57

@Hanka H to by byla škoda :lol: :lol: :lol: a propos, co je to vlastně za vůni???

Hanka H 20.9.21 13:34

@Magnolie1 Dnešní nová recenze :lol: :lol: :lol:

Jestli tohle někdo četl, a schválil?! :pudl: :cert:

@Hanka H To musí být vůně! :lol:

Jitka77 20.9.21 13:58

@Hanka H Je to zbytečně epické (myslím líčení okolností, jak se k vůni dostala), ale jakýsi popis vůně a dojmů z ní tam je, navíc je celkem jasné, že tohle je opravdu někdo nadšený z parfému, ne podplacená blogerka jako u těch chvalozpěvů na napodobeniny před časem… Proč ne? Chybí tam zatím přesnější slovník k zachycení vůně, to se získá teprve cvikem, ale celkem chápu, co chtěl autor říct a svým způsobem je to hodnotnější, než když si někdo přečte složení a udělá z něho příběh ve stylu „sedím pod rozkvetlým jasmínem a před sebou mám malinový pohár s vanilkou“.

aprazanda 20.9.21 13:59

Ono mi to voní tak nějak voňavě… :lol: :lol: :lol:

Stránka:  « Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Další »
Váš příspěvek